Micro Jobs og hvordan man laver penge gør dem

Posted on

Micro Jobs og hvordan man laver penge gør dem

En mikro job er, som ordet antyder, en meget lille lønnet opgave. Et bedre ord for mikro job kan faktisk være “koncerter”, fordi ordet “job” kan betyde beskæftigelse, og ingen mikro jobs er for medarbejdere, men kun for uafhængige entreprenører.

Defining Micro Jobs

Det grundlæggende koncept for en mikro job, der modtager et mindre gebyr for en lille opgave, løber på tværs af mange mulige typer af mikro job. Disse kan omfatte:

Online opgaver: Disse små opgaver eller microtasks, kan gøres helt online, som ikke kræver den virkelige verden interaktion. Købere af disse tjenester annoncere på mikro job hjemmesider for at finde nogen er villige til at gøre opgaven. Amazons Mechanical Turk er en af de mest populære websteder, der tilbyder denne form for mikro job.

Virkelige verden opgaver: Lignende til online opgaver i, at købere af tjeneste annoncere online for arbejdstagere, opgaven er ikke afsluttet online, men i person. Websteder, der reklamerer disse typer af mikro job er dybest set en markedsplads for forefaldende arbejde. Taskrabbit er en af de mere populære real-arbejdsopgave sites. Men Taskrabbit og andre kan lide det normalt tilbyde online-opgaver så godt.

Crowdsourcing projekter: Brug en online crowdsourcing platform, virksomheder ansætter medarbejdere til at gøre en lille del af et større projekt. Arbejdere generelt logge på en virksomheds hjemmeside og vælge mellem de tilgængelige opgaver. Clickworker er en virksomhed, der gør brug crowdsourcing til en række forskellige opgaver.

Website usability test: Fjernbetjening usability testere gennemgå hjemmesider og mobile apps for et sæt gebyr (normalt omkring $ 10), typisk ved hjælp af en skærm eller diktafon.

Online-tjenester markedsplads: Jeg n disse mikro job, arbejdere tilbyde små tjenester (normalt for et sæt gebyr) og køberne gennemse markedspladsen for at finde folk, der tilbyder de tjenester, de har brug for. Hjemmesiden tager et gebyr fra køber, sælger eller begge dele.

Beløn programmer: Nogle mikro jobs kan ikke tilbyde betaling i penge, men i point eller noget andet. Opgaverne i disse involverer ofte markedsføre produkter til arbejdstageren.

Undersøgelser: udfylde spørgeskemaer som en arbejde-at-home job har eksisteret i et stykke tid og er måske den oprindelige mikro jobbet.

Hvordan Micro Jobs er færdig

Mange mikro arbejdspladser, især dem af crowdsourced dataindtastning projekter, er færdig helt online fra en computer. Dog kan ske nogle mikro jobs i både i den virkelige verden og på nettet og kan kræve en mobiltelefon. For eksempel kan en virksomhed vil have dig til at gå til en butik og fotografere en udstilling af et produkt eller foretage en pristjek og indsende de oplysninger online ved din mobiltelefon.

Hvordan Micro Jobs Pay

Generelt er disse job betaler meget små beløb, men de bør kræve meget lidt tid. Jobs kan betale alt fra 1 cent til $ 50, og ideen er, at arbejdsmarkedet krævede skal stå i forhold med gebyr, der tilbydes. Når det er sagt, med henblik på at tjene penge, er du nødt til arbejde hurtigt og tage på så mange opgaver som muligt.

Da disse er gjort på en kontrakt (og ikke ansat) grundlag, er der ingen garanti for, at disse mikro jobs betale mindsteløn. De fleste virksomheder betale kontant (som regel gennem en PayPal-konto), men nogle pay i noget andet end kontanter, dvs. gavekort, belønning punkter, serviceydelser, Bitcoins. Ofte lønnen beregnes i US dollars, men kan omdannes til en anden valuta, når indbetales på en PayPal-konto.

Relaterede Definitioner

  • Crowdsourcing : Svarende til og undertiden bruges synonymt med mikro arbejdskraft, crowdsourcing ofte beskæftiger frivillig arbejdskraft.
  • Opgave site : online fora, der forbinder købere og sælgere af små tjenester.
  • Microlabor: Svarende til og undertiden bruges synonymt med crowdsourcing, er mikro arbejdskraft betalt, selvom det ofte små mængder.
  • Bid sites: Websteder som Elance , hvor arbejdstagere byde på projekter, er eksempler på bud sites; forskellen mellem dem og mikro arbejdskraft er lønskalaen og kompleksiteten af projekterne.
  • Uafhængig entreprenør: Micro arbejdere er selvstændige entreprenører, men i den laveste ende af lønskalaen.
  • BPO: Business Process Outsourcing.
  • Data Entry : Nogle dataindtastning virksomheder beskæftiger mikro arbejdskraft ved at bryde op projekter store indtastning af data i uensartede opgaver udført af en række mennesker.
  • Outsourcing : Brug mikro arbejdskraft er en anden type outsourcing end offshoring eller homeshoring.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *