Fontos Soft Skills for Workplace siker

Posted on

Fontos Soft Skills for Workplace siker


Amikor egy állásra, sokan hajlamosak hangsúlyozni, hogy kemény készségek – a konkrét ismeretek és képességek szükségesek egy adott munkát. Ezek általában készségeket, hogy lehet egyértelműen meghatározni és mérni. Ez is ki kell emelni a legfontosabb soft skills Ön rendelkezik, hogy megmutassa, hogy miért te vagy a legjobb jelölt a feladatra.

Ha munkát keres, vagy a promóció, a puha készségek lehet olyan fontos, mint a kemény készségek, amelyek szükségesek a sikerhez a munkát.

Tipp : A puha képességek sokkal nehezebb meghatározni és mérni – ezek az interperszonális vagy a „nép” készségek, amelyek segítségével sikeresen másokkal a munkahelyen.

Függetlenül attól, hogy a munkát, akkor a hatékony interakció felügyelők és az emberek felett és alatt van a munka chart, valamint mások, mint az ügyfelek, szállítók, betegek, diákok, stb

Vállalatok igyekeznek jelölt mindkét típusú képességek felvételéhez a legtöbb helyzetben. Azért, mert ha van egy negatív hozzáállás, nem tud másokkal együtt, nem kommunikálnak jól, nem működik jól, mint része a csapatnak, és nem képesek kreatívan gondolkodjanak és kritikusan, akkor nem számít, hogy milyen jól képzett és hozzáértő van.

Be kell, hogy néhány sor emberekhez kijönni semmilyen munkát, nem csak azok, akik közvetlenül a nyilvánosság számára. Indeed.com, a vezető a helyszínen, megosztotta a legértékesebb puha készségek az álláskeresők és a munkavállalók.

Top Soft Skills Munkaadók Szeretne

Íme az első hét legfontosabb soft skills, hogy mindkét interjú és a munkahelyen, ettől ugyanis igazgatója toborzás, Mike Steinerd:

 • Eljáró csapatjátékos – ez nemcsak azt jelenti, hogy kooperatív, hanem erős vezetői készség, ha szükséges.
 • Rugalmasság – ez egy rendkívül értékes eszköz a munkavállalók. Aki képes alkalmazkodni bármilyen helyzetben vannak megbízható, nem számít, mi dobtak rájuk.
 • Hatékony kommunikáció – ez a legfontosabb, hogy szinte bármilyen munkát. Kommunikációs magában megfogalmazza magát is, hogy jó hallgatóság, valamint a megfelelő testbeszéd.
 • Problémamegoldás és találékonyság – nem számít, milyen szakmában, ezek a képességek kritikus, amikor a váratlan kérdés elkerülhetetlenül felmerülnek.
 • Elfogadó visszajelzést – nem csak elfogadja visszajelzést kecsesen, hanem egyaránt vonatkozik, hogy a visszacsatolás, elősegíti a szakmai fejlődés.
 • A bizalom kulcsfontosságú -, hogy azt mondta, az is fontos, hogy mindig a tudás és a készségek, hogy támogassa a magabiztosság. Azáltal, hogy magabiztos és képes, a felügyelők, az alkalmazottak és az ügyfelek hisz abban, amit mond.
 • Kreatív gondolkodás – képesség, hogy dolgozzon ki egyedi megoldások vagy alternatívák felbecsülhetetlen értékű; ez vezet az innováció, és növeli a hatékonyságot.

Foglalkoztatás Tudás különbözik Job

Ha keres egy vezető pozícióját, akár vezetőként, vagy egy olyan csapat tagja, akkor eldönthetjük, hogy kiemelje a különböző eszközök, mint ha keres egy műszaki helyzetben, például. A puha készségek meg kell lennie a hatékony vezető tartalmazni fogja a dolgokat, mint hogy képes delegálni és építő jellegű kritika.

Information Technology pozíciók szükséges soft skills mint a kreativitás és a képesség arra, hogy ötleteket és megoldásokat, hogy az egyének és csoportok. Erős kommunikációs készség, írásbeli és szóbeli fontos eszköz szinte bármilyen területen, minden szinten.

Hogyan Legyen munkaadók tudják a készségek van

Amikor írsz folytatódik, és kísérőlevél, ez alapvető fontosságú hivatkozni a készségek a munkáltató keresi a munkát, pályázati anyagát. Ugyanez igaz, ha éppen interjút. Tekintse át az álláshirdetést, és fel kell készülniük, hogy konkrét példákat a készségek van (mind a kemény és lágy), amelyek felveszik a versenyt a szakmai követelményeknek.

Ügyeljen arra, hogy mutassa be a puha készségek a bérleti vezetője az interjúk során, és helyben tartása a készségek remek a munka:

 • Dicsekedj pozitív hozzáállás és a lelkesedés az interjú.
 • Ne csak annyit, hogy a készségek a cégnek – bizonyítani nekik
 • Felkészüljön az interjú, és van egy pár példára, ha használni a puha készségek hatékonyan.
 • Ismeri eléggé a helyzet, és a cég beszélgetni kényelmesen és tudatosan a kérdező. Hozzászólások hitelesen hangosabb, mint a szavak, különösen a versenyképes munkahelyen.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *