A legjobb bizonyítvány Programok, amelyek nagy fizető állások

Posted on

A legjobb bizonyítvány Programok, amelyek nagy fizető állások

Sok szakon növelheti az esélyét, hogy egy jól fizető állást. Azonban sok ilyen programok költségesek, és évekig is eltarthat, hogy teljes.

Egy másik, hogy egy szak a bizonyítvány programot. Certificate program rövid távú képzési programok, amelyek gyakran kevesebb időt vesz igénybe, mint egy bizonyos fokú,

Megjegyzés: Akkor keresni néhány tanúsítványokat, mint kevés idő, mint egy pár months.They is kevesebbe kerülnek pénzt, mint a szak.

Tanúsítvány programok segítségével fejlesszék a készségek és tapasztalatok szükségesek egy adott job.1 Vannak bizonyítványok munkák a különböző iparágakban, beleértve  az egészségügyiadminisztrációs és  informatikai  (IT).

Ezek a programok hasznosak lehetnek azok számára, akik csak most kezdik pályafutásukat, valamint azok számára, akik már több éves tapasztalattal, és azt szeretnék, hogy növeljék tudásukat, vagy keres  egy közép-életpálya változás . Találja meg a megfelelő programot, és te leszel az utat egy sikeres karrier.

Miért kap egy igazolást?

Számos előnye van a befejezése bizonyítvány program. Ha kezdik az álláskeresést, kiegészítve a tanúsítvány program fokozni fogja a készségek és képességek, és teszi  látszanak a munkaerőpiacon .

Akkor is, ha már van egy pálya, akkor is részesülhetnek kitöltésével bizonyítvány program élesíteni egy bizonyos készség. Például számos  informatikai tanúsítvány programok  segítségével az emberek készségek és tudásbázisok, amelyek szükségesek a belépését az IT iparban. Vannak még tanúsítványok kezelése, mint a projekt menedzsment tanúsítványokat.

Tartsuk szem előtt azonban, hogy a tanúsítvány nem ugyanaz, mint a szakmai engedélyek és certification.2 engedély szükséges bizonyos feladatok, mint például a tanítás és kozmetika. Minősítések azt mutatják, hogy egy személy szerzett ismeretek egy adott területen. Például vannak olyan számviteli tanúsítványok, amelyek segíthetnek egy könyvelő feljebb pályafutása. Ezek a minősítések tipikusan olyan ül egy vizsga. Néha akkor egy tanúsítvány program segítségével elkészíti az engedélyeztetést, vagy minősítést.

Hogyan lehet megtalálni a megfelelő program az Ön

A következő CareerOneStop Certification Finder:  Keresés a tanúsítás Finder  által Certification név, Szervezet, az ipar vagy foglalkozás, hogy létrehoz egy listát a minősítések, az információkat a tanúsító szervezet, hogyan lehet hiteles, és vizsga részleteit.

Kérdezze meg Kapcsolatok:  Ha érdekel a kezdő egy adott pályának, kérje az emberek ezen a területen milyen fokban és bizonyítványok emberek ezen a területen általában. Felállított  információs interjúk  kérni ezeket a kapcsolatokat, hogy javasolja milyen igazolások segíthet a karrierjét. Ha az egyik a kapcsolatok befejezte a tanúsítvány program, hogy visszajelzéseket kapjunk mind az iskola és a programot.

Beszélj a jelenlegi munkáltató:  Ha keres egy igazolást program segítségével növeljék a karrierjét, kérdezze meg a munkáltató. Ő lehet néhány javaslatot tanúsítványok, amelyek növelik az önéletrajzát, és még előléptetést. Is, nézd meg e vagy sem a cég kínál fizetni (vagy részben visszatérítésre) bizonyítvány program, ha ez kapcsolódik az adott feladathoz.

Ellenőrizze a helyi iskolák:  A legtöbb tanúsítvány programok által kibocsátott iskolák (bár egyesek által kibocsátott társaságok és egyéb szervezetek). Ha már tudja, milyen kívánt tanúsítványt, ellenőrizze a helyi főiskola, főiskolák közösség, és szakmai-műszaki iskolákban, hogy milyen programokat kínálnak. Az állami és a közösségi főiskolák gyakran a legolcsóbb tanúsítvány programok.

Keressen egy akkreditált School:  Ellenőrizze, hogy az iskola kiválasztásakor által akkreditált US Department of Education , vagy a Felsőoktatási Tanács . For-profit iskolák nem mindig akkreditált, és néha hiányzik szigorú tudósok és / vagy hasznos karrier szolgáltatásokat. Csak azért, mert egy iskola generál egy csomó hirdetés (a nyomtatott, online, vagy hirdetőtáblákon) nem jelenti azt, hogy a megfelelő iskola az Ön számára.

Keressen egy program, amely együttműködik a Menetrend:  vizsgálja meg, milyen az egyes programok költségeinek Howlong tart a teljes program, és amit a program kínál (pl on-the-job képzés, tanfolyamok, vizsgák). Válasszon ki egy programot, amely megfelel az Ön időbeosztásának. Például, ha azt szeretnénk, hogy továbbra is teljes munkaidőben dolgoznak, miközben folytatja a programot, győződjön meg arról, hogy a program ütemezése rugalmas.

Ha ez túl szép, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg:  Ha úgy találja, a tanúsítvány program, amely úgy tűnik, túl könnyű, túl olcsó, vagy túl gyorsan befejeződött, akkor valószínű. Némi kutatást, hogy ellenőrizze, hogy a program akkreditált.

Beszélj Alumni:  Egy másik módja, hogy elkerüljék a rossz bizonyítvány programok beszélni öregdiákok. A legtöbb iskola készen kell állnia arra, hogy tegye meg a kapcsolatot a diákokkal, aki tud válaszolni a kérdésekre a programot. Kérdezd azokat, alumni, amit a program volt, mint, és függetlenül attól, hogy segített nekik biztonságos munkát.

Konzultáljon Tisztek a szakmai szövetség vagy Union:  Kérdezz tanúsítványok a területen, amely növeli a piacképesség és érdeklődjön kínált programok vagy hagyta jóvá yourassociation.

10 jól fizető munkahelyek, amelyek nem igényelnek (vagy ajánlása) a tanúsítvány

Ezek jól fizető munkahelyek, amelyek megkövetelik a bizonyítvány, vagy amelyre vonatkozó tanúsítványt programok léteznek. A legtöbb ilyen pozíciók igazolást segíthet valaki pályájuk elején járó kap egy jó első munkája.

 1. Webfejlesztő

A webfejlesztők  , tervezünk és weboldalak. Ők hozzák létre a megjelenés a helyszínen, és kezelni a weboldal teljesítményét, a sebességet és kapacitást. A webfejlesztők működhet a számítógépes rendszerek tervezése vállalatok, illetve marketing cégek, minisztériumok vagy lehet  önálló vállalkozó . Míg néhány web fejlesztők társult diplomát web design, mások egy tanúsítvány a webes fejlesztés helyett.

Fizetés és foglalkoztatási kilátások: Az  Bureau of Labor Statistics , web-fejlesztők keresnek a medián jövedelem $ 69.430 évente, és látni fogja sokat gyorsabb az átlagnál munka növekedés 13% át 2028.

 1. Építő- és felügyelő

Építési  és építési felügyelők ellenőrizni építkezések és az épületek, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szerkezetek megfelelnek az összes szükséges és szabályozások. Sok építési és építési felügyelők egy igazolást a helyi vagy főiskolán, bár mások egy kétéves társult diplomát helyett.

Fizetés és foglalkoztatási kilátások: Az  Bureau of Labor Statistics , az építőipar és az épület ellenőrök keresnek a medián jövedelem $ 59.700 évente, és látni fogja gyorsabb az átlagnál munkahelyek számának növekedése 7% át 2028.

 1. Építészeti és fogalmazó

Az építészeti és civil fogalmazó rajzokat készít a strukturális jellemzői épületek vagy létre térképeket mélyépítési projektek (beleértve a közművek, hidak és utak). A legtöbb megalkotói már a képzés számítógépes tervező és rajzoló (add), a mérnöki, műszaki rajzokból és egyéb tervezési és mérnöki képességek. Ez a képzés lehet egy tanúsítvány program, a kétéves program, vagy akár egy négyéves program.

Fizetés és foglalkoztatási kilátások: Az  Bureau of Labor Statistics , megalkotói keresnek a medián jövedelem $ 55.550 évente, és látni fogja alig vagy egyáltalán nem a foglalkoztatás növekedését 2028.

 1. Industrial Engineering technikus

Ipari technikus segíti az ipari mérnökök felülvizsgálatával működési módszerek a gyártási berendezések és más ipari létesítményeket. Segítenek módosítják a működési módszerek, berendezések elrendezése, és több, hogy egy gyári fut simábban. A legtöbb ipari technikus már vagy társult diploma vagy tanúsítványt egy szakmai-műszaki iskola.

Fizetés és foglalkoztatási kilátások: Az  Bureau of Labor Statistics , ipari technikus keresnek a medián jövedelem $ 55.460 évente, és látni fogja alig vagy egyáltalán nem a foglalkoztatás növekedését 2028.

 1. Pipefitter és vízvezeték-szerelő

Vízvezeték- és pipefitters  telepítés és javítás csövek irodák, lakások, gyárak, és egyéb épületek. Sok vízvezeték-szerelők megtanulják munkáját egy tanúsítvány program és / vagy négy-öt év szakmai gyakorlatot. Egyes államok is előírják, hogy a vízvezeték-szerelők és pipefitters engedéllyel.

Fizetés és foglalkoztatási kilátások: Az  Bureau of Labor Statistics , pipefitters és vízvezeték-szerelők keresnek a medián jövedelem $ 53.920 évente, és látni fogja sokat gyorsabb az átlagnál munka növekedés 14% át 2028.

 1. Bíróság Reporter

bíróság riporter  átírja, szó, a különböző jogi eljárások, mint például a lerakódás és a vizsgálatok során. A legtöbb bíróság riporterek dolgoznak bíróságok vagy törvényhozásban. Sok bírósági riporterek legalább egy felsőfokú bizonyítványt a bíróság jelentési egy közösség főiskolán vagy műszaki intézet.

Fizetés és foglalkoztatási kilátások: Szerint a Bureau of Labor Statistics, bíróság riporterek keresnek a medián jövedelem $ 57.150 évente , és látni fogja gyorsabb az átlagnál munkahelyek számának növekedése 7% át 2028.

 1. Nehéz jármű és mobil berendezés szerelő

Nehéz járművek és mobil gépek mechanika (más néven szerviztechnikus) vizsgálatához és javításához járművek és felszerelések használt teherautó (beleértve a vasúti közlekedés), a mezőgazdaság, az építőipar, és így tovább. Egyre több, a munkáltatók szeretné felvenni mechanika, amelyek befejezték egy- kétéves tanúsítvány program dízeltechnológiában vagy nehéz gépek mechanika, mivel néhány a legújabb gép nagyon összetett.

Fizetés és foglalkoztatási kilátások: Nehéz járművek és mobil gépek mechanika keresnek a medián jövedelem $ 50.320 évente , és látni fogja a munkahelyek számának növekedése 4% át 2028 – körülbelül olyan gyors, mint az átlagos.

 1. Lemezek munkás

A fémlemez munkás konstrukciók és / vagy a telepítések készült termékek vékony fémlemezből. Ez a munka is járhat mérésére és jelölésére méretek lap, furatok lap, melyen a nagy lapok, vagy hegesztéssel, csavarozással, szegecseléssel, és forrasztás lap. Sok fémlemez munkavállalók megtanulják munkájuk révén szakmai gyakorlatot vagy igazolás program egy műszaki iskola.

Fizetés és foglalkoztatási kilátások: Az  Bureau of Labor Statistics , fémlemez dolgozók keresnek a medián jövedelem $ 48.460 évente, és látni fogja gyorsabb az átlagnál munkahely növekedés 8% át 2028.

 1. Fűtés, légkondicionálás és hűtés Mechanic és beszerelő

 Ezek a mechanika és a szerelők, más néven  HVACR technikusok , munka fűtés, hűtés, szellőzés, és hűtőrendszerek az otthonok, irodák és egyéb épületek. HVACR technikusok általában egy teljes mértékben vagy tanúsítvány program egy kereskedelmi vagy műszaki iskola vagy egy közösség főiskolán. Ezek a programok tarthat hat hónaptól egy évig.

Fizetés és foglalkoztatási kilátások: Szerint a Bureau of Labor Statistics, HVACR technikusok keresnek a medián jövedelem $ 47.610 évente , és látni fogja sokat gyorsabb az átlagnál munka növekedés 13% át 2028.

 1. sebészeti technológus

Sebészeti szakemberek  segítik, kórházi műtők. Segítenek készíteni műtők, intézkedik berendezés, sterilizálja a betegek és segítségre során az orvosok műtét. Gyakran teljes bizonyítvány program a sebészeti technika, amely tarthat néhány hónaptól két évig.

Fizetés és foglalkoztatási kilátások:  Sebészeti szakemberek  keresnek átlagosan $ 47.300, és látjuk, gyorsabb az átlagnál munka növekedés 9% át 2028.

Több munkahely akkor kap egy tanúsítványt

 Egészségügyi munkák

 • Fogászati ​​asszisztens
 • Diagnosztikus orvosi szonográfust
 • Sürgősségi orvosi technikus
 • Kórház Transcriptionist
 • Engedéllyel gyakorlati és Szakképzési Nurse
 • Orvosi asszisztens
 • Orvosi és klinikai laboratóriumi technikus
 • orvosi Coder
 • orvosi Transcriptionist
 • Gyógyszerész technikus
 • radiológiai technológus
 • állatorvosi asszisztens

ipari Jobs

 • Automotive Mechanic
 • Számítógép-vezérlésű szerszámgép Operator
 • gépészek
 • Távközlési berendezések telepítő és Repairer
 • Szerszámkészítő Makers
 • Hegesztő és hegesztő szerelő

egyéb munkák

 • Computer Support Specialist
 • kozmetikus
 • Tűzoltó
 • Fitness Trainer és oktató
 • Fodrász
 • Manikűrös
 • Masszázsterapeuta
 • Hálózati és számítógépes rendszergazda
 • pedikűrös
 • közbeszerzési Clerk
 • Ingatlanügynök

Több oktatási és képzési lehetőségek

Vannak még más  jól fizető állás, amelyek nem igényelnek egy négy éves mértéke . Néhány ilyen karrier lehetőségek, a szakképzés, illetve a két éves mértéke is jogosult az induláshoz.

Szakmai gyakorlati képzés  az egyik legjobb alternatíva, hogy fontolja mivel kombinálják képzés fizetős és az eredmény egy megbízólevél vagy bizonyítvány befejezésekor.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *