Sådan Medtag dine kontaktoplysninger på dit cv

Posted on

 Sådan Medtag dine kontaktoplysninger på dit cv


Når du skriver et CV, er det vigtigt at inkludere alle dine kontaktoplysninger øverst på dit cv. Det giver arbejdsgiverne for at se, hvordan de kan nå dig nemt.

Uden detaljerede oplysninger kontakt, eller med ukorrekte kontaktoplysninger, vil arbejdsgiverne ikke være i stand til at komme i kontakt med dig nemt. Du ønsker at gøre det så let som muligt for en arbejdsgiver eller leje manager til at komme i kontakt med dig.

Læs nedenfor for tips om hvad der skal medtages i din kontakt sektion og hvor til at sætte din kontakt sektion, og se et eksempel på kontakt sektion for et CV.

Hvad skal medtages i dine kontaktoplysninger Sektion

  • Hvad skal omfatte: Medtag dit fulde navn, adresse, by, stat og postnummer. Også, inkluderer dit telefonnummer og e-mailadresse. Hvis du har en LinkedIn side eller personlige hjemmeside, omfatter disse webadresser i din kontakt sektion så godt.
  • Navn: Hvis du går med en anden end din fornavn navn, kan du bruge dette i dit cv. Men uanset navn, du vælger, være konsekvent. Det bør være navnet på alle dine job ansøgningsmaterialet, herunder eventuelle følgebreve, visitkort, professionelle hjemmesider osv Du kan også bruge dit fulde navn, men sætte et kaldenavn, som du foretrækker at gå med i parentes. For eksempel kan dit navn på dit CV læses: James (Jim) Santinello.
  • Postadresse: Brug en permanent postadresse på dit cv. Hvis du er studerende, kan du inkludere både din bopæl og din skole adresse. Sørg for at medtage alle vigtige detaljer til din adresse, såsom en lejlighed nummer. Hvis du er bekymret for privatlivets fred, overveje notering bare den by og stat. For eksempel kan din adresse læses: Tampa, Florida. Der er også andre omstændigheder, hvor du måske overveje ikke notering din fysiske hjemmeadresse.
  • E-mail-adresse: Brug en personlig e-mail-adresse , ikke din e-mail-adresse. Du ønsker ikke at blande dit nuværende job emails med dine jobsøgning e-mails. Hvis du ikke har en personlig e-mail-konto, tilmelde dig en gratis e-mail-konto til brug for jobsøgning. Men også sørge for, at din personlige adresse er professionel. Brug din første og sidste navn i adressen. Undgå uprofessionel e-mail adresser, som f.eks PartyTime@email.com. Kontroller e-mail-konto hyppigt, så du kan reagere på arbejdsgiver undersøgelser straks.
  • Telefonnummer: Det er meget vigtigt at have voicemail på din telefon, så ansætte ledere kan efterlade en besked, når du ikke er til rådighed. Du ønsker ikke at gå glip af vigtige opkald. Vær sikker på at din voicemail-besked lyder professionel; også sørge for det omfatter dit navn, så arbejdsgiveren ved de har kaldt den rette person.

Sådan Format dine kontaktoplysninger Sektion

Placer dine kontaktoplysninger øverst på dit CV; Det bør være den første ting arbejdsgiveren ser. Dit navn skal være helt i top, og skulle skille sig ud. Du kan gøre dit navn lidt større i skrifttype end resten af ​​dit cv, eller fed dit navn, eller begge dele.

Du kan centrere dine kontaktoplysninger på siden, eller gøre det forlod berettiget.

Efterlad et mellemrum eller vandret linje mellem afslutningen af ​​dine kontaktoplysninger og det næste afsnit af dit cv.

Genoptag Kontaktafsnit Eksempel

Fornavn Efternavn
Din adresse
Din by, stat Zip Code
Dit telefonnummer
Din e-mail-adresse
LinkedIn eller Personlig Website URL  (hvis du har en)

Rediger og Korrekturlæst

Vær sikker på at læse korrektur på dine kontaktoplysninger, sammen med resten af ​​oplysningerne på dit cv. En slåfejl i dit telefonnummer eller e-mail-adresse er mere udbredt end du måske tror. Det kunne forhindre dig i at blive kontaktet til en jobsamtale.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *