Prøve Anbefaling Brev til en lærer

Posted on

Prøve Anbefaling Brev til en lærer


Det er en ære, når en undervisning kollega beder om en henvisning, men ved du, hvordan man skriver en? Eller måske er du den ene ansøger om et job, og du har brug for at anmode om en henvisning brev til en undervisning job. I begge tilfælde, at vide, hvordan man skriver en reference brev, og som har en prøve, vil komme i handy. Læs videre for at få råd om at skrive en anbefaling brev til en lærer, og se prøven så godt.

Sådan bruges en henvisning brev Sample

Hvis du skriver et brev til en lærer, bruge denne prøve at guide din egen skrift. Et brev prøve kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken type indhold, du skal medtage i brevet, samt hvordan man formatere den.

Mens brev prøver er et godt udgangspunkt for din egen brev, bør du altid skræddersy et bogstav for at passe den person, du skriver brevet til, og de oplysninger, han eller hun beder dig om at inkludere.

Hvis du anmoder om en reference brev til en undervisning holdning fra en kollega eller tidligere chef, kan du sende denne reference brev prøve at forfatteren til at vejlede deres eget brev.

Bemærk : Sørg for at også give dem klare instruktioner om, hvilke oplysninger du har brug for dem til at omfatte og give dem et CV eller en liste over dine evner og erfaringer til at hjælpe dem med at skrive brevet.

Du behøver ikke vil have dem til blot at kopiere og indsætte prøven henvisning brev.

I virkeligheden er der en række ting at tænke over, når beder nogen for et brev af henvisning til en undervisning job. retningslinjer for at anmode om en henvisning brev før du spørger dine referencer til at godkende dig gennemgå.

Tips om at skrive en henvisning brev til en lærer

Følg business brev format. Brug officiel business brev format, når du skriver din anbefaling. Hvis tiden er af afgørende betydning, kan du overveje at sende en anbefaling email i stedet for et brev.

Fokus på jobbeskrivelsen. Spørg den person, for hvem du skriver brevet om en kopi af jobbet udstationering eller jobbeskrivelse. På denne måde kan du fokusere på kravene i den position, mens du skriver. Prøv at omfatte sprog på jobbeskrivelse i dit brev. Selv hvis du skriver en mere generel anbefaling, kan du stadig bede personen om de typer af undervisning arbejdspladser, de er interesseret i (dvs. hvad lærerstillinger, hvilke former for skoler).

Medtag specifikke eksempler. I brevet giver eksempler på måder, hvor personen demonstrerede forskellige positive træk i fortiden. Hvis det er muligt, bruger tal til at kvantificere deres succeser. For eksempel, ”Under Mr. Smiths vejledning, vores studerendes statslige prøveresultater forbedret i biologi med 20 procent.”

Er fortsat positive. Når du skriver den anbefaling, skal du sørge for at angive, at du mener, at denne person er en stærk kandidat. Man kan sige noget i retning af ”Jeg anbefaler Ms Johnson uden forbehold,” eller ”Jeg vil leje Mrs Smith igen, hvis jeg kunne.” Du ønsker at hjælpe denne kandidat skiller sig ud blandt alle de andre potentielle kandidater.

Del dine kontaktoplysninger. Giv en måde for arbejdsgiveren til at kontakte dig, hvis de har yderligere spørgsmål. Medtag din e-mailadresse, telefonnummer, eller begge dele. Hvis din reference er i business brev format, vil din kontaktinformation være i toppen af brevet. Hvis du sender en e-mail henvisning brev, inkludere dine kontaktoplysninger under din indtastede signatur.

Følg retningslinjerne indsendelse. Spørg den person, for hvem du skriver referencen, hvordan du indsender brevet. Du kan blive bedt om at e-maile den eller uploade det online. Sørg for at følge eventuelle krav, især om hvor man kan sende det, og når, samt det format (f.eks PDF, fysisk brev, etc.). Sørg for at du har den korrekte adresse eller e-mail-adresse.

Sample henvisning brev for en lærer

Dette er en reference brev eksempel for en lærer.

John Woo
123 Main Street
Anytown, Californien 12345
555-555-5555
john.woo@email.com

1. marts 20XX

Bruce Lee
manager
ABC Consulting Group
123 Forretning Rd.
Business-City, NY 54321

Mr. Lee:

Jeg kan varmt anbefale Michelle Johnson som kandidat til posten som femte klasse bly lærer på din skole. Som rektor for St. Pauls Skole, har jeg haft fornøjelsen af ​​at arbejde sammen med Michelle for de seneste fem år. Hun er en dreven, organiseret lærer, der udvikler inspirerende relationer med sine elever.

Michelle har altid været drevet for at udvikle sine evner som lærer. Hun kom til os en studerende lærer, ivrigt at optage ekstra ansvar som rådgiver på skolen avisen og var medlem af vores pensum udvalg. Hun fortsatte med at demonstrere dette drev gennem hendes embedstid på vores skole, endda ved at blive leder af pensum udvalg sidste år. Michelle favner enhver mulighed for faglig udvikling, hvilket gør hende til et ideelt leder.

Michelle har en vidunderlig rapport med folk i alle aldre, især børn. Hendes evne til at forbinde med sine elever og hendes talent på undervisning enkle begreber, samt mere avancerede emner, er begge virkelig overlegen. Hun har også fremragende skriftlige og mundtlige kommunikationsevner med både forældre og lærere.

Michelle udretter alle disse opgaver med stor initiativ og med en positiv holdning. Jeg anbefaler Michelle til dig uden forbehold. Hvis du har yderligere spørgsmål med hensyn til hendes baggrund eller kvalifikationer, er du velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

John Woo (underskrift papirkopi bogstav)

John Woo
Principal
St. Pauls Skole

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *