Top 10 bedst betalende deltidsjob

Posted on

Top 10 bedst betalende deltidsjob

Mange virksomheder ser for deltidsansatte, uanset om sæsonbetinget hjælp i travle måneder, freelance og høring støtte på en efter behov grundlag, eller til rutinemæssig bistand i løbet af året. CareerCast.com har udarbejdet en liste over de bedste deltidsjob, baseret på løn og job udsigter.

For jobsøgende til formål at finde deltidsbeskæftigelse, disse positioner tilbyde høj løn ud over mulighederne for job stabilitet og vækst nede ad vejen.

Revisor

Revisorer er ansvarlige for forberedelse, vedligeholdelse, og analyser af finansielle poster, regninger, fakturaer og afgifter.

Ud over den dag-til-dag vedligeholdelse og overvågning af finansielle transaktioner, skal revisorer også sikre, at en virksomheds finansielle systemer fungerer effektivt og inden for rammerne af loven. De forventes at foreslå forskellige måder for kunderne at reducere omkostningerne og forbedre indtjeningen.

Revisorer skal holde en bachelorgrad i regnskab eller et beslægtet område, og afhængig af jobbet, kan de nødt til at være en CPA (statsautoriseret revisor).

Revisorer er i høj efterspørgsel omkring skat sæson, hvilket er, når organisationer eller individer kan ansætte på deltid regnskab støtte.

Revisor

 • Median Timeløn: $ 33,34 (2017)
 • Job Outlook: Gennemsnitlig. Den Bureau of Labor Statistics forventer en stigning på 10% i beskæftigelse gennem 2026.

Computer programmør

Computer programmører skriver computersoftware, selvom mange programmører besidder færdigheder i software engineering og kan også fejlfinding computerkode, såsom Java eller C ++. En vellykket programmør er flydende i de tekniske, back-end af softwaren, mens også holde sig for øje, front-end brugeroplevelse.

Computer programmører skal have en bachelorgrad i datalogi eller lignende område, selvom mange hold kandidatgrader eller endda doktorgrader, så godt.

Ifølge CareerCast.com, da ikke alle virksomheder har råd in-house programmører, vil mange ty til deltid IT-ekspertise til at løse eventuelle teknologiske spørgsmål fra sag til sag.

Computer programmør

 • Median Timeløn: $ 39,54 (2017)
 • Job Outlook: Lavere end gennemsnittet. Den Bureau of Labor Statistics forventer et fald på 7% i beskæftigelse gennem 2026.

Levering Truck Driver

Levering lastbilchauffører arbejder inden for et begrænset område at transportere gods mellem lokale lagre, distributionscentre, virksomheder og husholdninger. Da levering lastbilchauffører er begrænset til lastbiler med gods, der indeholder mindre end 26.000 pounds, de er generelt ansvarlig for afhentning, transport og drop-off af pakker og mindre gods.

For at blive en leverance lastbilchauffør, er du generelt forpligtet til at have en studentereksamen. De fleste virksomheder kræver også en måneds on-the-job træning, og selvfølgelig skal du have et gyldigt kørekort og en ren kørsel rekord.

Levering Truck Driver

 • Median Timeløn: $ 15.12 (2017)
 • Job Outlook: Langsommere end gennemsnittet. Den Bureau of Labor Statistics forventer en stigning på 4% i beskæftigelse gennem 2026.

Editor / Korrekturlæser

Redaktion plan, koordinere, gennemgå og revidere indholdet til offentliggørelse i bøger, aviser, tidsskrifter, e-mail eller websteder. Redaktion anmeldelse historie ideer og bestemme hvilke emner vil appellere til publikationens læsere. Korrekturlæsere undersøge et endeligt udkast til et dokument, bog, avis, eller en hvilken som helst anden skriftlig kommunikation, efter at den er blevet redigeret for at sikre, at der ingen fejl tilbage. Korrekturlæsere skal have et godt øje for at finde stavefejl, tegnsætning fejl, stavefejl eller forkert brug af grammatik.

Editor

 • Median Timeløn: $ 28.25  (2017)
 • Ansættelse Outlook: Den Bureau of Labor Statistics forventer ingen stigning i beskæftigelse gennem 2026.

Grafisk designer

Grafiske designere arbejder i programmer som Adobe Photoshop eller Adobe Illustrator til at skabe grafik til en række forskellige formål. Grafiske designere kan arbejde på alt fra oprettelse af brugerdefinerede logoer og skrifttyper, at designe hjemmesider og e-mail-skabeloner, til at producere markedsføring sikkerhedsstillelse, herunder reklamer, postkort og bannere, at illustrere originale digitale kunstværker.

Selv om nogle designere arbejder internt for et enkelt selskab, andre arbejder freelance for en række kunder, således at der skabes en stærk deltidsjob markedet for grafiske designere.

Grafisk designer

 • Median Timeløn: $ 23.41 (2017)
 • Job Outlook: Gennemsnitlig. Den Bureau of Labor Statistics forventer en samlet stigning på 4% i job gennem 2026 med meget hurtigere vækst i digitale applikationer og faldende muligheder i print og forlagsvirksomhed.

Management Analyst

Management analytikere, også kendt som managementkonsulenter, undersøge en organisations systemer til at finde ud af at maksimere effektiviteten. Tager forskellige faktorer i betragtning, herunder bemanding, organisationsstruktur, og arbejde flow processer, ledelse analytikere stræber efter at øge profit ved at reducere omkostningerne og øge indtægterne.

De fleste management analytikere har en bachelorgrad sammen med en CMC (Certified Management Consultant) betegnelse. Men da mange management analytikere arbejder på freelance basis, er det vigtigt at have forudgående erfaring med at arbejde i en ledende eller direktør rolle, med henblik på at frembringe ekspertise som konsulent.

Management Analyst 

 • Median Timeløn: $ 39,64  (2017)
 • Job Outlook: Hurtigere end gennemsnittet. Den Bureau of Labor Statistics forventer en stigning på 14% i beskæftigelse gennem 2026.

Market Research Analyst

Det er op til markedsanalytikere at dissekere markedstendenser – hvad folk køber, hvad de ønsker at købe, og hvad de er villige til at betale, for eksempel – og derefter dele det, de lærer at hjælpe virksomheder bedre målrette forbrugere.

Selv om de fleste markedsanalytikere arbejde på fuld tid, andre arbejder på en konsulent eller freelance basis for forskellige kunder. For at blive en Market Research Analyst, skal du have en bachelorgrad i økonomi eller et beslægtet område, selv om de fleste virksomheder ser for kandidater, der har en kandidatgrad så godt.

Market Research Analyst

 • Median Timeløn: $ 30.40  (2017)
 • Job Outlook: Meget hurtigere end gennemsnittet. Den Bureau of Labor Statistics forventer en stigning på 23% i beskæftigelse gennem 2026.

Materialer Mover

Materialer movers, eller hånd arbejdere, transport materialer uden brug af maskiner. Ofte arbejder i lagre eller fabrikker, eller flytte folks ejendele, kan de være ansvarlig for at flytte gods rundt om en lagerfacilitet, pakning varer til forsendelse, aflæsning af varer eller rengøring køretøjer.

Generelt har disse typer af positioner ikke kræver et vist uddannelsesniveau. Men da tungt fysisk arbejde er involveret, skal kandidaterne være fysisk fit og i stand til at løfte tunge genstande og bruger mange timer på deres fødder.

Materialer Mover

 • Median Timeløn: $ 13,00  (2017)
 • Job Outlook: Gennemsnitlig. Den Bureau of Labor Statistics forventer en stigning på 7% i beskæftigelse gennem 2026.

Netværk og Computer Systems Administrator

Netværk og Computer systemadministratorer oprette og støtte en organisations interne netværk og internet-systemer, der arbejder for at sikre alle er at få en god forbindelse, der tillader dem at arbejde effektivt online. Netværk og Computer Systems Administratorer er også ansvarlig for at sikre netsikkerheden.

Denne stilling kræver en bachelorgrad i informationsteknologi, datalogi eller et relateret område.

Netværk og Computer Systems Administrator 

 • Median Timeløn: $ 38.99  (2017)
 • Job Outlook: Gennemsnitlig. Den Bureau of Labor Statistics forventer en stigning på 6% i beskæftigelse gennem 2026.

Forfatter

Writers producere indhold til en lang række formål: fra hjemmesider til blogs, bøger og blade, reklamer, sange, tv og film scripts og meget mere. Forfattere og forfattere kan arbejde in-house for en virksomhed eller organisation, inden for et bestemt område, ligesom markedsføring eller medier, eller de kan arbejde på freelancebasis til forskellige kunder.

Forfatter

 • Median Timeløn: $ 29.72  (2017)
 • Ansættelse Outlook: Langsommere end gennemsnittet. Den Bureau of Labor Statistics forventer en stigning på 8% i beskæftigelse gennem 2026.

Sådan kommer du i gang deltid eller som freelancer

Mens alle disse job gør fremragende deltidsstillinger, mange af dem opererer på freelance basis, hvilket betyder, at enkeltpersoner – for eksempel, forfattere, it-professionelle, konsulenter, designere, og så videre – arbejde selvstændigt for en række kunder.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *