8 grunde til at arbejde i hjemmet – fordelene ved at arbejde i hjemmet

Posted on

8 grunde til at arbejde i hjemmet - fordelene ved at arbejde i hjemmet

Arbejde i hjemmet har sin op- og nedture, men for de fleste af os fordele opvejer de ulemper ved at arbejde hjemme. Mens vores karriereveje, hjemmekontoret opsætninger, og børnepasningsordninger kan variere meget, telecommuters’ grunde til at arbejde hjemme er mere konsekvent.

Brug mere tid med dine børn

Arbejde i hjemmet giver dig mulighed for at være en del af dine børns rutiner i løbet af dagen; ikke bare morgen, aftener og weekender. Du kan tage en frokostpause med dit barn og høre alle dagens nyheder, når de kommer hjem fra skole. Work-at-home forældre ikke har ubegrænset tid med deres børn, men de har mere hyppige muligheder for at være sammen med deres børn.

Forøg eller vedligeholde din indkomst

Mødre, der forlod karriere at opdrage børn kan lette deres vej tilbage i arbejdsstyrken ved at arbejde hjemme. Arbejde i hjemmet kan betyde at tage på konsulentarbejde eller starte en virksomhed, mens den stadig ansætte en hands-on, dag-til-dag forældre stil. Eller, arbejdende forældre, der flytter fra en out-of-home office til distancearbejde kan opretholde deres indkomst, mens bruge mere tid derhjemme, og spare på mange omkostninger arbejdspladsen.

Giv op pendler

Når du rejser til arbejde, du er hverken arbejde eller tilbringe tid sammen med familien. Arbejde hjemme eliminerer dette spild af tid giver mere tid til begge dele. Også, ikke blot er pendling et træk, det er dyrt. Du kan spare penge på gas, offentlige omkostninger transport, og / eller bilforsikring og vedligeholdelse ved at arbejde hjemme.

Fleksibel arbejdstid

Selvom selvstændige folk ofte nyde mere fleksibilitet end distancearbejde medarbejdere, som regel både har øget kontrol over deres tidsplaner. Mange, der arbejder hjemme vælger timer tidligt om morgenen eller efter børnene er gået i seng.

Få en følelse af kontrol og tilfredshed

Få tid til dig selv samt din familie med den tid, der spares ved at arbejde hjemme. Selvstændige især gevinst en følelse af at styre deres egen skæbne, men distancearbejde medarbejdere, der jonglerer hjem og arbejde ansvar mere effektivt få en følelse af balance. Plus den indkomst, der genereres ved at arbejde i hjemmet kan gøre en forskel til luksusforbrug, som du måske ellers ville give afkald.

Spar penge på børnepasning omkostninger (muligvis)

Dette betyder ikke nødvendigvis gælder for alle, men nogle forældre, der arbejder hjemme, afhængigt af deres job og alder deres børn, kan tjene en levende med deltid eller ingen uden børnepasning. Bestemme, hvor meget børnepasning og hvilken type børnepasning, du har brug for, derefter arbejde det ind i dit budget.

Undslippe kontorets social dynamik

Denne ene går begge veje. Nogle mennesker, der begynder at arbejde hjemme glip af de sociale aspekter af et kontor, men andre føler forstyrrelser af unødvendige møder, sociale sammenkomster, eller uplanlagte chats på vandkøleren skære deres effektivitet, yderligere at udvide tid væk fra familien.

Spar penge på tøj og frokoster

Og selvom det er virkelig ikke en god idé at arbejde i din PJs, især med børn omkring hvem ser til dig som et eksempel, vil du sandsynligvis bruge mindre på arbejdstøj ved at arbejde hjemme. Medmindre du pakning din egen frokost (hvis ja, det er en opgave fra din liste!), Vil det beløb, du bruger på frokoster og kaffepauser falde.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *