Tips til undergrads Søger en Sports karriere job

Posted on

Tips til undergrads Søger en Sports karriere job

En karriere i sport betragtes som en drømmejob for en masse mennesker, og der er mange veje ind i feltet. Når folk tænker om sport, de tænker ofte om de atleter, men der er mange andre job, der findes for at støtte disse atleter eller for at fremme dem eller holdene eller ligaer, de repræsenterer.

Selvom der er mange forskellige typer af job, det er en konkurrencepræget område. De, der vil have mest succes at få en fod i døren og fremrykkende ofte er dem, der begynder at lægge fundamentet for deres karriere i college.

Typer af Sports Karriere

Forretningen af ​​sport er bred, og næsten alle professionelle felt kan tilsluttes til sport på en eller anden måde. Nogle af de mest almindelige stier kan nævnes:

  • Forretningsdrift: sportshold og sport ligaer, uanset hvor stor eller lille operationerne, stadig er virksomheder og behov for at være som sådan. Det betyder at de får brug for revisorer, bogholdere, administratorer og mere. På de højeste niveauer, dem, der arbejder med tal skal være dygtige til at forstå specifikke spørgsmål som løn hætter og professionelle kontrakter. På de laveste niveauer, erfaring med fundraising og få ved med begrænsede ressourcer er værdifuld.
  • Sport ledelse: Det er en bred kategori kan variere fra high school athletic direktører hele vejen op til de generelle ledere af større professionel sport franchise. Det omfatter også agenter, der repræsenterer atleter, og det er ikke ualmindeligt for dem at have lov grader.
  • Markedsføring / PR: at sælge billetter, sportshold nødt til at konkurrere med andre muligheder underholdning i deres markeder ud over andre sportshold. Marketing et hold og dets spillere er en stor del af dette, og erfarne markedsføring fagfolk kan gøre det ske.
  • Journalistik / udsendelse: De fleste journalister arbejder ikke for sportshold, men for nyheder organisationer, der dækker holdene. Men tv-stationer typisk er ansat af holdene, og det er heller ikke ualmindeligt, at trykte journalister til at skifte til den public relations side af forretningen og arbejde for et hold eller en liga-ejet nyheder stikkontakt.
  • Sundhedspleje: Major professionelle sportshold har deres egne hold læger, der er læger, der specialiserer sig i sport medicin. Derudover er der mange fysioterapeuter arbejder specifikt med atleter.
  • Coaching / scouting: De fleste trænere og spejdere er tidligere spillere, men de er ikke nødvendigvis spillere, der konkurrerede på højeste niveau. Nogle er, men mange er atleter, der skiftede til disse roller, når de indså deres spillende dage var over.

College Experience / Praktik

Sport karriere begynder ofte i college. De fleste kollegium atletisk afdelinger ansætter studerende til at arbejde entry-level job i deres kontorer eller i deres sport informationssystemer afdelinger, der specialiserer sig i at give detaljerede oplysninger til de lokale nyhedskanaler om hold og sportsfolk. Jobs også er tilgængelige for studerende journalister og studerende tv-stationer på elev-run aviser, radiostationer eller tv-stationer. Gymnasier med sport medicin programmer ofte hjælpe medarbejdere teams med atletisk undervisere.

Off campus, mindre liga sportshold regelmæssigt ansætte praktikanter for lignende roller med deres franchise, som gør omgivende nyheder organisationer eller broadcast søsterselskaber, der dækker området kollegium teams. Der er ofte en samarbejdsaftale mellem nærliggende institutioner og universiteter, der kan levere praktikanter på regelmæssig basis.

Netværk og opbygge tillid

Der er generelt mere jobstabilitet med college atletisk afdelinger, end der er med professionelle sportshold. Business- og markedsføring-relaterede positioner kan være relativt stabilt med professionelle hold, men der kan være omsætning med en masse positioner på grund af den dominoeffekt af ny ledelse eller nye busser at blive ansat hvert år. Nye generelle ledere ofte som at ansætte folk, de allerede kender og stoler på, og det samme gælder for trænere, der også har et ord at sige, der bliver ansat som undervisere og andre lignende stillinger.

En del af at være en succes arbejder i sport er ved at udvikle en rapport med dem, der allerede i erhvervslivet og vinde deres tillid. Etablering disse relationer ofte starter med små skridt. For eksempel kan en fysioterapeut kunne arbejde i en klinik vinde en håndfuld loyale patienter. En af disse patienter kan være forbundet til en person med en lokal skole eller mindre pro team, der lægger et godt ord for, at fysisk terapeut. Det kan føre til en mulighed for at arbejde med nogle af holdets atleter, og måske endda en fuldtidsstilling nede ad vejen.

Start Small

Når folk tænker på sportshold, de ofte tænker på de store professionelle ligaer og større kollegium programmer, men der findes de fleste hold på en langt mindre målestok. Major League Baseball og National Hockey League begge har omfattende mindre liga-systemer, og Division I skoler udgør mindre end en tredjedel af de atletiske programmer i NCAA. Med andre ord, en karriere i sport er mest tilbøjelige til at begynde med en lille skole eller et lavt niveau mindre liga hold i en lille by.

Key Takeaways

  • Sportshold brug fagfolk fra en bred vifte af områder.
  • En sti til en karriere i sport begynder i college.
  • At være en atlet er ikke nødvendigt, men det hjælper med nogle positioner.
  • Forvent første job at være sammen med små skoler eller mindre professionelle sportshold.

Athletic Experience

De job, hvor atletisk erfaring ofte er nødvendigt for at få en fod i døren er coaching eller spejder. Hvis ikke af anden grund, er det svært for en coach eller spejder for at være effektive, hvis de ikke har spillet spillet, hvor de gør en levende. Så godt, det også ville være vanskeligt for en person, der ikke havde spillet spillet for at opnå tillid og respekt for spillere eller andre trænere eller spejdere.

At være en atlet for tiden eller tidligere er ikke en nødvendighed for de fleste andre jobs, men det er gavnligt. Selv som et lavt niveau amatør, at være en konkurrencedygtig runner, golfspiller eller tennisspiller, for eksempel, er med til at udvikle en forståelse af det engagement og dygtighed er nødvendig for atleter på holdene, der understøttes af front office stabe.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *