Kort varsel opsigelsesbrev Eksempler

Posted on

Kort varsel opsigelsesbrev Eksempler

Hvad skal du gøre, når du har brug for til at forlade et job på kort varsel? Når du fratræde et job, anses det for standard for at give din arbejdsgiver to ugers varsel før du afviger fra din position. Alt mindre end det, uanset om det er en uges varsel, et par dages varsel, eller forlader det samme, betragtes kort varsel.

At give tilstrækkeligt varsel vil give din chef tid til at planlægge din afrejse, begynder ansættelsesprocessen, og sørg for, at dine ansvarsområder er dækket. Det vil også give dig mulighed for at afslutte igangværende projekter eller træffe foranstaltninger til at overføre dine ansvarsområder til en kollega eller din erstatning.

Når du har brug for at træde tilbage med kort varsel

Desværre, nogle gange er det bare ikke muligt at give de standard to ugers varsel. Måske du har en personlig nødsituation eller arbejdsforholdene er utålelige, og du er nødt til at forlade det samme. Du kan også have fået et jobtilbud, og det nye selskab vil have dig til at starte rigtige måde.

Vigtigt : Sørg for at overveje fordele og ulemper ved fratræder uden to ugers varsel før de beslutter at forlade.
Din arbejdsgiver vil sætte pris på så meget varsel som du kan give, så gør lad ham eller hende vide, så snart du er sikker på at du vil forlade.

Hvis du har brug for at træde tilbage med kort varsel, gennemgå prøve resignation breve nedenfor. Den ene er i form af en virksomhed brev. Den anden er i form af en e-mail.

Formel opsigelsesbrev Prøve – Kort Varsel

Dit navn
Din adresse
Din by, stat Zip Code
Dit telefonnummer
Din e-mail

Dato

Name
Titel
Organisation
Adresse
By, stat Zip Code

Kære Mr./Ms. Efternavn:

Modtag dette brev som en formel anmeldelse, at jeg fratræder min stilling med ABCD Company fredag ​​den 9. august 2019. Jeg forstår, at to ugers varsel er standard; personlige omstændigheder dog kræve, at jeg forlader min stilling i denne virksomhed ved udgangen af ​​denne uge.

Jeg er glad for at yde enhver bistand jeg kan i denne overgangsperiode.

Tak for de muligheder for faglig og personlig udvikling, som du har givet mig i løbet af de sidste fem år.

Jeg har nydt at arbejde for agenturet og sætter pris på den støtte mig under min embedsperiode med selskabet.

Med venlig hilsen

Din underskrift  (papirudgave bogstav)

Dit Indtastet navn

Opsigelsesbrev Skrivning Tips

Du kan fortælle din leder, at du holde op personligt, over telefonen, eller i en e-mail. Hvis det er muligt, at fortælle din chef i person først er ideel. Men uanset hvordan du vælger, er det en god ide at så skriv en formel opsigelsesbrev, at virksomheden kan føje til din medarbejder-fil.

Her er nogle strategier til at huske på, når du skriver dit brev af fratræden:

Skriv det i en forretning Brev Format:  Da dette er et officielt brev, der vil gå ind i din medarbejder-fil, skal du følge business brev formatering regler. I øverste venstre hjørne af brevet, inkludere dine kontaktoplysninger, dato, og din arbejdsgiver kontaktoplysninger. Afslut brev med din håndskrevne underskrift og din indtastede navn under den.

Angiv Dato for Udmeldelse:  I første afsnit, anføres det tidspunkt, at du vil forlade dit job. Dette er den vigtigste stykke information i dit brev, så du bør omfatte det så tidligt som muligt i brevet.

Gør det kort:  Må ikke føler at du har brug for at give en enorm mængde af detaljer. Det vigtigste er at nævne din sidste dag på kontoret.

Forklar hvorfor du Afgående – Hvis Passende:  Skulle du fortælle din chef, hvorfor du forlader så hurtigt? Det afhænger af din grund – hvis du leverer kort varsel, fordi du er utilfreds med jobbet eller ikke kan lide din leder eller kolleger, deler ikke disse oplysninger. Men hvis der er ydre omstændigheder, såsom en sundhed krise, deler dine grunde kan hjælpe din arbejdsgiver føler sympatisk. Husk, når det er muligt, er det bedst at undgå at brænde broer på arbejdspladsen. Men igen, holde dit brev kort – du behøver ikke at gå ind i alle de små detaljer.

Sige tak:  I samme ånd slutter dit forhold til din arbejdsgiver på god fod, udtrykke din taknemmelighed for de muligheder, du har haft i stillingen. Selv hvis du ikke har haft den største oplevelse i virksomheden, en kort ”tak” er ofte meget værdsat.

Tilbud om at hjælpe under overgangen (Valgfrit):  Bistand under overgangen er ikke påkrævet, men er en almindelig høflighed at udvide. Men hvis dine personlige forhold vil forhindre dig i at hjælpe på nogen måde, du behøver ikke at medtage denne.

Korrekturlæst og Edit:  Vær sikker på at grundigt læse igennem dit brev før du sender den. Kig efter eventuelle stavefejl eller grammatiske fejl. Overvej at bede en ven eller et familiemedlem til at læse over brevet så godt. Husk, at du ønsker at efterlade et positivt indtryk på virksomheden – en velskrevet, godt redigeret opsigelsesbrev vil hjælpe dig gøre det.

E-mail opsigelsesbrev Prøve – Kort Varsel

Emne: Udmeldelse Effektiv August 2, 2019

Kære Bob,

Modtag dette brev som min fratræden fra ABC Company. Desværre, på grund af helbredsmæssige årsager, jeg vil ikke være i stand til at levere den standard to ugers varsel. Min sidste dag på virksomheden vil være denne fredag ​​2 august, 2019.

Jeg undskylder for det korte varsel. Jeg har nydt at arbejde sammen voldsomt, og har lært så meget fra din ledelse. Lad mig vide, hvad jeg kan gøre i de næste par dage til at lette overgangen.

Tak for din forståelse.

Med venlig hilsen

Samuel

Udmeldelse E-mail Skrivning Tips

Du kan også vælge at sende din opsigelse varsel via e-mail. Dette er en særlig god idé, hvis du er nødt til at advare din arbejdsgiver til din fratræden så hurtigt som muligt. Selv hvis du træde tilbage via e-mail, selvom du måske overveje at sende en opfølgende brev med posten til din medarbejder-fil.

Læs nedenfor for nogle tips om, hvordan du sender din e-mail:

Brug en klar Emnelinje:  Emnet linje bør klart formidle dit formål med at skrive, så din arbejdsgiver læser det med det samme. Du kan omfatte dit navn så godt. For eksempel kan din emnelinjen læse ”Fornavn Efternavn – opsigelse,” eller ”Fornavn Efternavn -. Udmeldelse på MONTHDAY, 20XX”

Gør det kort. Ligesom en opsigelsesbrev, du vil beholde din email kort. Du skal blot oplyse, at du er afgående, omfatter den dato, du forlader, og tilføje en kort tak og tilbuddet om hjælp under overgangen (hvis muligt).

Rediger, Rediger, Rediger:  Folk har en tendens til at glemme at læse korrektur e-mails på samme måde, som de ville gøre en skriftlig brev. Ligesom en opsigelsesbrev, skal du sørge for at læse din e-mail for eventuelle stavefejl eller grammatiske fejl. Sørg også for, at skrifttypen er stor nok og let at læse.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *