Hogyan egyeztethetők össze a képesítések a Job

Posted on

 Hogyan egyeztethetők össze a képesítések a Job


A munkáltatók általában csak eltölteni pár másodperc döntött, ha elég jó illeszkedést állást, hogy indokolja alaposabb felülvizsgálatát az önéletrajz és motivációs levél, így meg kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez azonnal nyilvánvaló, hogy van sok a készségek , tapasztalatok és tulajdonságok, amelyek értékelik leginkább.

Az is fontos, hogy összpontosítson a legfontosabb készség és képesség írásakor folytatódik, és kísérőlevél, és az interjú. Minél közelebb a mérkőzés, hogy a helyzet, és azt mutatják, a munkáltató hogyan kellene hozzáadni a szervezet, annál nagyobb az esély a munkakeresés siker.

Elemezzük a Job Listing

Munkaajánlatok jellemzően tört ki több szakaszból áll. Elvárják, hogy információt a cégről, részletek a kívánt képesítés pályázók, és a felelősségi körök részt vesz a szerepet. Egyesek rövid, míg mások inkább a munka részleteit és a vállalat. Szánj időt, hogy vizsgálja felül a munkaajánlatot, így tisztában vannak azzal, amit a munkáltató akar.

Itt van, hogyan kell dekódolni álláshirdetésre, így eldöntheti, hogy alkalmazzák-e, és megkezdik az önéletrajz és motivációs levél.

Készíts listát

Ha a munka egy jó meccs, a következő lépés az, hogy a kapcsolat a készségek és a munkáltató követelmények listájának létrehozásával az előnyös képesítések az ideális jelölt a cél feladat. Ha egy álláshirdetésre jól megírt és részletes, akkor lehet, hogy össze sok a listán közvetlenül a hirdetésből.

Kivonat a kulcsszavak bármelyike ​​leíró képességek, adottságok, illetve a tapasztalatok, amelyek a munkáltató felsorolt ​​kötelező vagy előnyös. Továbbá, felülvizsgálja a munkaköri feladatok, és egyes feltételezések a képesítés elvégzéséhez szükséges e feladatokat.

Például, ha a hirdetés szerepel, hogy szervez adománygyűjtő rendezvényeken a potenciális donorok, akkor feltételezhetjük, hogy rendezvényszervező készségek lenne nagyra értékelik, és hozzá kell adni a listához.

További információ

Néha hirdetések munkahelyek nagyon rövid, és nem derül ki, mennyi a munkáltató elvárásainak. Próbálja keresi a cég honlapján, mivel előfordulhat, hogy egy hosszabb leírást a humán erőforrás részén saját helyén, mint a hirdetés, amit láttál.

Egy másik stratégia keresni munka oldalak, mint Indeed.com ugyanazon munka címét, hogy egyfajta milyen más munkaadók keresnek a jelöltek. Is, keresni a Google, hogy leírásai hasonló munkát. Például ha a kérelmező a hitel elemzője helyzetben, keressen használja a kifejezést „hitel elemzője munkaköri leírás.” Itt van, hogyan kell használni a fejlett keresési lehetőségeket talál munkát információkat.

Kell készségek bele?

Ha nem biztos abban, hogy mit készségek vagy minőségek közé tartozik, ellenőrizze ezt a listát a készségek folytatódik, kísérőlevél, és interjúk. Ez magában foglalja a listák, az általános készségek legkeresettebb munkaadók által, valamint készség a különböző foglalkozások. Tartalmazza a legfontosabb készségek önéletrajzát és motivációs levelét.

Tanácsot kér

Ha igazán motiváltak a föld egy adott munkát, interjú a területen dolgozó szakemberek és kérje meg őket, hogy mit vesz, hogy az Excel a munkájukat. Érhetünk el a főiskolát alumni keresztül a főiskolai karrier és / vagy alumni iroda, LinkedIn kapcsolatok, és a család barátai, hogy létrehoz egy listát a kapcsolatok a konzultációk.

Házasságot köt

Miután összeállította a részletes listát a képesítések a cél feladat, felül minden egyes tételt a listában, és gondolkodjon, hogyan lehet bizonyítani, hogy rendelkezik az adott eszköz. Írjon egy mondatban annyi a képesítések lehetséges, részletezve, hogy miként használta az adott készség vagy kiállított, hogy a minőség a munka, önkéntes, tudományos, vagy társ-tantervi szerepet.

Amikor csak lehetséges, pont minden pozitív eredményt vagy az elismerés kapott alkalmazása mellett a készség. Például, ha egy munkát igényel erős írás, mondhatnánk, „Míg dolgozik, mint a kampány gyakornok, írtam sajtóközlemények a jelölt platform ami két cikk a helyi médiában.”

Fontossági sorrendbe kvalifikációt a Cover Letter

Prioritását mondatban a képesítések és beépítik a legkeményebb ütő kimutatások a kísérőlevelet. Alkoss egy szakdolgozat nyilatkozat az elején a kísérőlevél, amely szám 2-4 eszközök, amelyek egy kiváló alkalmas a feladatra.

Például egy bank pénzkiadó munkát lehet mondani, hogy „én erős matematikai készségek, az ügyfélszolgálat orientáció, a figyelem a részletekre, és képes dolgozni pontosságával ezt a munkát tökéletesen illeszkedik a számomra.” A következő bekezdések, akkor példákat, hogy hogyan és hol alkalmazzák azokra a képességekre.

Tekintse Önéletrajz

Tekintse át a meglévő önéletrajzát és győződjön meg arról, hogy van beépítve annyi kijelentéseket előnyös képesítések a munkát, mint lehetséges. Sorolja fel a legfontosabb mondatok elején a leírások, hogy a legnagyobb figyelmet.

Ha van egy pár munkahelyet, amelyek jobban időmérő, mint mások, lehet, hogy dolgozzon ki egy vezető kategória teteje felé önéletrajzát, mint a „Kapcsolódó Experience” (ha nem a legutóbbi munkahely). Vegyünk néhány percet, hogy frissítse a leírást a munka, amelyet tartott. Jazzing fel önéletrajzát munkaköri leírások teheti önéletrajzát sokkal lenyűgöző.

Tartalmazza Aktualitások

Egyes jelöltek lesz klaszterek tapasztalatok, amelyek megfelelnek az kulcsképesítések. Vegyük például a példát, ahol az írás és rendezvényszervező erősen jogosult egy adott munkát.

Ha egy jelölt tapasztalatokkal, amelyek illeszkednek ezek a kategóriák, akkor létrehozhat fejezetek, mint a „Writing Experience” és a „Rendezvényszervezés Experience”, és a kapcsolódó tapasztalatokat az e szakaszokban az újra. Vonatkozó fejezetek levonja a munkáltató figyelmét kulcsképesítéseket egy pillanat alatt.

Közben állásinterjúk

Megelőzően interjút, felülvizsgálja a listát a képesítések akkor jön létre, amikor dolgozik a pályázatát. Legyen kész megvitatni a specifikus készségek és eszközök van ideje alatt állásinterjúk. Azt is megismételni, amit jogosít fel kell kiválasztani a állásinterjún köszönő jegyzetek.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *