Hvordan man skriver en følgebrev til en unadvertised job

Posted on

Hvordan man skriver en følgebrev til en unadvertised job

Ikke alle virksomheder annoncere ledige stillinger. Nogle virksomheder får masser af ansøgere uden reklamer. Andre virksomheder må ikke være i at ansætte tilstand, men vil overveje ansøgninger fra kvalificerede kandidater, hvis de forventer en åbning i den nærmeste fremtid.

Afsendelse af en cv og dække brev til en arbejdsgiver, selvom du ikke er sikker på, om der er ledige job, er en måde at få din kandidatur bemærket. Det kan også få dig videre overvejelse til stillinger, der netop åbnet. Hvis du har færdigheder virksomheden har behov for, det kan endda få dig i betragtning til en helt ny position.

Når du ved, en arbejdsgiver har en åbning, tøv ikke med at ansøge.

Tip : Hvis du har en virksomhed, du ville elske at arbejde for, overveje at tage sig tid til at nå ud og forbinde uanset om organisationen er i øjeblikket leje.

Tips til at skrive et følgebrev til en unadvertised job

Hvad er den bedste måde at ansøge om unadvertised job åbninger? Det afhænger af, om du ved, at der er en holdning til rådighed, men selskabet har ikke noteret det, eller hvis der er en virksomhed, du ønsker at arbejde for, og du ved ikke, om der er åbne arbejdspladser.

Når du, at der er et job åbning

Hvis du kender virksomheden er at ansætte, men har ikke annonceret stillingen, skrive en traditionel  følgebrev udtrykke din interesse i åben stilling i virksomheden. Vær sikker på at specifikt relaterer dine kvalifikationer til jobbet.

Når du ikke ved, om selskabet er Ansættelse

Skrive et følgebrev til en unadvertised åbning (også kendt som en  kold kontakt følgebrev eller brev af interesse) er lidt anderledes end at skrive et følgebrev til et job, som du ved er til rådighed.

Med denne type brev, skal du gøre en stærk banen for dig selv og hvordan du kan hjælpe virksomheden. Nedenfor er nogle tips om, hvordan man skriver et følgebrev til en unadvertised åbning.

  • Nævn dine kontakter. Hvis du kender nogen i organisationen, nævner dette i begyndelsen af følgebrevet. At have en kontaktperson på virksomheden er en god måde at få din fod i døren, selv om virksomheden ikke er aktivt at ansætte.
  • Brug papir eller e-mail.  Du kan sende dit brev via papir eller e-mail. Sende en gammeldags papir brev fungerer godt til denne type brev, fordi det kan have en bedre chance for at blive læst end en e-mail, som kunne slettes uden selv at blive åbnet.
  • Medtag et CV.  Uanset om du sender dit følgebrev via papir eller e-mail, skal du huske at vedlægge en kopi af dit CV. Sørg for at du skræddersy dit cv til virksomheden og den type job, du søger.

Hvad skal medtages i dit følgebrev

Nedenfor er detaljerede oplysninger om, hvad der skal medtages i dit følgebrev, sammen med links til eksempel følgebreve.

Dine kontaktoplysninger
Navn
Adresse
By, stat postnummer
Telefonnummer
E-mail adresse

Dato

Hilsen
Hvis du kan finde en kontaktperson i virksomheden, direkte din brev eller e-mail til dem. Her er hvordan man kan finde kontakter på virksomhederne.

Hvis du ikke kan finde en kontaktperson, løse dit brev til “Kære leje manager” eller udelade denne sektion og starte med det første afsnit af Deres brev.

Krop af følgebrev
Målet med dit brev er at blive bemærket som en potentiel ansatte, selv om virksomheden ikke er at ansætte det samme. Dit brev skal forklare årsagen til din interesse i organisationen, og identificere dine mest relevante færdigheder eller erfaringer og forklare, hvorfor du vil være et aktiv for virksomheden.

Første afsnit: Første afsnit af Deres brev skal indeholde oplysninger om, hvorfor du skriver. Hvis du kender nogen i virksomheden, nævner det nu. Vær specifik på, hvorfor du er interesseret i dette selskab.

Mellemøsten § (r): Det næste afsnit af dit følgebrev skal beskrive, hvad du har at tilbyde arbejdsgiveren. Igen, være specifik med hensyn til, hvordan du kan hjælpe organisationen.

Sidste afsnit:  Indgå dit følgebrev med at takke arbejdsgiver for behandlingen dig til beskæftigelse.

Lukning
Venlig hilsen,  (eller vælg en anden lukning af eksemplerne)

Underskrift
håndskrevne underskrift  (for en sendt brev)

Indtastet Signatur
Når du sender en e-brev, skal du sørge for at inkludere alle dine kontaktoplysninger i din signatur.

Cover Letter Eksempel på et job, der er ikke annonceret

Du kan bruge denne prøve som en model til at skrive et følgebrev.

Dit navn
Din adresse
by, stat Zip Code
Dit telefonnummer
Din e-mail-adresse

Dato

Kontakt Navn
Titel
Firma
Adresse
By, stat Zip Code

Kære Mr./Ms. Efternavn,

Som en Informationsteknologi professionel med højt niveau ledelseserfaring i it-branchen, lærte jeg, at den bedste måde at opnå succes var at motivere de ressourcer, jeg havde med veldefinerede mål og empowerment.

En ledelse tro baseret på integritet, kvalitet og service, sammen med en positiv holdning, en evne til strategisk tænkning og planlægning, og evnen til at tilpasse sig hurtigt på nye ideer og situationer tillader mig at opnå ensartede og betydelige succeser i flere brancher.

Min personlighed profil siger:

  • En selvsikker, drevet person, der reagerer hurtigt på forandringer.
  • En selvstændig forret med en stærk følelse af uopsættelighed, der reagerer positivt at udfordre og tryk.
  • En lærenem, der er en praktisk og genial problemløser.
  • En flydende og artikuleret kommunikator, fleksible og reaktive. En selvstyret, målrettet handlingsmenneske.

Mine tidligere ledere siger:

“… Den Information Technology Analyse vil tjene som en rettesnor for at gøre positive bidrag … din ledelsesstil forudsat et fodaftryk for yngre medlemmer af vores organisation … et meget positivt indtryk af de bidrag, du har foretaget af vores forretning og dens vækst.” Gregory Hines, President og CEO, Information datateknologi.

“… den vigtigste kilde til vækst i vores data teknologi forretning … stand til at fokusere holdet og styre produktet til en vellykket introduktion … skyldes i vid udstrækning til sin egen personlige engagement … fremragende it-projektledelse og operationelle lederevner.” Pauline Hallenback, CTO hos Information Systems.

“… dine styrker som leder er mange og varierede … alle spørgsmål bliver konfronteret i tide … målstyring kommer som en anden karakter til dig …” Jackson Brownell, direktør for operationer, Denver Technologies.

ABC Company er et selskab, der ville give mig mulighed for at sætte mine personlighed, færdigheder og succeser til at arbejde. På et personligt møde, vil jeg gerne diskutere med dig, hvordan jeg vil bidrage til den fortsatte vækst i din virksomhed.

Med venlig hilsen,

Dit navn

Korrekturlæst dine dokumenter

korrektur omhyggeligt både dit cv og dække brev før du sender dem.

Sådan Send dit brev

Når du sender dit brev via e-mail, skrive dit brev i e-mailen og vedhæft dit CV til beskeden. I emnelinjen, sætte dit navn og grunden til at skrive (Dit navn – Introduktion).

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *