Irányelvek mit kell tartalmaznia egy Folytatás

Posted on

 Irányelvek mit kell tartalmaznia egy Folytatás


Amikor írunk egy önéletrajz, vannak számos önéletrajz formátum közül választhat, beleértve a kronológiai, funkcionális, és célzott folytatódik. Mindazonáltal, függetlenül a formátum önéletrajz kiválasztja, vannak bizonyos irányelvek, amelyek a legtöbb folytatódik követnie kell.

Itt információt, hogy mit kell tartalmaznia az önéletrajzát, valamint, hogy mit nem szabad szerepel önéletrajzát. Vannak is iránymutatások önéletrajz hossza, betűtípussal és margókat.

Itt vannak a Folytatás iránymutatás

Folytatás hossza

Önéletrajzát legyen a lehető legtömörebb; Két oldalt maximális hossza, de az egyik oldalon az előnyös. Itt inkább arról önéletrajz hossza és meddig önéletrajzát legyen. Ha kell, hogy az önéletrajz egy oldalon, itt van, hogy húzza fel, és átveheti az extra helyet.

Betűtípust és méretet

Ne használjon díszes betűtípusokat nehezen olvasható. Times New Roman, Arial, Calibri vagy hasonló betűtípust a legjobb. A betűméret legyen 10 és 12 pont, bár a nevét, és a fejezetcímek lehet egy kicsit nagyobb és / vagy félkövér. Itt van, hogy válasszon ki egy betűtípust önéletrajzát.

Lapmargók

A szabvány oldalmargók szövegszerkesztő program (1″ árrés a felső, alsó és bal és jobb oldalára) működik a legtöbb folytatódik. Ha azonban meg kell feszíteni a margók, hogy csökkentsék a hossza az önéletrajz, ez rendben van hogy csökkentse a határokat, egy 1/2″ az oldalán és a felső és alsó.

Elrendezés

Azonban, ha úgy döntenek, a szakaszok önéletrajzát, őrizze minden részén egységes. Például, ha teszel a neve az egyik cég dőlt, minden cég nevét kell dőlt. Ha merész egy beosztás, merész őket.

Információ Kerülendő

Nem tartalmaznak személyes adatokat, mint például születésnap, magasság, súly, családi állapot, gyerekek, stb, kivéve, ha a helyzet úgy kívánja.

Pontosság

Ügyeljen arra, hogy módosítsa az önéletrajz elküldés előtt. Ellenőrizze helyesírási, nyelvtani, igeidők, cégneveket és az emberek, stb Van egy barátom, vagy karrier szolgáltatások tanácsadó ellenőrzés alatt önéletrajzát is. Használja ezt a lektorálás ellenőrző lista, hogy megbizonyosodjon arról önéletrajzát is tökéletes.

Mit tartalmazzon az önéletrajz

Itt van néhány információ, hogy akkor biztos, hogy tartalmazza az önéletrajz:

Azonosítás

 • Az Ön neve, címe, telefonszáma és e-mail címét az azonosító szakasz tetején önéletrajzát, vagy úgy egy ilyen más lehetőségek kezelésére önéletrajzát.
 • Használja a professzionális e-mail címet (azaz johnsmith@gmail.com helyett soccerlover@hotmail.com).

Célkitűzés

 • Ez a rész nem kötelező. Ha úgy dönt, hogy tartalmaz egy önéletrajz célja, tartsa tömör és egyedi; közölje a kívánt munkát vagy a helyszínen, és mit remél elérni ezen a területen.

Profil

 • A másik választható szakasz egy önéletrajz profil, amely tartalmaz egy összefoglalót a készségek, tapasztalatok és célok írt kifejezetten egy álláshirdetést.

Oktatás

Itt további információkat, hogy mit kell tartalmaznia, és hogyan kell formázni egy önéletrajz oktatás részben.

 • Tartalmazza a fok kaptál fordított időrendi sorrendben (a legfrissebb fok először).
 • Feltétlenül szerepeljen a neve az egyes intézmények, annak helyét és dátumát az érettségi (vagy várható időpontja érettségi).
 • Amennyiben alkalmazható, többek között a major / minor területeken, valamint a GPA és a kitüntetések, kiadványok, és a projekteket.
 • Kivéve, ha a jelenlegi középiskolás diák, nem tartalmazzák a középiskolai diplomát.

Tapasztalat

Itt további információt a tapasztalat részén egy önéletrajz, beleértve azt a listára, és hogyan formázza meg.

 • Tartalmazza a munkatapasztalat fordított időrendi sorrendben (a legfrissebb fok először).
 • Ez a szakasz tartalmazza munkahely, szakmai, és az önkéntes munka. Középiskolás diákok is tartalmazhat klub és a sportolók, ha alkalmazható.
 • Tartalmazza a társaság neve, a helyzet, és a dátumok a foglalkoztatás.
 • Sorolja nagyjából három fontos feladatot, teljesítmények, vagy szerzett készségek minden munkát. Használja cselekvő igék, hogy írja le eredményeit; elkerülni a passzív kifejezéseket, mint felelős és feladatok közé tartozik.

Tudás (opcionális)

Itt információt a készségek részén egy újra.

 • Tartalmaz semmilyen számítógépes rendszerek, amivel jártasak, különösen, ha azok kapcsolódnak a pozíció, amelyre pályázik.
 • Tartalmazza az idegen nyelvek, amelyekkel ismeri; állapotában mind a nyelv és a szint ismerete (kezdődő, közbenső jártas, felsőfokú).
 • Sorolja más készségek van, amelyek kapcsolódnak a munka, de nem szerepelnek máshol önéletrajzát.

Önkéntes munka (opcionális)

 • Akkor is egy önkéntes tapasztalat részén közvetíteni a vezetői, kommunikációs készségek, stb kattintva a szervezet nevét, az érkezési és távozási önkéntes munka, és az eredményeket.

Hobbi és Érdeklődés (opcionális)

 • Azt is tartalmaz egy fejezetet a hobbi és érdekeit, ha azok a helyzetbe. Például, ha pályáznak dolgozni egy sportbolt, akkor is a szenvedély a kosárlabda.

Folytatás Minta

Ez egy példa az egy újra.

Ahmad Faishal
1234 Outback Ridge
Jackson, WY 83002
(123) 456-7890
faishal@email.com

AUTOMOTIVE technikus

Magasan képzett Automotive Technician 7 éves tapasztalattal javítási és karbantartási hazai és külföldi autók.

 • Múlttal kiváló szolgáltatást biztosít gépjármű javítóműhely ügyfelek.
 • Kiemelkedő munkaerkölcs és csapatépítő készség; hajlandóak túlmunkát és rugalmas műszakban.
 • ASE Certified Mechanic.

SZAKMAI TAPASZTALAT
Ace Autószerviz, Jackson, WY
Automotive Technician / Mechanic , január 2017-től napjainkig
Ügyesen diagnosztizálására és javítására kérdések hazai és japán import autók. Felújítására és motorok, radiátorok, és vízszivattyúk; energiagazdálkodási rendszer lebont és javítás.

 • Létrehoztunk egy folyamatot ellenőrző lista segít a vonat az új bérlő és biztosítja az autóipari diagnosztika és javítás.
 • Garantált működési megfelel minden állami jármű követelmények és károsanyag-kibocsátást szabályozó normákat.

Johnson Autószerviz, Idaho Falls, ID
Auto Mechanic , június 2013-december 2016
Vizsgált járművek azonosítására, megoldása, és rögzíti károk és üzemzavarok. Telepített új alkatrészek és rendszerek; működésű pneumatikus és levegősűrítés eszközöket.

 • Folytatott folyamatos oktatás emelkedő motor biztonsági és károsanyag-kibocsátást szabályozó rendeletek és technológiákat.

Howard Brothers Construction, Idaho Falls, ID

Munkás 2011. június-június 2013
Ezzel egyidőben, az oktatás, dolgozott lakásépítéseinek mint framer. Felhasznált kézi és gépi szerszámok; működtetett kotrók és mini kotrógépek.

 • Karbantartó tökéletes részvételi rekord.

OKTATÁS

Felsőfokú műszaki tanúsítvány Automotive Technology, 2013
College of Eastern Idaho, Idaho Falls, ID
ASE (National Institute for Automotive Service Excellence) Certified

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *