Hjem Maskinskriver Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More

Posted on

Hjem Maskinskriver Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More

Et hjem maskinskriver eller ord processor typer dokumenter fra deres hjem kontor, ofte ved hjælp af lydfiler som kilde. Disse hjemme-baserede job dækker mange typer af transskription -fra mikro arbejdspladser i indtastning af data til specialer, der kræver yderligere uddannelse såsom medicinsk transskription .

Ikke alle typer af transcriptionist job er egnet til at-home arbejde; for eksempel, er retten rapportering normalt gøres på stedet. de færdigheder udviklet Men i on-site situationer kan være værdifulde i at få nogle af de lukrative hjemme-baseret arbejde, såsom realtid transskription og billedtekster.

Hjem Maskinskriver Pligter & Ansvar

Hjem maskinskriver og tekstbehandling job kræver normalt evnen til at gøre følgende arbejde:

 • Kommunikere med kunden eller arbejdsgiver om job specs og spørgsmål.
 • Kender ins og outs af en bred vifte af tekstbehandling apps.
 • Brug en computer til at indtaste opgaver.
 • Korrekturlæst færdige arbejde og rette fejl i stavning, grammatik og tegnsætning.
 • Print og lave kopier af det færdige arbejde.
 • Mail, levere, eller elektronisk overføre afsluttede opgaver til klienten eller arbejdsgiveren.
 • Fil færdige dokumenter.
 • Faktura klienter eller indsende en tid rapport til en arbejdsgiver.
 • Mød klient eller arbejdsgiver deadlines.

Udover det grundlæggende i at kommunikere ved hjælp af de rette værktøjer af handelen, og returnere eller uploade det færdige stykke til tiden, kan yderligere ansvarsområder omfatter udvikling af en metode til præcist at spore indtægter og omkostninger, hvilket skaber et register, der er nemt at bruge, forstå, hvordan man følge et typografiark, og arbejde med forskellige typer af kildemateriale, herunder kladder, korrigeret papirkopi, og stemmeoptagelser.

Hjem Maskinskriver Løn

Maskinskriver og transcriptionist kompensation varierer baseret på klienten eller arbejdsgiver, branche eller fagområde, og niveau af erfaring. Hjem maskinskrivning udbetales normalt per piece eller time for time, selv om nogle kan udbetales pr audio minut eller per ord.

 • Median Løn : $ 19.11 / time
 • Top 10% Løn : Mere end $ 27,93 / time
 • Nederste 10% Løn : Mindre end $ 13,02 / time

Vigtigt: Forside maskinskrivning, der kontrakt med klienter skal faktor i omkostningerne til en stationær eller bærbar computer, tekstbehandling software, internet service, ergonomisk designet tastatur og stol, tid-tracking software, en online eller papir ordbog, indkomstskatter, sygesikring, og for audio udskrivere, hovedtelefoner, transskription software og en transskription fodpedal til håndfri lyd kontrol.

Hjem Maskinskriver uddannelse, og certificering

Det er nyttigt at have haft mindst to års on-site erfaring, men de fleste hjemme-baserede transskription job kræver ikke ungdomsuddannelse eller særlig certificering. Men for medicinsk transskription job , certificering eller videreuddannelse kan være nødvendig, afhængig af kundens eller arbejdsgiverens krav.

 • Grundlæggende Klasser : Lokale erhvervsskoler og community colleges tilbyder maskinskrivning og engelske grammatik kurser for dem, der har brug for et genopfriskningskursus eller supplerende uddannelse. Der er også gratis online kurser, der tilbydes af organisationer som Alison, der har kurser i blindskrift , de grundlæggende elementer i engelsk grammatik og meget mere. Træning i de grundlæggende elementer i kontorsoftware er nyttigt for ethvert hjem maskinskriver, især dem, der er genindtaste banen efter flere år.
 • Medicinsk transskription Certificering og / eller Advanced Training : Indhentning certificering eller avanceret uddannelse i medicinsk transskription er valgfrit, men vil sandsynligvis hjælp, når du søger efter kunder. Den Foreningen for Healthcare Dokumentation Integrity (AHDI) tilbyder to typer certifikater for medicinsk transcriptionists og godkender programmer, der giver avanceret uddannelse inden for eksempel Ivy Techs medicinsk transskription Editor-programmet .

Hjem Maskinskriver Skills & Kompetencer

En række færdigheder og træk er afgørende for at blive en succesfuld hjem maskinskriver:

 • IT-færdigheder : At vide, hvordan at gøre mere med en computer end at bruge tekstbehandling software er nødvendig for hjemmet maskinskriver. Dette job kræver også evnen til at installere ny software, logge ind på en virksomheds system udefra, uploade filer, og fejlfinding hjemmecomputer og forbindelsesproblemer.
 • Hurtig, præcis skrivefærdigheder : kan skrive hastighed for forskellige typer af skrive og transskription job variere betydeligt. For eksempel kan en hastighed så lav som 60 ord i minuttet kan være tilstrækkeligt til en entry-level indtastning af data job, hvorimod realtid transskription eller derhjemme captioning kan kræve hastigheder på op til 300 ord i minuttet job.
 • God hørelse og evne til at lytte : Evnen til at forstå accenter er vigtigt, når man taler med en klient eller omskriver lydfiler.
 • Korrekturlæsning færdigheder : Kendskab til korrekt stavning, tegnsætning, og grammatik er et must, når du færdiggør et projekt eller e-maile en klient.
 • Kommunikationsevner : Uanset om komponere et notat , skriver et forslag , eller taler med en klient over chat eller videokonference , at-home maskinskrivere brug for at udtrykke ideer og retninger klart og kortfattet.
 • Organisering / prioritering færdigheder, selvdisciplin og fokus : at-home maskinskrivere ikke har en chef, der fortæller dem, hvad de skal gøre, og hvornår det skal gøres. Det er vigtigt at arbejde smart, organiseres og disciplineret, og hårdnakket slibe på det projekt, der er på grund, snarere end perusing kommende arbejde eller kontrollere sportsresultater, vejrudsigter eller sociale medier.
 • Evnen til at opretholde fortroligheden : Holde klientoplysninger sikre og fortrolige er kritisk, især når følsomme data, såsom patientinformation, er involveret.

Job Outlook

Ifølge BLS, tekstbehandlingsprogrammer og maskinskrivning er blandt de hurtigst faldende erhverv, sammen med data indrejse keyers og edb-operatører. I perioden 2016-2026, forventes antallet af tekstbehandling og skrive job at falde med 24.800 eller 33% på grund af teknologiske fremskridt og spredning af outsourcing. Medicinsk transskription beskæftigelse forventes at falde så godt, men i et meget langsommere hastighed på 3% i løbet af perioden 2016-2026.

På den anden side, den blomstrende freelance eller gig økonomi , mere end 53 millioner amerikanere stærk som af 2015 i henhold til de BLS , kunne være en fordel at hjemmet maskinskrivere og udskrivere. Som medlem af koncerten økonomi, disse arbejdstagere er i stand til at hage skrive og omskriver koncerter, der engang blev gjort in-house af medarbejderne.

Arbejdsmiljø

Udskrivere eller som maskinskriver, der arbejder fra hjemmet tilbringer det meste af deres arbejdstid sidder foran en computer i et hjemmekontor eller et andet område oprettet for arbejde såsom et køkkenbord.

Hjem maskinskrivning er ofte ansat som freelancere eller selvstændige entreprenører, selvom der kan være muligheder for midlertidig beskæftigelse eller on-site freelance arbejde. Nogle virksomheder sender tilgængelig arbejde for deres entreprenører krav om først til mølle, først-til-mølle princippet.

Hjem medicinsk transcriptionists typisk arbejder for transskription-service-virksomheder, der leverer tjenester til sundhedsinstitutioner.

Arbejdsskema

Hjem maskinskrivning fleksibel arbejdstid, men mange holder en regelmæssig tidsplan, der giver fleksibilitet for sidste-øjebliks-rush projekter og hjem nødsituationer. Mange sæt arbejdstimer, der passer til behovene hos kunder og start på samme tidspunkt hver dag.

Hjem maskinskrivning planlægge også en tid til at tage en kort pause hver par timer til at gå rundt og stræk, og kun tage på så meget arbejde som de realistisk kan håndtere.

Sådan får du job

FIND EN GIG og ansøge om it

Netværk med venner, familiemedlemmer og kolleger og bede om introduktioner til potentielle kunder. Tjek ressourcer såsom oDesk, Ja, og fleksjob til at opbygge en kundebase.

PREP FOR praktiske prøver

Potentielle kunder generelt bruge praktiske prøver som en indledende screening værktøj. Forbedre skrive hastighed og præcision færdigheder med frie skrive tests og praksis filer til transcriptionists.

ACE INTERVIEWET

Vær klar til felt interview spørgsmål fra potentielle kunder.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *