Måder at tjene penge med din smartphone

Posted on

Måder at tjene penge med din smartphone

De følgende måder at tjene penge med din telefon, er ikke nødvendigvis en måde at tjene en rigtig levende, men-hvis de anvendes fornuftigt de kan hjælpe dig genvinde noget af prisen på din mobiltelefon regningen og måske sætte et par ekstra udgifter dollars i lommen.

Som med andre mikro job, ideen bag disse apps er at gøre ekstra penge, så vær forsigtig at du ikke rent faktisk taber penge i processen. Nedenfor er otte apps, du kan bruge til at tjene penge, som spænder fra crowdsourcing til sociale medier reklame, så du kan sammenligne og finde dem, der virkelig vil tillade dig at gøre nogle ekstra indkomst.

EasyShift

Type af programmet: Task-orienterede crowdsourcing, alias microlabor hjemmeside

Tekniske krav: iPhone

Steder: USA, selv om tilgængeligheden af forskydninger i visse områder kan være begrænset

Sådan fungerer det: Hent den app og oprette en konto for at begynde at acceptere ”skift”. Som du er færdig med skift, optjener du point. Du får også bedre betalende opgaver så godt. De typer af jobs denne crowdsourcing selskab tilbyder en tendens til at være for mærkevarer, der ønsker at spore deres produkter, så billeder af produkter med pris- checks er grundpillen i dette selskab.

Hvordan det kan betale sig: Pays kontanter i PayPal-konti. Shift betalinger spænder fra $ 2 til $ 20. Disse er udbetalt inden for en 48-timers periode.

Bottom line: Selv om dette er tilgængelig landsdækkende, fordi så mange af dens skift er placering-baserede, dens gennemførlighed for du virkelig afhænger af, hvor mange af dem er tæt på dig. Du ønsker ikke at tilbringe en time i rejsetid tjene $ 2.

Field Agent

Type af programmet: Task-orienterede crowdsourcing

Tekniske krav: iPhone

Steder: USA, Canada, Norge, og Australien

Sådan fungerer det: Når du har downloadet app’en, skal du vælge et job. Listen omfatter jobs som undersøgelser, afstemninger, brochure placering, pris kontrol og gennemgang af produkter. Opgaver skal være afsluttet inden for en to-timers vindue. Som en agent, du samle point for opgaver, du fuldført. Men du også mister point for eventuelle ufærdige job.

Hvordan det kan betale sig:  Lønnen for job du tilmelder dig et interval mellem $ 3 til $ 12 hver i kontanter. Du skal have en PayPal-konto, da det er her din løn er deponeret.

Bottom line: Den app er ikke ligesom andre, fordi ansøgerne får job på en første-mølle-mølle princippet. Men nogle arbejdspladser gå baseret på hierarki, så hvis du har flere point, vil du kvalificere sig til flere arbejdspladser. Det betyder, vil du ikke bruge for meget tid på job, du vil ikke få.

Embee Mobil

Type af programmet: Mobil belønninger

Tekniske krav: Fås til mere end 300 mobile tjenester, herunder AT & T og Verizon.

Locations: Mere end 100 lande

Sådan fungerer det: Installer sin “mobil ydeevne meter” og tjen gavekort

Hvordan det kan betale sig: Gavekort

Bottom line: Brugere installere app fra Google Play og dem i USA tjene gavekort fra steder som Amazon, Dominos Pizza, og Dell. Uden for USA, kan punkterne handles til mobil sendetid. Dette er ikke tilgængelig i alle byer, så du er nødt til at installere for at se, om det vil fungere, hvor du er.

Gigwalk

Type af programmet: Task-orienterede crowdsourcing

Tekniske krav: iPhone (Android app er planlagt)

Steder: Mere end 6.000 byer i USA

Sådan fungerer det: Folk logge på og finde ”koncerter” eller opgaver. Disse opgaver kan være næsten hvad som helst, men nogle af de typiske dem er checks pris, app test, verifikation af data, tage billeder, mystery shopping og undersøgelser. De gælder for disse opgaver til klienten søger arbejde, og, hvis det er valgt, indsende arbejdet. De modtager feedback fra deres kunder. Positiv feedback giver dem mulighed for at få adgang til højere betalende jobs.

Hvordan det kan betale sig: Pays kontanter til en PayPal-konto. Opgaver typisk betale $ 3 til $ 5; Men for erfarne Gigwalkers der er nogle opgaver, der betaler op til $ 100. Betaling til opgaver sker inden for 7 dage. Gigwalkers skal betale PayPals transaktionsgebyrer, men kan vælge en højere mindste udbetaling for at minimere deres frekvens.

Bottom line: Et par ting skal figureret i at bestemme, hvordan lukrative denne pengemaskine app vil være for dig: ikke kun den tid, det tager at fuldføre opgaven, men den tid, det tager at gælde for opgaver og rejse der kræves for at komplette koncerter. På $ 3 til $ 5, en koncert sandsynligvis ikke betale sig at rejse langt. Konkurrencen er dog større for koncerterne, der ikke kræver rejse, eller som er i en stærkt befolkede område.

iPoll

Type af programmet: Undersøgelser

Tekniske krav: iPhone og Android-platforme

Steder: USA, selv om der kan være nogle internationale undersøgelser til rådighed fra tid til anden

Sådan fungerer det: Hent den gratis app; udfylde profilen med oplysninger såsom dit navn, adresse, køn, fødselsdag, og beskæftigelsesstatus. Du vil herefter blive kontaktet via e-mail, push notifikationer, eller telefonen for at deltage i undersøgelser, der matcher din profil.

Hvordan det kan betale sig: Betaler i belønning punkter, som kan indløses til kontanter i en PayPal-konto eller gavekort. Der er en $ 35 udbetaling tærskel.

Nederste linje: Generelt, jeg er ikke en stor fan af undersøgelser, fordi de kan tage en masse tid for kun en lille belønning. Det faktum, at du kan gøre disse på din telefon, selv om, betyder, du kan gøre dem i tid, som ellers ville blive spildt, ligesom at vente på børnene til at afslutte aktiviteter eller i et venteværelse. Når det er sagt, hvor mange undersøgelser bliver sendt til dig ikke er under din kontrol, så hvis din profil ikke passer mange undersøgelser, kan du ikke gøre det til grænsen.

Indlæg Intelligence

Type af programmet: Sociale medier reklame

Tekniske krav: iPhone og Android med sociale medier konti på Twitter, Tumblr, og / eller YouTube

Steder: Anywhere

Sådan fungerer det:  Du kan linke dine sociale medier profiler på din konto efter at sætte den op. Du har derefter mulighed for at vælge fra en liste over kampagner relevante for din profil. Alt du skal gøre er at dele den tekst eller video link. Men du er begrænset til hvor mange du kan bogføre-normalt et par gange hver dag.

Hvordan det kan betale sig:  Du har to muligheder for betaling: Kontant i en PayPal-konto eller med Amazon gavekort. Pay afhænger af antallet af visninger eller klik, som dine indlæg får i løbet af kampagnen. Cost-per-click varierer afhængigt af kampagnen. Men du kan få et billede af, hvor meget du kan få, som Mylikes vil give dig et skøn over, hvor meget hver kampagne betaler baseret på dine tilhængere.

Nederste linje: Denne app er ikke for folk, der bruger sociale medier moderat. I stedet er det betød for dem, der bruger sociale medier en masse. Hvis det er dig, kan du gøre nogle penge-så længe du ikke har noget problem godkende produkter.

ShopKick

Type af programmet: Shopping belønner program

Tekniske krav: iPhone eller Android smartphone

Steder: USA

Sådan fungerer det: Saml ”spark” eller point, når du blot indtaste butikker, såsom Target, Macy er, Best Buy, Crate & Barrel, gamle flåde, Toys’R’Us, og Exxon og Mobil nærbutikker. Ved hjælp af GPS på din smartphone, den kender din placering og sender relevante tilbud. Scan stregkoder for ekstra point og endnu flere point, når du foretager køb, selvom at optjene point ved køb du har brug for at knytte dit kreditkort til det.

Hvordan det kan betale sig: Betaler point indløses til gavekort og rabatter.

Bottom line: I modsætning til nogle andre shopping belønner apps, er denne ene ikke kræver indkøb, så du kan tjene penge, mens blot kører dine ærinder.

Viggle

Type af programmet: Loyalitet / belønner program

Tekniske krav: Android og Apple-enheder (herunder tabletter)

Steder: Juridiske indbyggere i USA, herunder Puerto Rico

Sådan fungerer det: Brug din smartphone til at logge dine TV-watching timer og blive betalt for det. Når du logger på Viggle det optage lyd og identificerer den tv-show. Mens point belønnes for enhver tv-visning op til 12 timer om dagen, er det de Viggle-sponsorerede dem, der tjener flest point. Brugerne får også point ved at interagere med, hvad der er på tv ved at besvare trivia spørgsmål, stemme i afstemninger, etc., og ved hjælp af sociale medier og henvise nye kunder. DirecTV kunder får ekstra bonusser.

Hvordan det kan betale sig: Pays belønning punkter, der kan indløses ved virksomheder som Groupon, 1-800-Blomster, Fandango og Foot Locker. Belønning udløber hvis kontoen forbliver Viggle dvale i 12 på hinanden følgende måneder. Værdien af de belønninger (ikke inklusive eventuelle gevinster vundet i konkurrencer) er begrænset til $ 550, medmindre denne grænse frafaldes af Viggle.

Nederste linje: Du sandsynligvis nødt til at se en masse tv for at gøre denne løn. Sofa kartofler, tage til efterretning!

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *