Karrier lehetőségek Kommunikációs képzés Újfok, hogy fontolja

Posted on

Karrier lehetőségek Kommunikációs képzés Újfok, hogy fontolja


Ha lenyűgözte, hogy hogyan befolyásolhatja, szórakoztatják és tájékoztatják mások létrehozásával a lehető legjobb médiatartalom a közönség, a kommunikáció szakos lehet az Ön számára. A kommunikáció szakos burkolatok számos tudományág, beleértve   a reklámmarketingPR , újságírás , műsorszórásmédia és film .

Tudás Communications Major Learn

Kommunikáció szakon tanulni, hogyan kell értékelni igényei és preferenciái az olvasók, a nézők és a hallgatók. Ezek a kreativitás, hogy dolgozzon ki innovatív stratégiák közvetítésének az üzeneteiket. Kommunikáció szakon tanulni írni hatékonyan számos különböző mód, beleértve a kreatív, meggyőző, leíró és újságírói stílus. Azt is gyakorolni képes integrálni képek, videó és audio a kommunikációs hoznak létre.

A diákok, akik nagy kommunikációs megtanulják megtervezni, megszervezni és végrehajtani projektek, programok és rendezvények. Úgy kell lennie, figyel a részletekre, de ugyanakkor megértsék a nagy képet. Mivel a kommunikáció projektek gyakran bírálják és a kudarc, kommunikáció szakon tanulni elviselni bíráló kritika munkájukat, és megbirkózni a kevésbé, mint a sikeres vállalkozások.

A végső döntést a karrier követően jelentős olyan változatos, mint a kommunikáció is befolyásolják az egyéni érdekek, a készségek és értékek, de itt van néhány ígéretes lehetőség a figyelmet.

Karrier lehetőségek közlemény Majors

Tekintse át néhány, a legjobb munkalehetőségek kommunikáció szakon, valamint a készségek meg kell felvettek.

1. PR szakemberek

Szervezetek minden típusú aggódnak, hogy hogyan vannak a közönségre. Kommunikáció szakon jó helyzetben, hogy stratégiai gondol arról, hogyan befolyásolja a közvélemény a médián keresztül. PR szakemberek levelet sajtóközlemények, sajtótájékoztatók szervez, és egyéb események, és meggyőzni a média, hogy történeteket a szervezetnek újságírói érdeme.

Néhány PR képviselői munkáját PR, marketing, és a reklámügynökségek, mely szolgáltatás azokról a különböző ügyfelek. Mások dolgoznak közvetlenül a vállalatok, kormányzati szervek, valamint a non-profit szervezetek kommunikációs részlegek, hogy a megfelelő üzeneteket információkat a munkáltató.

Fizetés és Karrier Outlook: A Bureau of Labor Statistics (BLS) becslése , hogy a PR-szakemberek szerzett átlagosan $ 59.300 májusától 2017. Szerint a BLS foglalkoztatása public relations szakember bővül 9% át 2026: körülbelül olyan gyors, mint átlag minden foglalkozást.

2. Találkozó / Rendezvényszervező

Sikeres események szükségessé kényszerítő téma és hatékony támogatása érdekében, hogy vonzzák életképes csoport résztvevői. Kommunikáció szakon kedvezően helyezkedik el, hogy értékelje az érdekeit fogyasztói csoportok tagjai a szakmai szervezetek és érdekcsoportok, és a csomag események vonzó módon. Ezek a részletek orientáció és szervezési ismeretek végiggondolni a folyamatot, és figyelembe veszi az összes igényeit előadók és a résztvevők.

Rendezvényszervezők érintse meg a nyilvános beszéd készségek terén kommunikációs tanulmányok bejelentéseket, és vezessen be hangsugárzó programokat. Az íráskészség segíteni kell őket össze sajtóközlemények, írd leírások és életrajzok esemény irodalom, és hozzon létre az online tartalmak találhatóak ülésein.

Fizetés és Karrier Outlook: Találkozó és rendezvényszervezés szerzett átlagosan $ 48.230 májusától 2017 szerint BLS . A BLS projektek növekedés 11% át 2026 foglalkoztatásáért találkozó és esemény tervezők, gyorsabb az átlagnál aránya az összes foglalkozások.

3. College Alumni és Fejlesztési tisztek

Alumni tisztek értékeli a igényeket a különböző öregdiák csoportok és a terv események, mint például összejövetelek, hálózati fogadások és társadalmi események fenntartani alumni kapcsolatok az alma mater.

Fejlesztési tisztek tanulmányozza leendő donorok és bemutatja a szempontból a kollégium, hogy megfelelnek az érdekeit bizonyos egyének.

Az a képesség, a kommunikáció szakok létrehozása gondosan megfogalmazott, tömör írásos kommunikáció fejlődését elősegíti tiszt arra, hogy helyek hatékonyan. Fejlesztési és alumni tisztek egyaránt kell gyakorolni nagy társadalmi finesse saját kölcsönhatások öregdiák, a szülők és más potenciális donorok.

Fizetés: Valóban úgy becsüli, hogy a többség az öregdiákok és fejlesztési tisztek keresni között $ 55.100 és 80.000 $.

4. Médiatervező

Media tervezők meg kell érteniük a böngészés, nézés, olvasás, és hallgat hajlamait a fogyasztók érdekében, hogy kiválassza a legjobb mix média egy reklámkampány.

Kommunikáció szakon egyedülállóan képzett, hogy vizsgálja meg az utat demográfiai csoportok fogyasztani a médiát, így előre tudják látni az optimális elhelyezését reklámok belül televíziós / rádiós programok, weboldalak, és a magazin és újságcikkek.

Media tervezők is érintse meg az előadás és írás révén fejlesztették kommunikációs tanulmányok, mivel azok, akik bemutatják azt tervezi, hogy a reklám a kollégák és a vezetők.

Fizetés: PayScale becslése szerint a média tervezők keresnek átlagosan $ 48.830.

5. Szociális Media Manager

A szociális média szól kommunikáló emberek érdeklődését. Nem meglepő, hogy a kommunikáció szakon, akik képzettek, elemzi a mintákat, a kommunikáció, a jól képzett, hogy a szervezetek hasznosítják márkák belül a közösségi média.

A közösségi média menedzserek kell jó írók, hogy üzeneteket írhat, hogy szervezete, hogy vonzó lesz a látogatók a médiába, mint a Facebook, a LinkedIn és a Twitter. Ezen kívül szükségük van a meggyőző képességek és prezentációs készség, hogy a szurok terveik személyzet és meggyőzni a kollégák és az ügyfelek, hogy hozzájáruljon az ajánlások és egyéb online tartalom.

Fizetés és Karrier Outlook: PayScale becsüli , hogy az átlagkereset szociális média menedzserek $ 49.290.

6. Az emberi erőforrás szakember

Az emberi erőforrások szakemberek kommunikációért felelős-intenzív funkciók a szervezeteken belül, beleértve a munkaerő-felvétel, orientáló új alkalmazottak, képzési programok kidolgozásával, közvetíti politikák személyzet oktatása alkalmazottak mintegy előnyöket, és megteremti az alkalmazottak hírlevelek.

HR munkatársak használják a nyilvános beszéd készségek, hogy előadást a jelenlegi / leendő munkatársak írás- és hozzon létre munkavállalói kézikönyveket, össze webes tartalom és készítsen felvételi irodalom. Ezek használata a szóbeli kommunikációs készség művelt a kommunikáció szakos, hogy tanácsot / tanácsot alkalmazottak és interjú jelöltek munkahelyeket.

Fizetés és Karrier Outlook: A BLS becslések szerint az átlagos fizetése egy humán erőforrás szakember, mint a máj 2017 $ volt 60.350. A BLS várható, hogy a feladatok helyszíni nőnének 7% át 2026 találhatóak, amilyen gyorsan csak átlag minden foglalkozást.

7. Üzleti Reporter

Elterjedése a pénzügyi és üzleti média megnyitotta lehetőségeket kommunikáció szakok iránt érdeklődő üzleti és pénzügyi. Üzleti riporterek érintse újságírói íráskészség fedezésére fejlesztések vállalkozások, az ipar és a gazdaság általános honlapok, televíziók, újságok és magazinok. Képesnek kell lenniük közvetíteni üzleti információk nyelven érthető a nagyközönség számára.

Annak érdekében, hogy fedezze a történetek, az üzleti riporterek használja a interperszonális készségek által kifejlesztett kommunikáció szakos művelni kapcsolatok az üzleti bennfentesek. Úgy kell a meggyőző képes meggyőzni a szerkesztők a életképességét ötleteket cikkeket.

Fizetés: PayScale becsüli , hogy az üzleti riporterek keresnek átlagosan $ 45.500.

8. Egészségügyi Educator

Egészségügyi pedagógusok felmérése egészséggel kapcsolatos problémáit és szükségleteit célpopulációjára és megfogalmazni programok a fenti kérdések. Az egyik legfontosabb eleme a munka megértéséhez nézeteinek és attitűdjének választóik kapcsolatos egészségügyi problémák. Meg kell fejleszteni és jelen műhelyek és szemináriumok felé irányul a közönséget. Egészségügyi pedagógusok termelni webes tartalom és irodalom, hogy vonzó lesz azok összetevőit.

Szervezeti és rendezvényszervező készségek elengedhetetlenek, ha az összehangolás és egészségtudatos vásárok és egyéb programok. Szóbeli kommunikációs készség kritikus amikor tanácsot diákok, munkavállalók, illetve a lakosság egy-egy ülés.

Fizetés és Karrier Outlook: A BLS becsült , hogy az egészségügyi pedagógusok szerzett átlagosan $ 53.940 májusától 2017 Jobs egészségügyi oktatók és közösségi egészségügyi dolgozók voltak előrejelzések szerint 16% át 2026 sokkal gyorsabb, mint átlag minden foglalkozást.

9. Brand Manager

Brand vezetők felügyeli az elhelyezése a termékek és szolgáltatások a nyilvánosság tudat. Elemzik a fogyasztói reakciók termékeiket tényezők alapján, mint az ár, a fogyasztói tapasztalat, a csomagolás, és a hozzáférhetőség. Brand vezetők fejlődésének felügyeletére kommunikáció-intenzív kampányok beleértve a reklámot, promóciós és PR növelése értékesítés.

Brand vezetők kell a interperszonális és kommunikációs készségek előidézve az együttműködés egyéb értékesítési, marketing és reklám partnerekkel. A kritikus szemmel a kommunikáció szakos szükséges értékelni hirdetések, reklámok és egyéb marketing példányt.

Fizetés: Az PayScale, márkamenedzserek keresnek átlagosan $ 69.770.

10. Üzletkötő

A legtöbb kommunikációs szakon nem gondolt értékesítés esetleges karrierjét, amikor belépnek főiskolán. Ezek azonban tanulni sok készség, miközben tanul kommunikációt vezethet a sikeres és jövedelmező karrier az értékesítés.

Kommunikáció szakon tanulni értékelni a kedvezmények közönség csak egy üzletkötő képesnek kell lennie arra, hogy előre igényeinek rá vevők. A szóbeli, írásbeli és tágabb kommunikációs készség elsajátította a legfontosabb felállítja az  eladótól  , hogy dolgozzon ki és adja ki a megfelelő pályán a különböző típusú fogyasztók és a vállalkozások.

Fizetés és Karrier Outlook: kompenzáció terén nagymértékben változik az értékesítés területén hangsúly. Például a BLS becslések szerint a nagykereskedelmi / gyártási üzletkötő szerzett átlagosan $ 69.770 májusától 2017 értékpapírok üzletkötő keresett $ 63.780, míg a lakossági üzletkötő megkeresett csak $ 23.370. A BLS becslések , hogy a munkalehetőségek a nagykereskedelmi értékesítés és értékpapír üzletkötő ütközne átlagos növekedés 2026 5-6%.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *