Vigtige forhandlingsevner for Arbejdsplads Succes

Posted on

Vigtige forhandlingsevner for Arbejdsplads Succes
Hvad er forhandlingsevner, og hvorfor er de vigtige for arbejdsgiverne? Forhandling i en arbejdsmæssig sammenhæng er defineret som processen med at skabe en aftale mellem to eller flere parter, der er acceptabel for begge parter.

Forhandlingerne normalt indebære nogle give-and-take eller kompromis mellem parterne. Men forhandlede aftaler ikke nødvendigvis involvere begge parter mødes i midten, fordi en af ​​parterne kan have mere indflydelse end den anden.

Forhandlingerne kan resultere i formelle aftaler (eller kontrakter) eller kan give en mindre formel forståelse (som i en mundtlig aftale) om, hvordan at afhjælpe et problem eller bestemme en fremgangsmåde.

Job, der kræver forhandlingsevner

Der er mange forskellige job, hvor forhandlingsevner værdiansættes herunder salg, ledelse, marketing, kundeservice, fast ejendom og lov. Men generelt, at være i stand til at forhandle en løsning er en indikator for arbejdspladsen succes.

Hvad Arbejdsgivere Want

Når du interviewe med en potentiel arbejdsgiver, være parat til at dele eksempler på dine forhandlingsevner, hvis de er nødvendige for det job, som du bliver overvejet. Dette er især vigtigt, hvis ”stærke forhandling / mægling færdigheder” er et emne specifikt er anført i den afdeling i stillingsopslaget Krav, som du søger.

Når du beskriver eksempler på, hvordan du effektivt har brugt forhandlingsevner i fortiden, forklare, hvordan du levet op til de fire fælles skridt i arbejdspladsen forhandling ved at besvare følgende spørgsmål:

Planlægning og forberedelse:  Hvordan har du indsamlede data til at bygge din sag for en vellykket forhandling? Hvordan har du definere dine mål og de andre involverede parter?

Åbning diskussion:  Hvordan har du opbygge rapport og etablere en positiv tone til en forhandling?

Overenskomstforhandlinger fase: Hvordan har du præsentere dit argument og svare indvendinger eller anmodninger om koncessioner?

Lukning fase:  Hvordan har du og de øvrige parter forsegle din aftale? Hvilke af dine mål har du opnå? Hvad indrømmelser har du lavet?

Medarbejder-til-Arbejdsgiver Forhandlingerne

Gennem hele din karriere, skal du lejlighedsvis forhandle med din arbejdsgiver eller supervisor. Selv hvis du er tilfreds med dit job, på et tidspunkt vil du indse, at du fortjener et raise, har brug for en arbejdsproces ændre eller ønsker at tage ekstra ferie tid eller sygeorlov. Typiske medarbejder-til-arbejdsgiver forhandlinger nævnes:

 • Forhandle en løn tilbud efter at være blevet udvalgt til et nyt job
 • Forhandling orlov eller timingen af ​​en ferie
 • Forhandlingerne om vilkårene for en adskillelse med en arbejdsgiver
 • Forhandle en mere fleksibel arbejdsplan
 • Smedning en union kontrakt
 • Forhandling en kontrakt om rådgivning eller freelance tjenester

Medarbejder-til-Medarbejder Forhandlingerne

Uanset om dit job kræver teamwork, eller du er i en ledende stilling, skal du være i stand til at kommunikere med dine kammerater, underordnede, vejledere og kolleger. Her er et par eksempler på medarbejder-til-medarbejder forhandlinger:

 • Forhandling roller og arbejdsbyrde inden for et projektteam
 • Forhandling deadline et projekt med din chef
 • Fejlfinding interpersonelle konflikter

Medarbejder-til-tredje-parts forhandlinger

Afhængigt af dit job, kan du blive opfordret til at forhandle konstruktivt med folk uden for dit firma eller virksomhed. Hvis du er en sælger, kan det betyde at forhandle gunstige B2B eller B2C-aftaler med kunder. Hvis du har indkøbsansvarlige, skal du købe og forhandle med leverandører for omkostningsbesparende leveringskontrakter. Og, selvfølgelig, hvis du er en advokat eller advokatfuldmægtig, forhandling med modsatrettede råd, og med retspersonale, er en given.

Selv jobs som undervisning kræver en vis grad, hvis ikke af forhandling, så dens nære slægtning, mægling. Lærere ofte strukturere kontrakter læring med deres elever. Og forælder kommunikation kræver ofte overbevisende mægling færdigheder samt. Eksempler på medarbejder-til-tredjepart forhandlinger nævnes:

 • Forhandling med en kunde over prisen og vilkårene for et salg
 • Forhandling et retligt forlig med en modsatrettet advokat
 • Forhandling service- eller leveringsaftaler med leverandører
 • Mægler med studerende på lektionsplan mål
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *