Hogyan fejleszthető célok a szakmai gyakorlat

Posted on

 Hogyan fejleszthető célok a szakmai gyakorlat


Mindannyian belekeveredtek a versenyt a föld egy szakmai gyakorlat. Mielőtt elkezdjük a jelentkezési folyamat, azt általában értik a jelentőségét szakmai gyakorlat. Tudjuk, hogy lesz nekünk valós tapasztalat, segít építeni a folytatásához, be nekünk szakmai kapcsolatok, és hogy versenyképesebbek lehetünk jelöltek a munkaerőpiacon. Gyakran előfordul, hogy az emberek ennyire végigsöpört a szakmai pályázati folyamat, hogy felejtsük el, miért akartak egy szakmai az első helyen. Az alábbiakban néhány módszer, hogy megbizonyosodjon arról, hogy hozzon létre célokat magad a szakmai helyzetét, és hagyja a lehetőséget, érzés, mint te végre, amit meghatározott köze.

Gondolni, hogy miért akarta, hogy a szakmai gyakorlat

Igen, több oka is van, amiért mindannyian szeretnénk gyakornok. De ha már sokat gyakorlat, az oka lehet, hogy nem, mint egy önéletrajz építő. Ha már döntött a karrier, akkor nem csinál egy szakmai kísérletezni a különböző karrier. Fontos megállapítani az oka ennek a szakmai gyakorlat. Például talán akkor szakadt két különböző típusú munkák; rendezvényszervező és a nyilvánosságot. Ön interning a nyilvánosság helyet, hogy ha ez egy olyan területen igazán élvezni.

Van egy bizonyos készség szeretne jutni?

Van egy bizonyos készség, abban a reményben, hogy szert ebből gyakorlat? Például, ha csinálsz a nyilvánosság szakmai, esetleg szeretne tanulni, hogyan kell írni sajtóközleményeket vagy hidegen hívja a médiában. Ezek a különleges képességek látványosság kell kérdezni a kezdeti interjú folyamatát. Is, győződjön meg róla, hogy olvassa el a szakmai jegyzékbe egészében keresnek információt, hogy a készség. Ha nem biztos abban, hogy ez a bizonyos készség fognak tanítani, kérdezze meg a munkáltató, ha tud beszélni velük.

Akkor kérni, ha van egy lehetőség, hogy megtanulják, hogyan kell írni egy sajtóközleményt, vagy árnyék ember csinál hidegen hívások vagy pitch hívásokat.

Milyen benyomást Akarsz készítsünk?

Mielőtt a gyakorlat kezdődik, kérdezd meg magadtól, hogyan kívánja a személyzet a cég, hogy emlékszem rád. Milyen konkrét kívánt szavakat, hogy cég használja, amikor leírja a teljesítményt? Készítsen egy listát a szavak és gondolkodni, mit tehetünk, minden nap, hogy jó benyomást. Íme egy ötlet a szavak, amit szeretne a munkáltató használja, amikor leírja neked: profi, barátságos, segítőkész, kreatív, innovatív, felelős és megbízható. Példaként néhány műveletet ha lehetne, mint gyakornok, hogy lehet beszélni ezeket a kifejezéseket lehetnek; hogy pontos, részt elmezavar ülések, segít mindenkinek, üdvözlő mindenki minden reggel, fokozza, ha mások nem, érkezik a korai és késői tartózkodik.

Hogyan fogja terjeszteni a hatása ennek a tapasztalatok?

Igen, egy szakmai csak tart egy szemeszter hosszú, azonban azt szeretnénk, ez a tapasztalat, hogy befolyásolja a többi a szakmai életben. Ennek egyik módja, hogy az az erős, below-the-felület kapcsolatokat. Nézze meg a könyv  minden munka, nincs fizetés  a referencia. Azt szeretné, hogy az idő, hogy kapcsolatokat építsenek a munkatársak, hogy megértsék, mi hajtja őket, és ápolják ezeket a kapcsolatokat sokkal később a gyakorlat. A végleges szakértői vélemény az, hogy felfüggeszti a kapcsolatot a szakmai kapcsolatok legalább évente három alkalommal.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *