5 Ways távmunkát pénzt takarít meg

Posted on

 5 Ways távmunkát pénzt takarít meg

Míg otthon dolgozik nélkül nem induló költségek, sokan azok költségeit is fedezi, a megtakarítás, otthon dolgozik hoz. Még ha csak távmunkát részmunkaidőben, akkor félre pénzt. Tehát, ha te gondolsz váltás az irodai élet távmunka, itt van néhány terület, ahol lehet menteni egy kicsit a zöld cucc.

ingázás

Ha jelenleg a tömegközlekedést dolgozni, akkor azonnal észre több pénz a zsebében, ha nem feküdt ki a havi vagy a napi kommutációs költség. Bár ha távmunka részmunkaidőben, a megtakarítások tömegközlekedési honnan lehetne kiirtották havi kedvezmény teljes munkaidőben ingázók kaphat

Ha autóval munkába, a megtakarítás nagyobb is lehetne, de nem azonnal észrevehető. Nemcsak a távmunka pénzt takarít meg a gáz, hogy csökkenti a több mérföld az autó. Ez viszont azt jelenti, kevesebb karbantartást és javítást költségeket, és ez csökkenti az autó biztosítási kifizetések

Child Care

Nem minden munka-at-home anyukák pénzt takarít meg a gyermek gondozására távmunka, de sok lesz. Bár kevés WAHMs a távmunka munkahely lehet, hogy köze nincs a gyermekgondozás, a munka-at-home anyukák gyakran sikerül munkát teljes munkaidőben csak részmunkaidőben gyermekgondozási.

Az idő pénz

Ez abban nyilvánul meg, egy millió különböző módon mindannyiunk számára. Work-at-home anyukák biztosan nem korlátlan ideig. De ha dolgozik az otthonon kívül, hajlamosak vagyunk, hogy több TIMESAVERS, ami általában költség extra. Néhány módon lehet pénzt takarít meg:

  • Önkéntesség a gyermek iskolai helyett többet költ fundraisers.
  • Főzés több friss alapanyagokból, ami azt jelenti, kevesebb a rendezés, vagy a drága elkészített élelmiszerek.
  • Művészet kisebb lakásfenntartási magad.
  • Bevásárlás körül a legjobb ajánlatot a jelenlegi költségeit, mint a biztosítás, telefon, kábeltévé, stb

Étel

Persze, akkor esznek, amikor otthon dolgozik. Sőt, ha nem vigyázunk, akkor többet eszik! De nem fog fizetni, majdnem annyi. Az ára elkészítheti saját ebéd lényegesen kisebb, mint enni minden nap. És ez általában jobb az Ön számára is. Ha tetszik maradványokat, akkor előfordulhat, hogy így egy kis plusz a vacsora egy kényelmes módja annak, hogy mindig van egy ebéd kész.

Ugyanez a helyzet a kávé vagy tea. Hogy egy egész fazék kevesebb, mint egy a költsége egy csésze egy kávéházban, amely megkönnyíti, hogy fröcsköl a gourmet

Ruhák

Be kell kevesebb elegáns (és drága) ruhát, ha otthon dolgozik. Ha kell egy másik munkával megfelelő ruhát minden nap a héten, nem csak ez többe, de szinte elveszi a kreativitás ki vásárol ruhát. Élvezem a kihívást a vásárlás több rugalmas elemeket lehet keverni, és illeszkedik mind elegáns és alkalmi alkalommal.

Szintén a ruha van, hogy kevesebb kopás, cipő, különösen. (Szinte sohasem viselni őket, amíg dolgozom.)

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *