Tippek, hogy segítsen leküzdeni a félelmét a nyilvános beszéd

Posted on

Tippek, hogy segítsen leküzdeni a félelmét a nyilvános beszéd

A „nyilvános beszéd” oka a félelem és a szorongás a fejében egyébként illetékes és magabiztos ember. Vajon a gondolat, beszéd előtt egy csoport idézik félelem, hogy izzad, és kap a dobogó szívvel? Ez valószínű van glossophobia – a félelem a nyilvános beszéd.

Glossophobia egyik leggyakoribb félelem. Számos módja van, hogy növelje az üzleti expozíció miért zavar, hogy áthidalják a beszéd idegesség? Határozottabb fellépés a pódiumra nem csak szabad hely van, mint egy szakértő a területen az üzletből, de azt is előírja, könnyű áttételek és jobb értékesítési lehetőségeket.

Egy nem értékesítési tájékoztató beszéd felmelegszik a célpiac és bizalmat épít. Ellentétben a végtelen hideg hívások, az emberek úgy bemutatni, utána pedig még inkább fogékonyak hallgatni a felajánlás a termékek és szolgáltatások.

Leküzdeni a félelem a nyilvános beszéd, és növelje üzleti e hét tippeket.

1. Start Small

Ha új a világ a nyilvános beszéd, kezdje kicsiben. Keressen egy pár barátok és a család gyakorolni. Kezdjük azzal, hogy beszél a kisebb csoportok és felépíteni onnan. A méret a közönség nem tesz különbséget. Ha ismeri a témát, az előre nyelvű félelem gyorsan elpárolog.

2. Készítsünk Alaposan

Semmi sem segít enyhíteni a félelem a nyilvános beszéd több mint tudva a anyag. Az a képesség, hogy csatlakozzanak a közönség származik, amelynek a bizalmat meg nem eltévedni alatt szállítás. Próbálni többször, mielőtt a nagy vita. Idő a bemutató, és mindig vissza, arra az esetre idő marad.

3. Ne csak megjegyezni a szavak

Mastering a művészet a nyilvános beszéd nem jön a memorizálás szó az egész beszédet. Az igazi profik tudják, hogy anyagi emlékezés kulcsfontosságú pontokat és utasításokat subtopics és példákat, hogy ellepje.

4. Kerülje közös golyók

A legtöbb üzleti prezentációk és beszédek unalmas monológok tele végtelen PowerPoint diákat és pontokba szedve. Kukába a PowerPoint prezentációt, és hogy az anyag a fókuszpontja a beszélgetés. Ha nem használja a PowerPoint, hogy a megközelítés segítségével látvány, amely gyorsan közvetíteni az üzenetet.

5. csökkenteni a stresszt

A legfélelmetesebb pillanata bemutatkozó az egy percet, mielőtt a színpadon bejáratánál. A következő taktika élsportolók által láthatóvá pozitív eredményt, és a mély légzés hasa a stressz csökkentése és a bizalom.

6. Keresse meg a barátodnak, hogy Fókuszban

Ezt megelőzően a nyilvános beszéd a színpadon mutatkozz be pár tagjai a közönség az első sorban. Során a beszélgetés nézni ezeket az emberek szemébe, hogy megkönnyítsék az idegeket, és a kapcsolatot a közönséggel.

7. Kapcsolja be a közönség

Létrehozása monológ előadás hozza a teljes feladatot tájékoztatását és szórakoztató közönség rád. Tedd beszélgetés kétirányú interakció kérdéseket és a részvétel, hogy csökkentsék az unalom és beszélni könnyedén. Miután a csoport részt is ad időt, hogy átszervezi a gondolatok, ha a dolgok ki pályán.

Legyen nyilvános beszéd része a marketing tervet, és növeljék az üzleti siker. A félelem idővel elpárolog, és akkor csoda, hogy miért nem indul el hamarabb.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *