Hogyan írjunk kísérőlevelet egy unadvertised Job

Posted on

Hogyan írjunk kísérőlevelet egy unadvertised Job

Nem minden vállalat hirdet állás. Egyes vállalatok kap sok kérelmezők reklám nélkül. Más cégek nem lehet a felvételi üzemmódban, de meg fogja vizsgálni a megfelelő képesítéssel rendelkező jelentkezők, ha előre egy nyíláson keresztül a közeljövőben.

Küldés egy önéletrajz és motivációs levél, hogy a munkáltató, annak ellenére, hogy nem biztos, hogy vannak munkahelyek, egy módja, hogy a jelöltséget észre. Azt is kap, amit előre venni a pozíciók, amelyek most megnyílt. Ha van készség a cég szorul, akkor is neked venni a vadonatúj helyzetbe.

Amikor tudod, hogy a munkaadónak egy nyílás, ne habozzon alkalmazni.

Tipp : Ha van egy cég, szeretnék dolgozni, úgy hogy időt, hogy elérje, és csatlakozni függetlenül attól, hogy a szervezet jelenleg bérbeadása.

Tippek a Kísérőlevél egy unadvertised Job

Mi a legjobb módja annak, hogy alkalmazni unadvertised állás? Ez attól függ, hogy tudod, van olyan helyzetben rendelkezésre áll, de a cég nem szerepel, vagy ha van egy cég szeretne dolgozni, és nem tudom, hogy vannak nyitva munkahelyet.

Amikor tudod, hogy van egy Állásajánlatok

Ha tudja, hogy a cég a bérleti, de még nem hirdetett a helyzet, levelet hagyományos  kísérőlevelet kifejező érdeklődését a nyitott helyzetben a cégnél. Ügyeljen arra, hogy kifejezetten kapcsolódik a képesítések a feladatra.

Ha nem tudom, ha a Társaság kölcsönzése

Az írás egy kísérőlevél egy unadvertised nyílás (más néven a  hideg kapcsolati kísérőlevelet vagy levélben az érdeklődés) egy kicsit más, mint írásban kísérőlevél munkát, hogy tudod is rendelkezésre áll.

Az ilyen típusú levél, akkor kell, hogy egy erős pályán magad és hogyan segíthet a vállalat. Az alábbiakban néhány tippet, hogyan kell írni egy motivációs levél egy unadvertised nyitás.

  • Oldalon a kapcsolatok. Ha tudja valaki a szervezet említem ezt az elején a motivációs levelet. Miután a kapcsolattartó a cég egy nagyszerű módja annak, hogy a lábad az ajtón, akkor is, ha a cég nem aktívan bérbeadása.
  • Papírt használ, vagy e-mailben.  Akkor küldje el a levelet keresztül papíron vagy e-mailben. Küldés egy régimódi papír levél jól működik ez a fajta levél, mert lehet, hogy nagyobb eséllyel olvasni, mint egy e-mailt, amelyet fel lehetne hagyni anélkül, hogy kinyissák.
  • Tartalmaz egy önéletrajz.  Akár küld a kísérőlevél keresztül papíron vagy e-mailben, biztos, hogy egy példányát az önéletrajzát. Győződjön meg róla, hogy személyre szabott önéletrajzát, hogy a cég és milyen típusú munkát, amit keres.

Mit tartalmazzon a Your Cover Letter

Az alábbiakban részletes információt, hogy mit kell tartalmaznia a kísérőlevelet, valamint linkek például kísérőlevél.

A Contact Information
Név
Cím
Város, állam Irányítószám
Telefonszám
E-mail cím

Dátum

Köszöntő
Ha talál egy kapcsolattartó személy a cégnél, közvetlen a levélben vagy e-mail üzenetet a számukra. Itt van, hogy megtalálja kapcsolatokat cégek.

Ha nem találja a kapcsolattartó személy, cím a levelet: „Kedves bérleti vezetője”, vagy hagyja ki ezt a részt, és kezdődik az első bekezdésben levelének.

Body Cover Letter
A cél a levél, hogy észre, mint a leendő munkavállaló akkor is, ha a cég nem bérbeadása azonnal. A levelet kell magyarázni az oka, hogy érdeklődik a szervezet, és határozza meg a legfontosabb készségek és tapasztalatok és magyarázza meg, miért lenne egy eszköz a cég.

Első bekezdés: Az első bekezdés az Ön levelében információt kell tartalmaznia, hogy miért írunk. Ha tudja valaki a cégnél, említsd meg most. Legyen konkrét, hogy miért érdekli ez a társaság.

Közel bekezdés (ek): A következő részben a motivációs levelet kell leírni, mit tud ajánlani a munkáltató. Ismét lesz konkrét ahhoz, hogy hogyan segíthet a szervezet.

Utolsó bekezdés:  Le kell zárni a kísérőlevél megköszönte a munkaadót figyelembe véve, a foglalkoztatás.

Záró
Üdvözlettel,  (vagy választhat egy másik záró a példákat)

Signature
kezű aláírás  (a postán levél)

Gépelt Signature
Ha küld egy e-mailt írni, biztos, hogy tartalmazza az összes elérhetőségét az aláírást.

Kísérőlevél Példa egy Job ez nem hirdetett

Akkor használja ezt a mintát, mint egy modell, hogy írjon egy kísérőlevelet.

Az Ön neve
Az Ön címe
Város, állam Irányítószám
Az Ön telefonszáma
Az Ön e-mail címe

Dátum

Kapcsolat Név
Cím
Társaság
Cím
Város, állam Irányítószám

Kedves Mr./Ms. Vezetéknév,

Mint egy informatikai szakember felsővezetői tapasztalattal rendelkezik az IT-iparban, megtudtam, hogy a legjobb módja annak, hogy a siker eléréséhez az volt, hogy motiválja a forrásokat kellett jól meghatározott célok és a felelősségvállalásra.

A menedzsment a hit alapját az integritás, a minőség, és a szolgáltatás, valamint a pozitív hozzáállás, az alkalmassági stratégiai gondolkodás és tervezés, valamint a képesség, hogy gyorsan alkalmazkodjanak az új ötletek és helyzetek lehetővé teszi számomra, hogy elérje az egyenletes és jelentős sikereket több iparágban.

Saját személyiség profil szerint:

  • A magabiztos, hajtott egyén, aki gyorsan reagál a változásra.
  • A önindító erős sürgősen akik pozitívan válaszol a kihívást és a nyomás.
  • A gyorsan tanuló, aki egy praktikus és ötletes problémamegoldó.
  • A gördülékeny és artikulált kommunikátor, rugalmas és készséges. A self-directed, célorientált cselekvő.

A korábbi vezetők azt mondják:

„… Az Informatikai Elemzés szolgál iránymutatásul készítésére pozitív hozzájárulását … az a vezetési stílus, feltéve lábnyom fiatalabb tagjai a szervezetnek … egy nagyon pozitív benyomást a járulékok tette az üzleti és a növekedés.” Gregory Hines, elnök-vezérigazgató, információk Data Technology.

„… a legfontosabb forrása a növekedés adataink technológia az üzleti … tud koncentrálni, a csapat és kezelje a terméket a sikeres bevezetés … nagyrészt a saját személyes elkötelezettség … kiváló informatikai projekt menedzsment és operatív irányítási készségeket.” Pauline Hallenback, műszaki igazgatója Information Systems.

„… az erősségeit, mint egy menedzser sok és változatos … minden kérdés szembesülünk egy időben … irányítás célkitűzéseit jön a második természet neked …” Jackson Brownell, műveleti igazgató, Denver Technologies.

ABC társaság egy olyan cég, ami nekem a lehetőséget, hogy a személyiségem, készségek, és a sikereket dolgozni. Egy személyes találkozó, szeretnék beszélni veled, hogyan járul hozzá a folyamatos növekedés a cég.

Üdvözlettel,

A neved

Lektorált Ön Documents

Óvatosan lektorált mind az önéletrajz és motivációs levél, mielőtt elküldi őket.

Hogyan küldje el a levelet

Amikor elküldi e-mailben írni, írjuk meg a levelet az e-mailben, és csatolja önéletrajzát, hogy az üzenetet. A tárgy, tegye meg a nevét, és az oka az írás (Az Ön neve – Bevezetés).

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *