Ha akkor érdemes használni egy két oldalas Folytatás

Posted on

 Ha akkor érdemes használni egy két oldalas Folytatás


Az egyik leggyakoribb feltételezések folytatódik az, hogy ne legyen egy oldalnál hosszabb. Fontos, hogy a megadott információk rövid, egyszerű, és a lényegre. Sok felperesek azonban, hogy nem lehet elérni egy oldalon, és ez helyénvaló, hogy írjon egy két oldalas önéletrajzát.

Egyes jelöltünk, egy oldalas önéletrajzát elegendő. Ezek közé tartoznak a belépő szintű pályázók, az emberek, akik így egy karrier változás, és az idősebb szakemberek, akik dolgoztak, ugyanannál a cégnél a legtöbb a karrierjük.

Miért érdemes létrehozott egy két oldalas Folytatás

Ha egy középszintű szakmai, van néhány nagyon jó ok létrehozása egy két oldalas önéletrajzát. Talán a legfontosabb ezek közül, hogy sok vállalat már használnak automatizált kérelmező nyomkövető rendszer (ATS) elvégzi a kezdeti szűrés az összefoglalóira kapnak (különösen a digitális alkalmazási folyamatok).

Az ilyen rendszerek vannak programozva, hogy kiváltság folytatódik a felhasználásra és  ismételje  adott kulcsszó kifejezéseket-botok értékeli mind az elhelyezés, és a  frekvencia  iparág-specifikus kulcsszavakat egy újra. Azt is nézd meg a tapasztalat hossza embernek használatával különösen szakismereteket.

Tipp: Bővülő el újra, hogy két oldal lehetővé teszi, hogy ismételje meg a fenti lényeges kulcsszóra szakmai tapasztalat részben.

Bár ez úgy tűnik ügyetlen és felesleges stilisztikailag, ez az egyik legjobb módja annak, hogy az önéletrajz egyik beolvasott folytatódik, hogy valóban azt a szintre, hogy figyelembe kell venni az emberi szem a bérleti vezetője.

Mikor használjuk a két (vagy több) oldal Folytatás

Íme néhány olyan helyzet, ahol ez elfogadható, hogy egy önéletrajz több oldalt:

Ha több mint 10 éves tapasztalattal

Ha 10 vagy több éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban több munkáltatók, vagy kórtörténetében promóciós és szakmai kitüntetést, akkor feltétlenül használjon egy két oldalas önéletrajzát. Ez megadja a szoba meg kell leírni a teljesítmények és hozzájárulások, amelyek meg kívül a versenyt.

Ha a kérelmező a felső szintű munkát

A legtöbb vállalat, amelyek felvétele a C-szint vagy felsővezetői pozíciók várják, hogy két vagy akár három oldalas folytatódik, amelyek részletes története végrehajtó jelölt vezető szerepet, és teljesítményekre.

Ha van kiterjedt karrier teljesítmények, tanúsítványok vagy műszaki ismeretek

Ha az egyes iparágakban, mint az IT, mérnöki, a tudomány, vagy a tudományos kutatás, a munkáltatók szeretné áttekinteni listáját a szakmai minősítések, tech képességek, kiemelt projekteket, és kiadványokat. Ezek az iparágak is kiváltság szakmai hitelesítő mint ők képesítések, így a második vagy harmadik oldalon van szükség annak érdekében, hogy átfogó elszámolást az egyén képzési háttér és a munka történetében.

Ha a kérelmező a szövetségi munkát

Bár a jelentkezési folyamat szövetségi (állami) feladatok jelentősen egyszerűsítette alatt az Obama-adminisztráció, a szövetségi folytatódik van még szükség, hogy hosszú részleteket a jelölt munkáját történetében. Kevés szövetségi folytatódik rövidebbek két oldalt, és a legtöbb szükséges három vagy négy.

Tippek a két oldalas Folytatás

  • Helyezzük a legfontosabb képesítések az első oldalon:  Mindkét kérelmező nyomkövető rendszerek és az emberi bérbeadása vezetők szeretnék látni egy jelölt legfontosabb ismeretek adott hely büszkesége a legelején az újra. A legjobb módja ennek az, hogy egy önéletrajz összefoglalót, hogy egy rövid összefoglalást a szakértelem és a szakmai készségek, amelyek egy erős jelölt a feladatra, amit pályáznak.
  • Bele kulcsszó kifejezéseket:  Használjon kulcsszavakat önéletrajzát összefoglaló, majd öblítsük le és ismételjük meg az egész „szakmai tapasztalat” szakaszban. Felperes nyomkövető rendszerek kiszámításához az évek száma, amit gyakoroltam adott készség, így az iparág-specifikus kulcsszavakat kell ismételni minden munkaköri leírás.
  • Mutassa számszerűsíthető eredmények:  Az egyik legfőbb előnye, egy két oldalas önéletrajzát, hogy ez ad teret, hogy kiemelje a karrier teljesítmények. Ehhez a „szakmai tapasztalat” rovatban leírja a munka felelősségét egy rövid bekezdés, majd példákkal szolgálnak a jelentős hozzájárulást a három vagy négy elem felsorolás.
  • Hossza oldal két: Bár akkor nem kell, hogy töltse ki a teljes második oldalán önéletrajzát, akkor elég a szöveget, hogy töltse legalább egyharmadát az oldal (lehetőleg több). Ha a szöveg fut rövid, próbálja meg felvenni több releváns információt, a kulcsszavak és pontozott teljesítmények (ideális esetben számszerűsíthető számok, százalékok, vagy dollár számok). Játssz betűméretek és árrés. Ha ezek a stratégiák nem működnek, de akkor valószínűleg kibír egy oldalas önéletrajzát.

Tipp : Tartalmazza a készségek táblázata „alapvető kompetenciák” vagy „alapkészségek” önéletrajzát összefoglaló, hogy kiemelje a szakmai és / vagy műszaki ismeretek.

Key Útravaló

Az egyoldalas FOLYTATÁS egy mítosz Bár egyoldalas folytatódik megfelelő belépő szintű jelöltek, a legtöbb középszintű szakemberek legjobban szolgálja a két oldalas folytatódik.

TUDOMÁSUL KÉRELMEZŐRE nyomkövető rendszerek legtöbb nagy cég most olyan automatizált kérelmező követési rendszer, hogy nem a kezdeti szűrés jelölt folytatódik. A két oldal folytatása lehetővé teszi a teret és lehetőséget, hogy ismételje meg az iparág-specifikus kulcsszavak ezeket a rendszereket előnyben.

GIVE a legerősebb VÉGZETTSÉGEK főhely Bár ez egy okos stratégia, sok munkát keresőknek, hogy egy két oldalas önéletrajz, a legerősebb képesítések kell mutatni a oldal tetején egy, ideális esetben egy önéletrajz összefoglaló.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *