De fælles udfordringer New Praktikanter ansigt

Posted on

De fælles udfordringer New Praktikanter ansigt

Efter at gøre dit hjemmearbejde og forske arbejdsgivere, indsende en velskrevet professionel cv og dække brev, og opretholde en proaktiv tilgang til praktik proces, har du landede hvad der synes at være den perfekte praktikplads til sommer.

Som de fleste praktikanter, er du klar til at begynde at få erhvervserfaring, men den første dag på jobbet kan være frustrerende, hvis dine forventninger ikke opfyldes. Her er hvordan at opretholde faglig kompetence og sikre dit praktikophold er værdifuld og fornøjelig.

Tag en rationel tilgang til problemer

Indlæringskurven er forbundet med et nyt job er stejl, og der vil uundgåeligt være uheld tidligt i processen. Lær at stille spørgsmål, tage en logisk tilgang til enhver situation, og ikke at drage forhastede konklusioner eller tage noget personligt, som du forsøger at løse problemer. Her er nogle fælles udfordringer praktikanter står i de første par uger på jobbet.

Problem 1: tildeles Alt det hårde arbejde

Først huske, at du skal betale dine gebyrer som praktikant i sidste ende at få den fuldtidsjob af dine drømme. Der er meget at lære om organisationen, dets folk, dets mission, og kundekreds, den tjener, og meget af at læring finder sted samtidig gør run-of-the-mill arbejde.

LØSNING : Ved at ændre dit perspektiv af underordnede opgaver, kan du slå en ufordelagtig situation til en af fordel. For eksempel, samtidig med at kaffen, du kan gøre interessante bekendtskaber. Mens arkivering dokumenter, kan du lære mere om virksomhedens drift.

Problem 2: Du er ikke blevet kompenseret for dit arbejde

Du har måske blevet tilbudt $ 15 per time, men opdager du kun modtager $ 10 per time i din ugentlige lønseddel. Eller, lovede refusion til transport eller mad er ikke blevet proferred efter to eller tre uger. Hvis en af ​​disse eller en lignende situation er tilfældet, er det vigtigt at finde ud af, hvad der kan være problemet, før du bliver modløs og din holdning er påvirket. Ingen vil bebrejde dig for at kontrollere om erstatning eller godtgørelse.

LØSNING:  Hvis du blev tildelt til en HR repræsentant under dit onboarding, kontakte dem og finde ud af, hvorfor du ikke modtager den erstatning, du forventede. Hvis du ikke har en HR kontakt, tale med din nærmeste leder eller den person, som du var i kontakt med, da du blev ansat.

Problem 3: du føler dig overvældet og ikke kan udføre til den bedste evne

Det er ikke usædvanligt, at praktikanter til at føle sig overvældet, og mange er helt sikkert givet en kraftig belastning med minimal træning. Holde ud i de tidlige stadier, og giv dig selv lidt tid til at komme op i fart. Hvis du føler dig presset af din vejleder, forklare, at du ønsker at tage den nødvendige tid til at gøre et godt stykke arbejde og minimere fejl.

Men hvis ubehaget er vedholdende, og du ikke føler, at tingene bliver nemmere, kan du ønsker at genoverveje, om praktikopholdet er værd at fortsætte.

LØSNING:  Søge en second opinion fra andre praktikanter, en kollega på arbejdet, eller nogen, der du har tillid til at give dig et godt perspektiv. Det kan være, at du bliver alt for hård ved dig selv, og at du udfører fint. Det kan være, at din arbejdsgiver har urimelige krav. Hvis du har mistanke om sidstnævnte, så tal med din vejleder om deres forventninger og til feedback på din præstation. Selvom vanskeligt, en åbenhjertig diskussion om ydeevne og forventninger viser modenhed. At lære at være komfortable i denne situation vil stå dig i god stedet for fremtidige præstationer samtaler.

Problem 4: Du Modtag lidt at ingen feedback

Regelmæssige evalueringer er afgørende for alle medarbejdere, men især for praktikanter og entry-level kandidater. Medarbejderne har brug for at vide, om de gør et godt stykke arbejde, eller hvis noget skal ændres. Mange arbejdsgivere overser behovet for feedback, som placerer byrden på dig at søge det.

LØSNING:  Hvis du modtager lidt eller ingen feedback, så spørg din vejleder, hvis du udfører tilstrækkeligt. Det kunne være en afslappet spørgsmål over en kop kaffe, hvis du føler dig mere komfortabel med en mindre formel indstilling. Denne fremgangsmåde giver din vejleder at være mindre bevogtet om at have overset behovet for at fortælle dig, hvordan du gør. Du kan også indsamle viden ved at spørge din vejleder råd om visse arbejdsrelaterede emner som, hvordan du skal håndtere situationen A, B og C.

Mange udfordringer, som du står over for i arbejdspladsen er forbundet med nærmer problemer og andre mennesker på en hensigtsmæssig måde; problemer kan virke uoverstigelige, og folk kan synes urimeligt. Lær dette, og du lærer den sværeste lektie af alle.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *