Sådan Bliv Fashion model

Posted on

Sådan Bliv Fashion model

De mest almindelige spørgsmål, som modellering agenter og spejdere modtager fra håbefulde modeller er, “hvordan bliver jeg fotomodel?” Der er så meget information i bøger, på hjemmesider, og hvirvlende rundt i modellering fora, at det kan virke meget forvirrende og overvældende til en ny model, der lige er startet ud. Her er fem enkle trin til at hjælpe dig i gang.

Tag nogle grundlæggende Snapshots

I begyndelsen, de eneste billeder, du har brug for at præsentere for modellering agenter og spejdere er nogle grundlæggende snapshots. De er på udkig efter en flot ansigt skudt-både smilende og ikke smilende-venstre og højre profiler af dit ansigt og krop, en fuld-længde skud, og en ryg skud. Wear figursyet tøj som stramme jeans eller leggings og en enkel tank top eller T-shirt. Hvis du er komfortabel iført en badedragt, omfatte et par badedragt skud samt; enten et udelt eller todelt badedragt er fint.

Mandlige modeller skal vise agenterne deres fitness-niveau, så det anbefales, at mandlige modeller bære badebukser eller boxershorts eller slid jeans uden en skjorte i mindst én af deres fotos.

Få evalueret af en professionel model agent eller Scout

Mange nye modeller starter deres søgen, fordi deres familie og venner fortalte dem, at de skulle modellere, eller at de er den smukkeste pige eller fyr i skolen. Nogle mennesker har måske endda vundet nogle lokale modellering konkurrencer. Selvom det er en god start, betyder det ikke nødvendigvis fører til, hvad agenturerne søger. Det er vigtigt, at du får din modellering potentiale evalueret af en erfaren model agent eller spejder før du investerer for meget tid eller penge på din stræben. Dette trin kan få lidt vanskelig, fordi det er svært at afgøre, om agenten eller spejder, hvem der evaluerer du har den erfaring og viden til at hjælpe dig.

Mange nye modeller oplever, at de lever i et mindre marked, hvor mange af de agenter er tilknyttet en modellering skole eller fotografering studie, og som et resultat, kan de ikke være at få en præcis vurdering, fordi bureauet er mere interesseret i at sælge kurser eller photoshoots .

Det betyder ikke, at agenten ikke er god eller at de kurser eller photoshoots de tilbyder er dårlige; Det betyder blot, at du har brug for at tænke over, hvad der motiverer dem til at fortælle dig, om du ikke kan være en model.

Få så meget eksponering som muligt

Mange bureauer har specialiseret sig i kun én bestemt område. Nogle kan kun repræsentere high fashion (redaktionelle) modeller, og andre kan kun repræsentere kommerciel, plus-størrelse, petite, eller barn modeller. Hvis den ene agentur er i stand til at repræsentere dig, ikke bliver afskrækket; Det er vigtigt at få set af så mange midler som muligt og på en rutinemæssig basis.

Hvis du bor i en af ​​de store markeder, kan du være i stand til at deltage i en åben indkaldelse eller gå-se til agenturet. Hvis du bor uden for et af de største markeder, den bedste måde at få eksponering er at sende dine billeder til så mange instanser som muligt.

At få eksponering kan være en meget tidskrævende og dyrt bestræbelse, især hvis du laver kopier af alle dine fotos og sende dem. Udgifterne til udskrifter, konvolutter og frimærker kan hurtigt tilføje op til over tusind dollars. En anden mulighed er at e-maile dine billeder, men med tusindvis af billeder bliver sendt til modelbureauer hver dag, er det nemt for dem at fare vild i blandingen.

For at øge dine chancer for at blive underskrevet af et agentur, arbejde med mennesker, der har erfaring og direkte forbindelser til bureauer i en række forskellige markeder. ModelScouts.com er et godt sted at starte, og tilbyder den mest legitime og omkostningseffektiv måde for dig at få den eksponering, du har brug for at blive set af mange agenter rundt om i verden, og i den hurtigste måde muligt.

Kend bedste Modeling markedet for dig

Udtrykket ”marked” henviser til de forskellige geografiske steder, hvor modellerne arbejde og tjene til livets ophold. New York, Los Angeles, Paris og Tokyo er eksempler på store modellering markeder. Et marked kan også henvise til den kategori din bestemt udseende falder i, såsom mode, kommerciel, plus eller petite.

Mens supermodeller, du ser i de store magasiner og gå banerne for top klienter generelt arbejde på alle markeder, mange succesfulde modeller arbejder i et eller to markeder. Hvis du ikke får repræsenteret ved et agentur i New York eller Paris, kan du meget vel være perfekt til Tokyo, Singapore eller andre asiatiske markeder. En erfaren agent kan hjælpe guide dig til det rigtige marked for netop din look.

være vedholdende

At blive en professionel model er en lang proces, og sjældent sker natten over. Selv de modeller, der siger, ”Jeg var bare at gå ned ad gaden en dag og den næste jeg var på forsiden af ​​Vogue,” overdriver. Mange af nutidens topmodeller fik ikke kontrakt med et agentur ud af porten. Supermodel Gisele Bundchen blev afvist over 40 gange, før hun endelig blev underskrevet til et bureau. Stay positive og husk, at bare fordi et agentur ikke var i stand til at repræsentere dig i dag, betyder det ikke, at de ikke vil være interesseret i morgen.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *