Europass Önéletrajz írása tippek

Posted on

Europass Önéletrajz írása tippek

Mivel az Európai Unió nőtt, egyre több és több normákat betartják az Európai Parlamenttel annak érdekében, hogy növeljék az életminőséget, és vigye el egy bizonyos szintet, ahol a polgárok közösen élő és dolgozó EU mind egyenlő jogokat élveznek.

Ha alkalmazza a helyzetben belül bármely tagállama az EU-ban, hogy Ön tanul, vagy egyszerűen csak próbálja a tapasztalatszerzés, az egyik legfontosabb kérdés az, hogy képes legyen a szakértelem és képességek világosan érthető, hogy a potenciális munkáltató.

Mi az Europass?

December 15, 2004, a 2241/2004 / EK, az Európai Parlament és a Tanács elfogadott egy egységes átlátható képesítési keretrendszer és kompetenciák létrehozásával Europass.

Europass  Öt dokumentumot: az Europass önéletrajz (CV), az Europass nyelvi útlevél az Europass bizonyítvány-kiegészítő, az Europass oklevélmelléklet és az Europass mobilitási igazolványt. Az első két formája akkor töltse ki magát, míg a másik három kitöltött és kiadott az illetékes szervezetekkel.

Készítsd el a dokumentumok

Ha nincs CV mégis, akkor létrehozhat egy internetes Europass CV-készítő . Hozhat létre egy kísérőlevelet ugyanazt a rendszert. Ha már van egy CV, akkor feltöltheti és módosíthatja azt az online . El kell menteni a felhő, vagy exportálja, amikor elkészült.

Használhatja az Europass rendszer létrehozásához készségútlevél és nyelvi útlevél , és vizsgálja felül a bizonyítvány-kiegészítő , Europass mobilitási és oklevélmelléklet akkor kell állásokra az EU-ban.

Europass CV írása tippek

Létrehozása az Europass önéletrajz az első és legfontosabb lépés a álláskeresési folyamat. Mielőtt  elkezdjük írni  a Europass önéletrajzot, van néhány pont, amit tudnod kell.

Az Europass önéletrajz az első kapcsolatfelvétel a potenciális munkaadó, és akkor kell megragadni a munkáltató figyelmét az első 10-15 másodperc olvasó Europass CV. Ez az egyetlen módja lesz biztonságos egy  interjúban, hogy az adott feladatot . De az írás megkezdése előtt, akkor meg kell emlékeztetni magad egy pár fontos lépéseket:

Vélemény példák , mielőtt elkezded. Megtalálja PDF példák az egyes országok az EU-ban az interneten. Használd őket, mint egy útmutató létrehozása a saját önéletrajzát.

A készségek és kompetenciák kell világosan és logikusan elmondtuk, hogy a tapasztalat fog állni.  Figyelni a részletekre, mivel ez az anyag a bemutató. Ez magában foglalja a helyesírási hibákat és az írásjelek.

Általánosságban, a Europass önéletrajz legyen rövid.  Általában egy személy csak egy pár éves tapasztalattal, két oldalt több, mint elég. A szakemberek több tapasztalattal, akkor írj egy Europass CV több mint két oldalon. Ha a kérelmező számára, vezető beosztásban, akkor fel kell tüntetni, a múltbeli tapasztalatok részletesebben, beleértve ok, hogy miért a potenciális jövőbeni munkáltatója kell vennie kínál Önnek egy végrehajtó fizetést. Ebben az esetben írja meg Europass önéletrajz annyi oldalt, ha szükséges.

Mindig alkalmazkodni önéletrajzát a munkaköri leírás a pozíciót pályáznak. Próbálja még, hogy kiemelje a potenciális képesítések Ön rendelkezik, hogy a jelenleg kért a munkáltató. Ne feküdjön önéletrajzát, mint hazugság lehet felfedezni előtt vagy az interjú során.

Europass CV egy szabványos logikai sorrendet, amelyben a közölt képességeit és szakértelmét. Akkor ki kell töltenie:

  • Személyes adat
  • Munkatapasztalat leírás
  • Képzés és oktatás leírása
  • Készségek és kompetenciák leírása

Formázása Europass önéletrajz

Tartsuk be a javasolt font és elrendezését Europass CV, mivel ez által szabványosított számú határozata 2241/2004 / EK. Nyomtatás önéletrajzot fehér papírra annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az elrendezés megfelelő-e.

Ne feledje, hogy a tartalom és a lényeget a CV nyilvánvalónak kell lennie, hogy a potenciális munkaadó 10-15 másodpercen olvasni. Ennek köszönhetően, mindig rövid mondatokat. Koncentrálj a lényeges szempontokat a képzés és a szakmai gyakorlat, és magyarázza olyan fennakadást a tanulmányok vagy karrier.

Amikor befejeztük az Europass CV, biztos, hogy valaki  beszámolót, és ellenőrizze  , hogy megbizonyosodjon arról, hogy a tartalom világos, könnyen érthető, és nem tartalmaz helyesírási hibákat.

Tartsuk szem előtt, hogy az Európai Unióban, az Europass önéletrajz a siker kulcsa az álláskeresési folyamat. Ez lett a szabvány dokumentum alapján kell alkalmazni bármilyen munkát bármely tagállamában az Európai Unió, ugyanakkor megkönnyíti az álláskeresők és a munkaadók.

Mikor használjuk a Önéletrajz helyett Folytatás

Az Egyesült Államokban, önéletrajz használjuk csak, amikor jelentkezik a tudományos, oktatási, tudományos, kutatási vagy pozíciókban.

Az önéletrajz is használtak az ösztöndíjak vagy támogatást. Európában, a Közel-Keleten, Afrikában vagy Ázsiában, a munkaadók elvárják, hogy egy önéletrajz helyett  folytatódik .

Válasszon megfelelő önéletrajz formátum

Győződjön meg róla, hogy válasszon egy önéletrajz formátum , amely alkalmas a pozíció pályáznak. Ha a kérelmező a társaság, az  például , akkor nem kell, hogy tartalmazza a személyes adatokat, amelyek egyébként szerepel egy nemzetközi CV.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *