Legmagasabb kifizető Jobs diplomásoknak Straight Out of College

Posted on

Legmagasabb kifizető Jobs diplomásoknak Straight Out of College

Ha úgy dönt, hogy egy jelentős pozícionálja, hogy a munka az egyik legjobban fizető munkahelyek a diplomások, akkor lehet keresni egy kényelmes fizetést egyenesen a főiskolán. Tekintettel a növekvő költségek felsőoktatás és a hitel felelősséget, hogy sok diplomás lap, főiskolai hallgatók alaposan megvizsgálják a jövedelem potenciál fokozatot.

Ha egy egyetemi, a fizetés az egyik tényezőt kell figyelembe venni, amikor az Ön érdeke, hogy karrier lehetőségeket. Válassza ki az egyik legjobban fizető szakon, és akkor kell elhelyezni a pénzügyi siker. Fontos az is, hogy vizsgálja meg a munkaköri feladatok egy alkalmas az Ön érdekeit és hogy a hosszú távú munka kilátások biztatóak. Is figyelembe a hosszú távú potenciális ha keres a legjobban fizetett munkahelyek, amelyek közül néhány igényel további oktatásban és képzésben.

A Bureau of Labor Statistics (BLS) segíthet a jelenlegi és a leendő főiskolások, hogy betekintést nyerjünk a jövedelem és munkahely-teremtési potenciálja különböző népszerű lehetőségeket. Sok munkahely technológiával kapcsolatos, de vannak más területek, amelyek fizetnek diplomások is, beleértve az egészségügyi, kommunikáció, értékesítés, pénzügy, és a belépő szintű kezelése.

Jövedelemszerzés talán a legnagyobb oka annak, hogy a legtöbb ember dolgozik a megélhetésért, ezért választotta a karrier alapuló potenciális bevételeit megvannak a maga előnyei. Vannak azonban hátrányai is, hogy ezt a megközelítést.

Előnyök

 • Fizetőképessége le hallgató adósság gyorsabban
 • Hogy képes megmenteni a jelentős költségek előbb
 • Tapasztalatszerzés in-demand szakma
 • Több költőpénz

hátrányai

 • Lehetséges folyamatos képzés költségeit
 • Csapdába egy nem kielégítő karrier
 • Amely lehetővé teszi a pénz önmagában vezetni pályaválasztásodat
 • Lehetséges, hogy a hulladék tehetségek jobban alkalmazható máshol

Top 20 legjobban fizető állások diplomásoknak

Ezek a 20 legjobban fizető munkahelyek főiskolai hallgatók főiskolai diplomát, mint az 2018-diagram és az alábbi listát mutat a medián jövedelem várható a munkahelyek számának növekedése, és egy rövid leírást szakmai követelményeknek. A medián éves fizetés minden foglalkozás az $ 38.640, és a kivetített munkahelyek számának növekedése minden foglalkozás az évtized során végződő 2026 7%.

 • A szoftverfejlesztők a kreatív elmék mögött számítógépes programok. Egyes alkalmazások fejlesztését, amelyek lehetővé teszik az emberek, hogy végre bizonyos feladatokat a számítógépen, vagy egy másik eszközre. Mások fejlesztése a mögöttes rendszerek futnak az eszközök vagy vezérlő hálózatok.
 • Villamosmérnökök tervezése, fejlesztése, tesztelése és felügyeli a gyártási elektromos berendezések, mint például az elektromos motorok, radar és navigációs rendszerek, kommunikációs rendszerek és energiatermelő berendezések. Elektronikai mérnökök tervezése és fejlesztése elektronikai berendezések, beleértve a broadcast és kommunikációs rendszerek, mint például a hordozható zenelejátszók és a globális helymeghatározó rendszer (GPS) eszközök.
 • Számítógépes rendszerek elemzők tanulmányozza szervezetek jelenlegi számítógépes rendszerek és eljárások tervezési megoldások segítségével hatékonyabban működnek, és hatékonyan. Ők hozzák az üzleti és informatikai (IT) együtt megértjük igényeit és korlátait egyaránt.
 • Az ipari mérnökök megtalálják a módját, hogy megszüntesse a pazarlás a termelési folyamatokban. Úgy dolgozzon ki hatékony rendszereket integrálni dolgozók, gépek, anyagok, információk és az energia, hogy egy terméket vagy egy szolgáltatást.
 • Gépészmérnök tervezése, fejlesztése, épít, és teszteli a mechanikai és termikus érzékelők és eszközök, beleértve a szerszámokat, motorok és gépek. Gépészmérnökök design power-termelő gépek-mint például az elektromos generátorok, belső égésű motorok, és gőz- és gázturbinák-, valamint elektromos-gépek, mint például a hűtő- és légkondicionáló rendszerek.
 • Építőmérnökök elképzelni, tervezés, építés, felügyelete, üzemeltetése, építésére és karbantartására az infrastrukturális projektek és rendszerek az állami és a magánszektor, beleértve az utakat, épületeket, repülőterek, alagutak, gátak, hidak és vízellátáshoz és szennyvízkezelés.
 • A pénzügyi elemzők , hogy iránymutatást adjon a vállalkozások és magánszemélyek befektetési döntések. Ezek teljesítményének értékelésére részvények, kötvények, és más típusú beruházások. Ők dolgoznak a bankok, nyugdíjalapok, befektetési alapok, értékpapír-cégek, biztosítók és más vállalkozások számára.
 • Management elemzői vagy tanácsadók javaslatot, hogyan lehet javítani a szervezeti hatékonyság. Segítik a vezetők, hogyan szervezetek jövedelmezőbb a költségek csökkentése és a bevételek növelése. Szervezetek felvenni tanácsadók stratégiák kidolgozása belépő mai piacon és ott versenyképes belül.
 • Hálózati és számítógépes rendszergazdák szervezni, telepíteni, és támogatja a szervezet számítógépes rendszerek, beleértve a helyi hálózatokat (LAN), nagytávolságú hálózatok (WAN), a hálózati szegmensek, intranet és más adatkommunikációs rendszerek. Rendszergazdák a szerverek és az asztali és mobil berendezések. Ezek biztosítják, hogy az e-mail és adattároló hálózatok működnek megfelelően.
 • Értékesítési képviselő műszaki és tudományos termékek árut nagykereskedők illetve a gyártó vállalkozások, kormányzati szervek és egyéb szervezetek. Ezek a kapcsolatot az ügyfelekkel, magyarázza és támogatja a funkciók a termékeket árulják, tárgyalni az árak, és válaszoljon a kérdésekre, hogy az ügyfelek lehetnek a termékeket.
 • A vegyészek tanulmányozni anyagok atomi és molekuláris szinten, és elemzik a módszereket, amelyek az anyagokat hatnak egymásra. Ők használják a tudásukat, hogy új és jobb termékek, és hogy teszteljék a minőségi előállított áruk.
 • Logisztikai elemzésére és koordinálja szervezetek ellátási lánc-rendszerek, amelyek termékeket átvinni beszállító fogyasztó. Az általuk kezelt teljes életciklusa egy termék, amely magában foglalja a beszerzés, az elosztás és a szállítás a termék.
 • Regisztrált ápolók nyújtanak és koordinálja a betegellátás, a betegek felvilágosítására és a nyilvánosság a különböző egészségügyi feltételek, és tanácsot és érzelmi támogatást a betegek és a családtagok.
 • Könyvelők és könyvvizsgálók készít, és megvizsgálja a pénzügyi nyilvántartást. Ezek biztosítják, hogy a pénzügyi nyilvántartások pontos, és adókat fizetik rendesen és időben. Könyvelők és könyvvizsgálók értékeli a pénzügyi műveletek és a munka, hogy biztosítsa, hogy a szervezetek hatékonyan fut.
 • Hitel tisztek értékelni, engedélyezheti, vagy ajánlani jóváhagyása hitelkérelmek az emberek és a vállalkozások számára. A munka lejárta tisztségviselõnknek jókora ügyfélszolgálati és értékesítési alkatrészeket. Hitel tisztek gyakran feltett kérdések megválaszolására, és útmutató az ügyfelek a jelentkezési folyamatot.
 • Értékpapírok, árucikkek, és a pénzügyi szolgáltatások üzletkötő csatlakozni vevők és az eladók a pénzügyi piacokon. Eladják értékpapírok egyének, tanácsot vállalatok keresve a befektetők, és végezzen ágakban.
 • Marketing elemzők tanulmány a piaci feltételek, hogy vizsgálja meg az értékesítési potenciál termékeket vagy szolgáltatásokat. Ezek segítségével a vállalatok megértsék, milyen termékeket akarnak az emberek, akik vásárolni őket, és milyen áron. Ők adatok és információk gyűjtése során különböző módszerek, mint például interjúk, kérdőívek, fókuszcsoportok, piacelemzés felmérések, közvélemény-kutatások és szakirodalom.
 • Humán erőforrás szakemberek toborzása, képernyő, interjú, és helye dolgozók. Gyakran már egyéb emberi erőforrások munka, például azokat, amelyek a munkavállalói kapcsolatok, kompenzáció, juttatások, és a képzés.
 • A PR szakemberek létrehozni és fenntartani a kedvező állami képre az általuk képviselt szervezetek. Úgy kézműves sajtóhírek és fejleszteni kell a szociális média programokat formálni közvélemény a szervezetek, valamint javítsák munkájuk és céljait.
 • Elemi, középiskolai és középiskolai tanárok az órákra való felkészülésben, jelenlegi oktatási anyag diákok, értékelje a tanulók, a fejlesztés, tantermi viselkedés, és közli a szülőkkel a hallgatói problémák és a haladás.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *