Formatering Tips til dit CV (CV)

Posted on

Formatering Tips til dit CV (CV)

Har du brug for at skrive et CV? Et curriculum vitae, almindeligt kendt som et CV, er et alternativ til at skrive et CV for at søge et job. CV’er er mest almindeligt anvendt i den akademiske verden, forskning og medicin – for ikke at nævne de fleste arbejdspladser uden for USA.

Mens en CV er typisk kun en side eller to i længden, er et CV mere detaljeret og dermed længere, ofte indeholder mere information om akademiske resultater end et CV. CV’er varierer afhængigt af dit område og erfaring, men der er en række af generel format og stil retningslinjer, du kan følge, når du opretter et CV. Der er også visse dele de fleste mennesker i deres CV’er.

Hvis du planlægger at bruge en papirkopi af dit CV, skal du sørge for at udskrive det på en høj kvalitet genoptage papir. Brug papir, der er af bedre kvalitet er med til at skildre din professionalisme.

Lær at formatere din CV og hvad der skal medtages. Anmeldelse CV tips og bruge formatet eksempel som en skabelon for dit eget CV.

CV Format Eksempel

Dine kontaktoplysninger
Navn
Adresse
Telefon
Mobiltelefon
Email

Valgfri personlige oplysninger
Denne information er ikke inkluderet i amerikanske CV’er. Det kan blive anmodet i andre lande.
Fødselsdato
Fødested
Citizenship
Visa status
Køn
Civilstand
ægtefælles navn
Børn

Beskæftigelse Historie
Liste i kronologisk rækkefølge, omfatter position detaljer og datoer.
Arbejde Historie
akademiske stillinger
forskning og uddannelse

Uddannelse
Medtag datoer, store selskaber, og nærmere oplysninger om grader, træning og certificering.
Post-Doctoral Training
Graduate School
University
High School (Afhængigt af landet)

Erhvervsmæssige kvalifikationer
Certificeringer og akkrediteringer

Computerfærdigheder

Priser

Publikationer

Bøger

Professionelle medlemskaber

Interesser

Curriculum Vitae formatering Hurtige tips

CV Længde: Mens CV’er er generelt en side lang, de fleste CV’er er mindst to sider lang, og ofte meget længere.

Font Valg og Skriftstørrelse: Der er ingen grund til at bruge udsmykkede skrifttyper, der er vanskelige at læse; Times New Roman, Arial, Calibri, eller fonte som disse er bedst. Din skriftstørrelse skal være mellem 10 og 12 point, selv om dit navn og afsnitsoverskrifterne kan være lidt større og / eller fed.

Format: Men du beslutter dig for at organisere de sektioner af dit CV, skal du sørge for at holde hver sektion uniform. For eksempel, hvis du sætter navnet på en organisation i kursiv, skal hver organisation navn være i kursiv. Hvis du inkluderer en sætning eller to om dine resultater i en bestemt stilling, fællesskab etc., lave en punktopstilling af hver realisering. Dette vil holde dit CV organiseret og let at læse.

Nøjagtighed: Sørg for at redigere dit CV før du sender den. Tjek stavning, grammatik, tider, navne på virksomheder og mennesker mv

Hvad skal medtages i dit CV

Ikke alle CV’er ser det samme. Du kan vælge kun at omfatte nogle af disse sektioner, fordi andre ikke gælder for din baggrund eller din branche. Medtag hvad der synes passende for dit fagområde.

Bemærk : Dit CV bør variere i stil og indhold baseret på den position, og den organisation, du ansøger til.

Kontaktoplysninger: På toppen af dit CV, dit navn og kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer, e-mailadresse, etc.). Uden for USA, mange CV’er omfatter endnu flere personlige oplysninger, såsom køn, fødselsdato, civilstand, og selv navnene på børn. Medmindre du ansøger til et job uden for USA, er der ingen grund til at medtage disse oplysninger.

Uddannelse: Dette kan omfatte kollegium og studier. Medtag skolen deltog, dato for undersøgelsen, og graden modtaget.

Honors og Awards: Du er velkommen til at liste din dean liste standings, afdelingerne prisuddelinger, stipendier, stipendier og medlemskab i alle æresbevisninger foreninger.

Speciale / afhandling: Medtag dit speciale eller afhandling titel. Du kan også indeholde en kort sætning eller to på dit papir, og / eller navnet på din rådgiver.

Forskning Erfaring: Liste enhver forskningserfaring du har, herunder hvor du har arbejdet, hvornår og med hvem. Medtag eventuelle publikationer som følge af din forskning.

Erhvervserfaring: List relevant erhvervserfaring, herunder ikke-akademisk arbejde, som du føler er relateret. Liste arbejdsgiveren, position, og datoer for beskæftigelse. Medtag en kort liste over dine pligter og / eller resultater.

Undervisningserfaring: List alle lærerstillinger du har haft. Medtag skolen, kursets navn, og semester. Du kan også inkludere andre relevante vejledning eller gruppe ledelseserfaring.

Færdigheder: List relevante færdigheder, du endnu ikke har nævnt hidtil, ligesom sprogkundskaber, computerfærdigheder, administrative færdigheder mv

Publikationer og præsentationer: List eventuelle publikationer, du har skrevet, co-skrevet, eller bidraget til. Medtag alle nødvendige bibliografiske oplysninger. Du bør også omfatte nogen stykker du i øjeblikket arbejder på. Medtag papirer, du præsenteret på konferencer og / eller foreninger: liste over navnet på papiret, navn konferencen og placering, og datoen.

Professionelle medlemskaber: List eventuelle faglige sammenslutninger, som du tilhører. Hvis du er medlem af bestyrelsen for foreningen, liste din titel.

Fritidsaktiviteter: Medtag enhver frivillig eller servicearbejde du har gjort, samt eventuelle klubber eller organisationer, som du har tilhørt. Du kan også omfatte enhver udlandsophold oplever her, hvis du ikke allerede har nævnt dem.

Tænker Gennem Dit CV

Vær sikker på et CV er det rigtige valg for dig: Afhængig af jobbet åbning og dit arbejde historie, et CV måske eller måske ikke være den bedste måde at fremhæve dine evner og erfaring. For eksempel, hvis din erfaring passer på én side, kan et CV være et bedre valg.

Gennemgå Sample Curriculum Vitae Før Skrivning: Hvis du starter dit CV fra bunden, revision Curriculum vitæ prøver først og bruge en skabelon til at strukturere din skriftligt. Vær sikker på at personliggøre din cv til at afspejle din unikke erfaring og kvalifikationer.

Skriv en brugerdefineret CV for hvert job åbning : Ja, det tager længere tid end blot at sende en generisk CV – men det er det værd. Skriv en brugerdefineret CV fremhæve de færdigheder og erhvervserfaring, der gør dig til et ideelt egnet til den rolle, og du vil forbedre dine chancer for at få interviewet.

CV Eksempel

EMILY WILLIAMS
42 Oak Drive, Center City, Indiana, 46278
Telefon: 555-555-5555
Cell: 555-666-6666
email@email.com

UDDANNELSE

Ph.D. , Historie, Universitetet i Bymidten, 2018
afhandling: ”Rejs West: A History of Railroad, 1850-1900”
Dissertation rådgivere: William James (første læser), Tatiana Ayole (anden læser)

MA , Historie, Universitetet i Bymidten, 2015
afhandling: ”The Golden Spike: Den rolle af togrejser i den industrielle revolution”
Dissertation Advisor: John Murray

BA, Amerikanske Studier, Rogers College 2010
Uddannet Summa Cum Laude

Hædersbevisninger og priser

Bedste afhandling Award, Universitetet i Bymidten, 2018
Modtog prisen for bedste afhandling inden for humaniora. Tre Priserne uddeles hvert år til ph.d. kandidater i humaniora, naturvidenskab og sociale & adfærdsmæssige videnskaber.

James Doe Award, Universitetet i Bymidten, 2017
Givet til kandidatstuderende, der fået den højeste GPA i deres skole.

Phi Beta Kappa, Inviteret Junior år på Rogers College 2009

Deans List, Rogers College, 2007-2010

PUBLIKATIONER

“The role of Railroad i udviklingen af ​​Philadelphia, 1840-1860.” Journal of American History and Technology Vol 71, nr 8 (forår 2018):… 88-101.

”Boganmeldelse:. Michael Westons Travels gennem Philadelphia” Philadelphia History Journal. Vol. 71, nr 2 (Fall 2017): 121-123.

UNDERVISNING ERFARING

Instruktør, Universitetet i Bymidten, 2016-2018

  •  American History, 1865-Present
  •  Teknologihistorie

Undervisningsassistent, Universitetet i Bymidten, 2014-2016

  • Verdenshistorie
  • Populære Kultur i Amerika

konferenceoplæg

”The Rise of the Easton Railroad Company.” History of America Conference. Philadelphia, PA, 2018.

”The Railroad i amerikansk litteratur.” American Railroad History Conference. Trenton, NJ, 2017.

PROFESSIONEL SERVICE

Formand, University of Center City Graduate Student Association, 20XX
Konferencearrangør, Graduate Historie Conference, University of Bymidten, 20XX

SAMFUNDSTJENESTE

Medarrangør, Bymidten Cares, University of Center City Outreach Programme, 20XX

erhvervsmæssige tilhørsforhold

Amerikanske historikere Organisation
Organisationen af Amerikanske Teknologi

Sprog

Engelsk: modersmål
spansk: Flydende, Advanced Læsning og skrivning
Mandarin: Novice Højttaler

COMPUTERFÆRDIGHEDER

Microsoft Office, WordPress, Google Analytics, Social Media

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *