Értékesítés Karrier: Top bizományosi értékesítés Állás

Posted on

Értékesítés Karrier: Top bizományosi értékesítés Állás

Munka a jutalék-alapú értékesítési munkát lehet jövedelmező módon megélni, ha a kommunikációs készség, értékesítési készségek és a képesség, hogy üzletet köt.

Hogyan működik jutalék fizetés a munka? A munkáltatók sok különböző módszerek ellentételezésére dolgozók, köztük az órabérek, fizetés, prémium, érdem, költség-megélhetési növekszik, és jutalékot. A Bizottság rendszerek kártérítési jutalmat alkalmazottak árusítanak termékeket közvetlenül a fogyasztóknak vagy más vállalkozásoknak.

Jutalékveszteségen szerzett elérésén alapul értékesítési követelményeket, mint a találkozó gól vagy kvóta túllépése miatt.

Különböző típusú Bizottság

Attól függően, hogy a munkáltató, a jutalék fizethető tetején alap fizetni vagy fizetés, fizetett, mint egy döntetlen a jövőbeni jutalékbevételeinek, vagy fizetett, mint a bónusz.

 • Egyenes Bizottság a legtisztább jutalék formájában, ahol a dolgozók nem kapnak fizetést kizárólag alapuló értékesítési generálnak.
 • Döntetlen a jövőbeli bizottsági munkavállaló számára jövedelmet levonják jutalék, ha már megszerezte.
 • Fizetés Plus Bizottság rendszerek magukban létrehozásáról beállított fizetést értékesítési személyzet, majd hozzáadjuk jutalék bevétel alapján az értékesítési elő.
 • Fizetés plusz bónusz szabályokat kompenzáció keretében létrejön egy sor fizetést, amely kiegészül egy összegben, ha az alkalmazottak eléréséhez konkrét értékesítési célokat.

Hogyan Bizottság Számított

Sok különböző struktúrák, hogy a munkáltatók használni kiszámításának alapjául jutalék.

Bruttó eladó Bizottság Legegyszerűbb formájában, jutalék alapja lehet a bruttó értékesítési volumen. Például egy ingatlan eladó eladja a házat, és kap 1,5% -a az eladási ár, mint a jutalék.

Nyereségszázalék Bizottság alapulhat százalékában profit egy elemet, amely meghaladja a munkáltatói költség. Például, ha egy autó ára a kereskedő $ 20,000, egy autó eladó esetleg szerezzen 5% -a végső eladási ár több mint $ 20,000.

Változó Bizottság változó jutalék rendszerek magukban különböző jutalékrátát különböző szintű értékesítési vagy elérésekor meghatározott célok. Például egy üzletkötő lehet, hogy 3% -os jutalékot az első $ 100,000 eladások 5% eladások $ 100,000- $ 200,000, és 7% az összes forgalma meghaladja a $ 200,000.

Terület Sales Bizottság Terület vagy a csoport értékesítési jutalék jár jutalmazzák minden értékesítők egy csapat, ha a csoport eléri vagy meghaladja az értékesítési célok az adott régióban.

Top 7 Bizottság Based Jobs

Ezek közül néhány a jutalék-alapú értékesítés munkahelyek a legnagyobb bevételi lehetőségeket biztosított információk alapján a Bureau of Labor Statistics.

 1. Hirdetés Üzletkötő

Advertising értékesítési képviselők hirdetési helyeket értékesítenek online sugárzott, és nyomtasson média platformok vállalkozások és magánszemélyek. Munkaköri feladatai közé tartozik a kapcsolatot a potenciális ügyfelek, értékesítési bemutatók, és fenntartása az ügyfél számlák.

Fizetés: A medián éves bér reklám értékesítési ügynökök $ volt 49.680 május 2017. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 24.320, míg a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 108.700.

Job Outlook: Foglalkoztatás a reklám értékesítési ügynökök várhatóan csökken 4% -kal 2016-tól a 2026. Azonban kilátásai sokkal jobbak a digitális piacon. Egyre több reklám várhatóan koncentrálódik a digitális média, beleértve az online video hirdetések, kereső hirdetések, és egyéb digitális hirdetések szánt okostelefonok vagy tabletta-style számítógépek.

 1. energia Broker

Energia brókerek vételi vagy eladási energetikai termékek nevében lakó- vagy kereskedelmi ügyfelek vagy a közművek. Ők tárgyalni és felügyeli szerződések energia értékesítés a fogyasztók és a vállalkozások számára.

Fizetés: A medián éves bér energetikai irodák $ volt 52.510 május 2017.

Job Outlook: Foglalkoztatás energia irodák az előrejelzések szerint 10-14% 2016-2026, gyorsabb, mint az átlag minden foglalkozást.

 1. Biztosítási értékesítési ügynök

Biztosítási értékesítési ügynökök kapcsolati potenciális ügyfelek és eladni egy vagy több típusú biztosítás. Feladatai közé tartozik magyarázó különféle biztosítások, és segít ügyfeleinek kiválasztani a megfelelő terveket.

Fizetés: A medián éves bér a biztosítási értékesítési ügynökök $ volt 49.710 május 2017. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 27.180, míg a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 125.190.

Job Outlook: Foglalkoztatás a biztosítási értékesítési ügynökök az előrejelzések 10% 2016-2026, gyorsabb, mint az átlag minden foglalkozást. A foglalkoztatás növekedése legyen még erősebb az ügynökök értékesítési egészségügyi biztosítás, mivel ebben a szegmensben a biztosítási ágazat várhatóan gyorsabban növekednek, mint mások. Foglalkoztatás biztosítási értékesítési ügynökök közvetlen egészségügyi és egészségbiztosítási fuvarozók az előrejelzések szerint 28% -kal nőtt 2016-2026.

 1. Ingatlanirodák és Kereskedelmi Ügynökök

Ingatlanirodák és az értékesítési ügynökök segítségével az ügyfelek vásárolni, eladni, és a bérleti díj lakó- és kereskedelmi ingatlanok. Bár alkuszok és ügynökök tenni hasonló munkát, ingatlanirodák engedéllyel kezelni a saját ingatlan üzlet.

Fizetés: A medián éves bér ingatlanirodák $ volt 56.730 május 2017. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 24.160, míg a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 151.660. A medián éves bér ingatlan értékesítési ügynökök $ volt 45.990 május 2017. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 23.130, míg a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 109.490.

Job Outlook: alkalmazási ingatlanirodák és értékesítési ügynökök az előrejelzések 6% 2016 2026. Ez körülbelül olyan gyors, mint az átlag minden foglalkozást. Állás kilátások kedvezőbbek időszakokban a gazdasági növekedést és az alacsony kamatok.

 1. mérnökök

Értékesítési mérnökök eladni komplex tudományos és technológiai termékeket vagy szolgáltatásokat a vállalkozások számára. Meg kell széles körű ismeretekkel a termékek részei és funkciói, és meg kell érteni a tudományos folyamatok teszik ezeket a termékeket munkát.

Fizetés: Medián fizetni értékesítő mérnök május 2017 $ volt 98.720, a felső 10% kereső legalább $ 162.740, és az alsó 10% kevesebbet keresnek, mint $ 56.940. A legmagasabb átlagos eladási fizettek a telekommunikációs, számítógépes rendszerek tervezése szolgáltatás és nagykereskedelmi elektronikai piaci szegmensben.

Job Outlook : alkalmazási értékesítési mérnökök az előrejelzések 7% 2016-2026, körülbelül olyan gyors, mint az átlag minden foglalkozást. A foglalkoztatás növekedése valószínűleg erős értékesítési mérnök értékesítési számítógépes szoftver és hardver. Erős ipari növekedés is várható számítógépes rendszerek tervezése és kapcsolódó szolgáltatások.

 1. Értékpapír, árucikkekkel, és a pénzügyi szolgáltatások értékesítési ügynökök

Értékpapírok, árucikkek, és a pénzügyi szolgáltatások értékesítési ügynökök csatlakozni vevők és eladók a pénzügyi piacokon. Eladják értékpapírok egyének, tanácsot cégek, amelyek a keresési befektetők és magatartás ágakban.

Fizetés: A medián éves bér értékpapírok, áruk, és a pénzügyi szolgáltatások értékesítési ügynökök $ volt 63.780 május 2017. A legalacsonyabb 10% kevesebbet kerestek, mint $ 33.060, míg a legmagasabb 10% szerzett több mint $ 208,000.

Job Outlook: Foglalkoztatás értékpapírok, áruk, és a pénzügyi szolgáltatások értékesítési ügynökök az előrejelzések 6 százalékkal 2016 2026. Ez körülbelül olyan gyors, mint az átlag minden foglalkozást.

 1. Nagykereskedelmi és Gyártó üzletkötők

Nagykereskedelmi és gyártási értékesítési képviselők eladni termékeiket vállalkozások, kormányzati szervek és egyéb szervezetek. A kereskedelmi képviselő kapcsolatok ügyfelek nevében a gyártó vagy nagykereskedő, magyarázza a funkciók a termékeket árulják, tárgyal az árak, és válaszol minden kérdésre, hogy az ügyfelek a termékeket.

Fizetés: A medián fizetés május 2017 $ volt 60.340, a felső 10% kereső legalább $ 120.280, és az alsó 10% kevesebbet keresnek, mint $ 27.760. Ebben a kategóriában, az értékesítés értékesítő műszaki és tudományos termékek kiérdemelte a legmagasabb fizetést.

Job Outlook: általános foglalkoztatási nagykereskedelmi és gyártó értékesítési képviselők az előrejelzések 5% 2016. 2026. Ez körülbelül olyan gyors, mint az átlag minden foglalkozást.

Mi a következő lépés egy értékesítési karrier

Hogyan lehet növelni az Ön értékesítési karrier? A következő lépés a pályának az alkalmazottak, akik szeretnének előre egy értékesítési szerep jellemzően egy értékesítési menedzser pozícióba. A medián díjazás 2017. értékesítési menedzser volt $ 121.060. Foglalkoztatási erre a szerepre várhatóan 7% között 2016 és 2026.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *