A legjobb betűtípus méretű és típusú Önéletrajzok

Posted on

A legjobb betűtípus méretű és típusú Önéletrajzok

Amikor írsz az önéletrajz, a betűtípus választás nem számít. Fontos, hogy válasszák az alap font – választani, amelyik mind a bérleti vezetők és a jelentkező irányítási rendszerek könnyen olvasható. Önéletrajzát nincs helye használni nehezen olvasható kurzív, kézírás-stílus, vagy a kalligráfia betűtípusokat.

Miért Folytatás betűtípus megválasztása Matter?

Van néhány ok, hogy miért fontos, hogy a font az önéletrajz egyszerű. Először is, sokan olvassák a kérelmező által nyomkövető rendszerek, és nem az emberek. Ezeket a rendszereket dolgoznak legjobb olvasási szöveg helyett díszes formázást.

Megjegyzés : Ez nem csak a gépek számára könnyen olvasható szöveg – emberi szemmel is könnyebben találnak.

Nem teszik a mérete túl kicsi

Tedd könnyűvé bérleti vezetők és a potenciális kérdezőbiztosok, hogy olvassa el a teljes önéletrajzát. Válasszon egy betűméretet, ami 10 és 12 között Ez biztosítja, hogy senkinek sem kell kancsal, hogy olvassa el az összes információt erről a fontos dokumentumot. Bérbeadása vezetők és toborzók általában töltenek másodperc pillantva minden folytatódik, mielőtt azt a „igen” vagy „nem” halom. Tedd önéletrajzát nehezen olvasható, és lehet, hogy a szél fel vesztes ki a lehetőséget, hogy lett volna tökéletes az Ön számára.

A legjobb Folytatás betűtípust használjuk

Alapvető bookprint mint a betűtípus Arial, Verdana, Calibri és a Times New Roman jól működik. Azonban, ha jelentkezik egy olyan helyzetbe, grafikai tervezés és reklám (ahol folytatódik elrendezés és design része lehet az értékelés), a munkaadók nyitottak lehetnek alternatív betűtípusokat.

Tudod, hogy szakaszfejlécekre egy kicsit nagyobb vagy félkövér. És ne feledkezzünk meg a fehér térben is. Tartsa oldalszélek szabványos szélességű.

Tedd neve látszanak. Az Ön neve (kell elhelyezni a tetején önéletrajzát) lehet valamivel nagyobb.

Légy következetes

Így nem lehet használni nagybetűs, félkövér, dőlt, hangsúlyozza, vagy más hangsúlyozva jellemzői. Ismét alap működik a legjobban. Ne legyen következetes a formázást.

Például ha egy merész fejezetcímeként, félkövér őket. Győződjön meg róla, minden golyó pont behúzva ugyanazt az összeget, és összehangolás és az osztás egész áll.

Hogyan válasszuk ki a betűtípus

Válasszon egy betűtípust a listából a tetején a dokumentum megkezdése előtt írásban önéletrajzát.

VAGY:

  • Írja önéletrajzát.
  • Jelölje ki a folytatás.
  • Vagy válassza ki a betűtípust a pop-up ablakban, vagy válassza ki a betűtípust a listából a tetején a dokumentumot.
  • Válassza ki a kívánt betűméretet használni ugyanúgy.

Megerősíti a betűtípus megválasztása

Bérbeadása vezetők is olvassa el újra a képernyőn, de ez is elég valószínű, hogy lesz egy kinyomtatott példányát önéletrajzát. Tehát miután kiválasztotta a betűtípust és betűméretet, mindig bölcs, hogy nyomtassa ki az önéletrajz.

Tipp : Nézze meg a kinyomtatott önéletrajzát, hogy lássa, ez könnyen áttekinthetők a. Ha van, hogy kancsal olvasni, vagy megtalálni a betűtípus jelenik meg szűk, válasszon egy másikat, vagy válasszon egy nagyobb méretű.

A lényeg: szeretnénk, hogy bárki, aki látja el újra, hogy képes legyen könnyen elolvasni.

Ha el tudja olvasni a dokumentumot magát, és ha éppen nem használja újdonság font (pl Comic Sans, a kézírás font, stb), akkor valószínűleg tett egy jó választás.

Több Folytatás stílus tippek

  • Légy következetes. Önéletrajzát, motivációs levél és egyéb pályázati anyagot kell kinéznie ők része ugyanabban a csomagban. Válassza ugyanazt a betűtípust az egész, és hogy következetes döntéseket betűméret, margó szélességét, és a formázást.
  • Nem kap a képzelet. Néhány kivételtől eltekintve (mint a grafikai tervezés vagy reklám munkahelyek, mint már említettük) a legjobb, hogy tartsa az önéletrajz egyszerű. Creative folytatódik lehet halogatni a bérleti vezetője … vagy elakad a kérelmező nyomkövető rendszer, és soha, hogy ez egy emberi HR személyt. Ne feledje: a cél az, hogy lenyűgözni az olvasót a készségek és tapasztalat, nem önéletrajzát stílus választás.
  • A cél az, az egyik oldalon? Ne csípés a betűméretet, hogy megfeleljen a cél. Az írás egy önéletrajzot nem olyan, mint esszéírás az iskolában. Nem lehet vinnyog alatt a vezeték azáltal, hogy a font kisebb vagy nagyobb. Plusz, önéletrajz hossza kevésbé fontos, mint önéletrajz tartalmat. Bármikor fejleszteni egy oldalas változatát, hogy kézzel ki a hálózati események és állásbörzék, és tartsa a hosszabb változat más munkát keres célra.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *