Sådan Set mål for din modeling karriere

Posted on

Sådan Set mål for din modeling karriere

Du skal indtaste din karriere med en plan. Dette hjælper dig med at holde fokus, på sporet, og bevæger sig på den bedste vej. For modeller , vil opstille specifikke mål hjælpe dig og din agent være klarere om de job, du skal tage.

Husk, din agent skal holde dine mål ærlig, og afgøre, om de er muligt for din modeling karriere. Hvis du har fastsatte mål, at din agent ikke finder rimelige, vil de hjælpe dig revurdere dem til at skabe en mere realistisk liste. Der er et marked for alle typer af modeller. Men ikke alle modeller kan gøre alle former for modellering. Her er fire specifikke mål, der vil hjælpe dig kickstarte din modeling karriere og holde dig på rette vej.

Beregn din “Look”

Mens, ”Jeg ønsker at være en model,” er et sted at starte, bør du få mere specifik om, hvilken type modellering og arbejde, du gerne vil gøre, og mere specifikt, hvad du vil være i stand til at gøre. Måske har du altid ønsket at være en top mode model, men din “look” er mere kommerciel karakter. Gør din forskning på de forskellige brancher og finde ud af, hvilken en du er bedst egnet til og medtage den i dit mål-indstilling. Dette er en særlig vigtig mål at diskutere med din agent, da det i væsentlig grad påvirker den type job, du ville tage.

Steder Du vil gerne arbejde

Hvis du ønsker at være en badetøj model , måske du har visse eksotiske steder i tankerne for strand skud. Eller, hvis du ønsker at være en mode model, du måske drømmer om at gå i modeshows under Paris Fashion Week. I betragtning af disse mål og spore dem vil hjælpe dig med at holde fokus og holde dig motiveret til at arbejde hen imod dem. Mange mennesker anbefaler visualiseringsteknikker til at nå målene, og forestille dig selv modellere designer badetøj på en smuk strand lyder som en temmelig stor tid!

Få masser af Exposure

Kom dine billeder set af så mange mennesker som muligt er afgørende i den konkurrenceprægede modellering forretning. Jo mere du bliver set af modelbureauer og kunder jo flere muligheder, du bliver nødt til at få underskrevet og bestille flere arbejdspladser. Det bedste sted at blive set hurtigt af legitime modelbureauer er ModelScouts.com.

Log med en stor Agency

For at nå dine modellering mål scorer du brug for hjælp fra en kyndig og erfaren agent ved din side. Din agent vil hjælpe dig med at få job, administrere dine bookinger, forhandle din løn, giver dig uvurderlig rådgivning og modellering indsigt, samt mange andre vigtige opgaver. Hvis du deler dine modellering mål med din agent, vil de give dig et realistisk billede af, hvad din modellering fremtidige indebærer og hvilke mål skal justeres, samt de bedste måder at nå dem.

Nu hvor du har nogle mål for øje, er det næste skridt er at registrere dem i et let tilgængeligt sted. Måske som en liste på dit køleskab, hængende på dit badeværelse spejl, eller skrevet på din computer – hvor som helst kan du hurtigt komme på dem at genlæse dem. Konstante påmindelser om dine mål vil opfordre dig til at træffe beslutninger, der vil holde dig bevæger sig hen imod dem og i sidste ende at nå dem.

Hvorfor Mål Matter og hvordan man opnår dem

Minde dig selv, hvorfor du sætte disse mål i første omgang er en anden vigtig taktik for at nå målene. Sammen med din liste over mål, skrive en liste over, hvorfor disse er dine mål og hvad nå dem ville betyde for dig. Måske en modellering karriere betyder frihed for dig – frihed til at rejse og til altid arbejde på forskellige steder og styre din tid anderledes end et 9-5 job.

Eller, for eksempel, modellering kan simpelthen være en hobby for dig, og i så fald, dit mål er at have det sjovt og nyde dig selv. Når du er tilbudt en modellering job, du virkelig ikke ønsker at tage , minde dig selv, at dit mål er at nyde dig selv, vil hjælpe dig med at træffe beslutningen om at slå den.

På den anden side, hvis dit mål er at tjene penge, minde dig selv om dette vil overbevise dig, det er i din bedste interesse at acceptere jobbet. Når din modellering agent er opmærksom på dine mål, vil de også være en ledende kraft i at hjælpe dig med at nå dem, hvilket er hvorfor det er så vigtigt at underskrive med en stor modelbureau.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *