Hvordan man skriver et takkebrev efter en samtale

Posted on

Hvordan man skriver et takkebrev efter en samtale

Før vejrtrækning et lettelsens suk efter en jobsamtale, der er en ting mere at gøre: Skriv en tak brev. Denne enkle trin kan sætte dig foran andre job kandidater og jo før du gør det, jo bedre. Denne sidste trin skal betragtes som en del af din rutine jobsøgningsprocessen for hver samtale, hvor du deltager.

Ved afslutningen af ​​din samtale, sikre kontaktoplysninger på alle de mennesker, der interviewede dig. Hvis de ikke tilbyder dig deres visitkort, anmode deres kontaktoplysninger ved afslutningen af ​​hvert møde.

Grunde til at sende en tak Bemærk Efter en interview

Sende en tak brev til en kommende arbejdsgiver vil bestemt ikke garantere et jobtilbud, men det vil give dig en fordel, hvis konkurrencen er stram. Selv om en leje manager ikke kan være fornærmet, hvis du ikke sende en note, vil de bemærke, når du gør. Altid gøre at sende en del af din jobsøgning strategi.

I det mindste, at sende en note til at udtrykke taknemmelighed er høflig. Ligesom du ikke ville besøge andens hjem og orlov uden at udtrykke taknemmelighed, ikke forlader et interview uden at sige tak til intervieweren. At være nådig og professionel er vigtigt, når interagere med potentielle arbejdsgivere.

Bortset fra etikette, at en anden væsentlig grund til at sende en tak brev er, at det er en mulighed, måske din kun en til at følge op efter din samtale. Brug den til at lade den kommende arbejdsgiver ved, du vil jobbet. Det kan føles akavet at sige disse ord højt under interviewet, men det er meget lettere at skrive dem.

Uanset hvor forberedt du er, kan stress af interviewet forårsage en kort bortfald af hukommelse. Din tak note er den perfekte mulighed for at kommunikere et punkt, du har glemt at diskutere. Det giver dig også mulighed for at gentage noget, du ønsker intervieweren at have i tankerne, da de gør afgørelsen ansættelse.

Hvad skal overveje, før du skriver et takkebrev

Ligesom det er vigtigt at omhyggeligt komponere dit cv og følgebreve, og forberede sig på at besvare spørgsmål i et interview, er det lige så vigtigt at give en masse tanker om, hvordan man håndværk din takkebrev. Overvejelser såsom timing, brev modtagere, og indholdet er vigtige for at fremme dine chancer for at få jobbet.

Timing

Send en tak note så hurtigt efter din samtale som muligt. Et par timer senere er bedst, men ikke vente mere end en bankdag at sende den. Det er afgørende, at arbejdsgiveren læse det, mens din samtale er stadig frisk i deres sind.

Papir eller E-mail

Som aktualitet er alt, e-mail er din bedste mulighed for at få dit brev til en kommende arbejdsgiver hænder så hurtigt som muligt. Det er også, mest sandsynligt, den måde, du har været at kommunikere med arbejdsgiveren fører op til interviewet. Din møde har måske endda været en virtuel, der finder sted via video chat eller over telefonen.

Takkebrev Modtagere

Hvis mere end én person i en organisation var til stede ved din samtale, tak hver enkelt skriftligt. Sørg for at personliggøre noten for hver modtager, måske ved at henvise til et spørgsmål, de stillede.

Brev Style

Din e-mail bør ikke være mere end tre stykker. Brug en formel titel som Ms eller mr at tage fat på modtageren, medmindre intervieweren sagde at bruge deres fornavn. Til at begynde, tak intervieweren for at tage sig tid til at mødes og angive den dato, du mødte.

Hvis der var noget, du ville sige til samtalen, men ikke gjorde det, bringe det op nu. Brug også lejligheden til at gentage et punkt, du vil intervieweren at huske, når de gør en beslutning om ansættelse.

Husk at sige, at du ville hilse et jobtilbud. Må ikke bekymre dig om dette lyder alt for fremad. Modtageren vil beundre din ligefremhed og tillid.

Hurtige Tips til at skrive dit tak e-mail

Her er nogle tips til at komponere en tak brev:

  • Brug en formel hilsen, der indeholder modtagerens titel (Hr, Ms, eller dr) og efternavn, medmindre de instrueret noget andet.
  • Medtag datoen for din samtale og stillingsbetegnelse, som du er en kandidat.
  • Gentage, noget om dig selv, at stærkt kvalificerer dig til denne stilling.
  • Udtryk din interesse i jobbet.
  • Brug en formel lukning som “venlig hilsen”, “Med venlig hilsen” eller “Tak.”

Tak e-mail Sample

Kære Ms Diaz,

Tak for at mødes med mig på mandag, 4. juni Jeg sætter pris på muligheden for at diskutere mine kvalifikationer til advokatfuldmægtig position ved Diaz, Klein, og Brown. Jeg nød at lære om jobbet og den rolle, jeg kunne spille på dit firma.

Min erfaring med at arbejde på straffesager på mit nuværende job, samt min advokatfuldmægtig uddannelse, gør mig en god pasform for denne position. Under mit interview, jeg forsømt at nævne, at jeg også har arbejdet på flere udlejer / lejer tvister. Jeg forstår Smith, Klein, og Brown vil udvide i dette område, og jeg tror, ​​at min erfaring vil være uvurderlig.

Jeg ser frem til at blive en del af dit team.

 

Med venlig hilsen

Barry Allen

Før du sende brevet

korrekturlæst forsigtigt Deres tak note. Kontroller for tastefejl, stavefejl og grammatiske fejl. Skriv en skræddersyet brev for hver arbejdsgiver bruge deres og deres firmas navn. Vær forsigtig, når at klippe og klistre dele fra bogstaver, du har sendt til andre arbejdsgivere, som nogle jobsøgende gerne gøre. Foretag nødvendige ændringer, såsom at fjerne navnet på en anden organisation eller leder.

Fejl i din tak brev vil gøre dig se skødesløse. Gem e-mailen som en kladde og gå tilbage for at se på det efter et stykke tid er gået. Giv det en sidste gang over, før du sender den. Hvis det er muligt, have en anden revision det så godt.

Bundlinjen

Det er vigtigt at skrive en tak note efter en jobsamtale. Send det til hver person, der har deltaget. Gentage dine kvalifikationer til jobbet og udtrykke din interesse i stillingen. Indarbejde dette trin i din jobsøgning vil øge dine chancer for at få et job, da det vil adskille dig fra andre kandidater i et konkurrencepræget arbejdsmarked.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *