Hogyan keressünk otthoni munkahelyeket, amelyek jelenleg felveszik a munkát

Posted on

Hogyan keressünk otthoni munkahelyeket, amelyek jelenleg felveszik a munkát

Ahogy a 2020-as világjárvány kiterjed, és az iskolák és vállalkozások az ország egész területén bezárják a kapukat, sok munkavállaló (és munkáltatóik) felfedezik, hogyan lehet a technológiát otthonról elvégezni.

Természetesen ez nem mindenki számára lehetséges – ha az étteremben, vendéglátásban, gyártásban vagy más iparágakban elbocsátják valamelyik szolgáltatástól vagy „gyakorlati” munkától, akkor aggódhat, hogy mi lesz a vége. találkozik. Ez különösen igaz azokra az emberekre, akiknek otthon vannak iskolás gyermekei.

Míg az olyan nagyvállalatok, mint az Amazon, a Walmart és a Target, több ezer új munkavállalót foglalkoztatnak és fizetést emelnek, azok a gyermekek, akiknek gondoskodniuk kell a gyermekekről, nem tudják kihasználni ezeket a lehetőségeket.

Fontos : Mindazonáltal a jó hír az, hogy rengeteg otthoni munkát végeznek – és valószínűleg megvannak a készségeitek, amelyekkel felvehetik őket.

Valójában a FlexJobs távoli munkáról szóló tanulmánya szerint “Az elmúlt öt évben 44% -kal, az elmúlt 10 évben pedig 91% -kal növekedett.”

Így lehet megtalálni az otthoni munkavégzés lehetőségeit, amelyek kiegészítik a jövedelmét, miközben a járvány kitöröl.

Ki bérel?

A toborzás egyik legizgalmasabb trendje az volt, hogy a több iparágban működő vállalatok átszervezték működésüket távoli munkaerő bevonására. Ez különösen igaz az egészségügyi, informatikai, ügyfélszolgálati, számviteli, értékesítési és oktatási / képzési ágazatokban.

Mivel az online technológiák robusztusabbá váltak, az erős adminisztratív ismeretekkel rendelkezők számára mostantól is lehetséges otthonról dolgozni ezekben a távoli számítógépes / adminisztrációs feladatokban.

A munka otthonról történő munkaerőpiacán valóban „mindenki számára elérhető valami”. A távolról működő legjobb munkahelyek közé tartozik a call center és a számítógépes munka, az adatbevitel, a kódolás és az átírás munkája, az ügyfélszolgálat, a marketing szerepek és az oktató / tanító munka.

Tipp : Nézze át ezeket a bennfentes tippeket a legjobb távoli munkák megtalálásához, és adjon tanácsot arra, hogyan lehet megtalálni az első munkahelyet otthonról, hogy többet megtudjon a munkahelyi otthoni lehetőségekről.

Készüljön fel az álláskeresésre

Frissítse LinkedIn profilját és önéletrajzát . A LinkedIn egy mesés eszköz az otthoni munkavégzéshez. Ez azt is lehetővé teszi, hogy széles körű hálózatba lépjen a munkáltatókkal, akik kifejezetten virtuális munkaerő felvételére törekszenek. Frissítse ott önéletrajzát, összpontosítva annak megjavítására, hogy megemlítse azokat a készségeket, amelyeket a távoli alkalmazottak nagyra értékeznek.

Megjegyzés : A távoli munkára jelentkezők számára a legértékesebb készségek közé tartoznak a jó billentyűzetkészségek, a számítógépes szoftverek ismerete, a rugalmasság és a szervezettség. Az álláshirdetés a legjobb forrása annak eldöntéséhez, hogy mely kulcsszó-kifejezéseket használja az önéletrajzában.

Fejezze fel technikai ismereteit . A távoli munkavállalók számára az általános követelmény, hogy megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek a számítógépes ismeretekről, mint például a Microsoft Office használata, az e-mail kezelés, az adatbevitel, a digitális naptárkezelés, a videokonferencia és az azonnali üzenetküldés.

Ingyenes vagy olcsó online számítógépes órákat olyan szolgáltatók kínálnak, mint a LinkedIn Learning, az Udemy és a Microsoft 365 Fundamentals.

Távoli munkalapok keresése

Vannak online munkalehetőségek, amelyek teljes egészében az otthoni munka lehetőségeinek felsorolására összpontosítanak. Néhányan, például a FlexJobs, előfizetésre van szükség, mások azonban ingyenesen használhatják.

FlexJobs

A FlexJobs nemcsak gondosan kidolgozott távoli és rugalmas munkahelyek listáját nyújtja, hanem információkat is kínál a bérbeadással foglalkozó vállalatokról, készségek teszteléséről és egyéb álláskeresési forrásokról. (Költség: 14,95 USD / hónap, alkalmi 50% -os előfizetési ajánlatokkal.)

WeWorkRemotely

A WeWorkRemotely naprakész listákat kínál otthoni munkavégzéshez olyan területeken, beleértve a fejlesztőt. Ops. és a Sysadmin, termék- és UX-tervezés, programozás, adminisztráció, valamint üzleti és menedzsment szolgáltatások. (Költség: ingyenes.)

Távoli

A Remote úgy nyer nyereséget, hogy a munkáltatókat arra számítja fel, hogy a webhelyen felsorolják a munkahelyeket. Egyszerű álláskeresőt kínál; egyszerűen írjon be egy érdeklődési címet, hogy megnézze, mi áll ott. (Költség: ingyenes.)

Patkányverseny lázadás

A Rat Race Rebellion felsorolja az „otthoni munkákat” és az „oldalsó koncerteket”. Csak kattintson az érdeklődő munkára, és átirányítja Önt a bérbeadó társaság online álláshirdetésére. (Költség: ingyenes.)

Odesk

Mint a Fiverr , az Upwork népszerű eszköz szabadúszóknak, például íróknak, fotósoknak, szerkesztőknek, grafikusoknak és webes tervezőknek a koncertek megtalálásához. Ezenkívül otthoni munkavégzési lehetőségeket kínál a mérnöki és építészeti, adattudományi és elemzési, jogi, fordítási, adminisztratív támogatási, ügyfélszolgálati / műszaki támogatási, értékesítési és marketing, valamint számviteli szabadúszók számára.

Általános Munkalapok keresése

A Glassdoor felsorolja azokat a vállalatokat, amelyek jelenleg teljesen távoli munkákat vesznek fel. Az otthoni munkát a legfontosabb munkahelyek oldalain is hirdetik, például a Monsterben, a CareerBuilderben és a „távoli” és a „virtuális” kifejezések segítségével keressenek nyitott pozíciókat.

Tipp : Valójában hozzáadott egy keresési szűrőt, így az álláskeresők könnyen megtalálhatják a távoliként azonosított szerepeket. Kattintson a keresési eredményoldal tetején található “Távvezérlő” elemre az adatok megtekintéséhez.

A legjobb keresőfogalmak

Annak érdekében, hogy megnézhesse, mi odakint van, írja be a keresőablakba olyan kulcsszómondatokat, mint például: „otthon dolgozik”, „otthon dolgozik”, „otthon dolgozik”, „távoli”, „távirányít” és „online”. A keresést szűkítheti azáltal, hogy beírja az érdeklődő munkakör címet (például: „távoli adminisztrátor asszisztens”).

Tipp : Lehet, hogy keményebben kell dolgoznia ezen webhelyek használatakor, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a hirdetett munka valóban otthoni munkát jelent-e. Olvassa el figyelmesen az egyes munkaleírásokat.

Használja a LinkedIn Jobs alkalmazást

Egy másik csodálatos forrás a LinkedIn ingyenes álláskeresője . Írja be a munkaköri címét a „Munkahelyek keresése” mezőbe, és a „Távoli” szót a „Hely” mezőbe. A könnyű jelentkezéshez kövesse az álláshirdetésben szereplő utasításokat.

Ezenkívül keressen a LinkedIn-ben olyan hashtagekkel, mint például a #megbeszélés most, #remote, #remotejobs és #remotework. A hashtageket követve megtekintheti a legújabb hozzászólásokat.

Látogasson el a vállalati webhelyekre

Miután megtudta, hogy egy virtuális munkaerő sok pénzt takaríthat meg számukra, egyes vállalatok aktív munkabérleti programokat hajtottak végre otthoni munkavégzéshez. A FlexJobs értékes listát kínál a 100 legjobban távoli munkát végző cégről; ezek közé tartozik az Appen, a Lionbridge, a VIPKID, a Williams-Sonoma, az UnitedHealth Group, az Aetna és az Amazon. A FlexJobs egy 20 teljesen távoli vállalkozást is felsorol, amelyek jelenleg bérbeadnak.

Ha van olyan társaság, amelyben különösen érdekel a munka, például az Amazon, akkor érdemes átnéznie a vállalati weboldal „bérbeadása” vagy „munkahelyek” részét is.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *