Hvad skal medtages i en Genoptag Oplev Sektion

Posted on

Hvad skal medtages i en Genoptag Oplev Sektion

Når du skriver et CV, CV erfaring afsnittet indeholder detaljerede oplysninger om din ansættelse historie. Dette er den virkelige hjertet af dit cv, og jo flere år du har været ansat, jo flere beslutninger, du bliver nødt til at gøre om hvad der skal medtages, og hvad de skal holde op i dette afsnit.

Hvad er inkluderet i oplevelse afsnit af en Genoptag

Denne del af dit CV er, hvor arbejdsgiverne vil se på, hvilke job og stillingsbetegnelser, du har holdt i fortiden, at give dem en informativ billede af din karriere bue.

Ideelt set, du vil erfaringerne afsnit af dit cv til at demonstrere vækst. I løbet af din karriere indtil videre, har du næsten helt sikkert tilføjet færdigheder, erfaring og ansvar. Dette afsnit vil fremhæve, hvordan du har udviklet som en kandidat, samt give en fornemmelse af, at du er en ambitiøs person, der altid lære.

Tip: Hvis din karriere har taget nogle drejninger, kan dette give dig pause, men bare rolig; selv en zig-zag bane kan påvise vækst.

Nogle af de stærkeste kandidater er dem, der har tilføjet færdigheder i andre, tilsyneladende uafhængige felter. Det handler om, hvordan du præsentere oplysningerne. Det er også fint at udelade job, der ikke passer ind i historien, du forsøger at fortælle den ansættende leder.

Skrivning af oplevelse afsnit

Liste over de selskaber, du arbejdede for, dato for beskæftigelse, de holdninger du holdt, og en kort beskrivelse af dit arbejde ansvar, beriget med søgeord og forbedret med punktopstillinger af kvantificerbare resultater.

Dette arbejde historie er typisk præsenteret i omvendt kronologisk rækkefølge, begyndende med dit nuværende job og arbejde tilbage i tiden. Praktikophold, sommer job og midlertidige job, foruden faste stillinger, kan alle være inkluderet i denne del af dit cv.

Du behøver ikke at omfatte alle job, du har holdt, især hvis du har flere års erfaring eller har arbejdet i ubeslægtede områder. Entry-level medarbejdere, der ikke har en masse on-the-job erfaring, bør omfatte alle job muligt samtidig fremhæve de færdigheder, der matcher jobbet notering.

Men når du har arbejdet i mere end 10 år, kan du opleve, at nogle af dine tidligere arbejdspladser er mindre relevante for din karriere. Du kan efterlade disse positioner fra, eller gruppe sammen tidligere erfaring i en meget afkortet format i slutningen af ​​dit cv. Her er to eksempler på, hvor tidligt kan børsnoterede job på dit cv:

  • Yderligere erfaring omfatter detailsalget job på Barrys Bøger (20XX-20XX), Cindy tøj butik (20XX-20XX), og waitressing på Boller og mere (20XX-20XX).
  • Yderligere erfaring omfatter tidlige roller på ABC Company og XYZ selskab.

Hvor meget erfaring til liste

Typisk vil en cv have oplysninger om dine seneste 10 til 15 års erfaring. Ud over denne tidsramme, behøver du ikke at indeholde oplysninger, medmindre de holdninger er relevante for din nuværende karriere.

I nogle industrier, herunder erfaring, der daterer sig tilbage mere end 10 eller 15 år kan faktisk såre kandidater. For eksempel i tech, herunder job, der fokuserede på ældre, forældede teknologier kan gøre en kandidat ser fast i fortiden, selv om de har holdt deres færdigheder strøm.

Skrivning Genoptag jobbeskrivelser

For hver virksomhed, du har arbejdet for, vil du ønsker at give din titel, virksomhedens navn og beliggenhed, de år, du var ansat, og en kort oversigt over dine ansvarsområder og resultater.

Undgå at gøre den fejl simpelthen notering opgaver. Du ønsker at bruge dette afsnit til at fremhæve dine evner og resultater. Brug genoptage handlingsord og fokusere på at demonstrere, at du hjulpet virksomheden med at løse sine problemer og nå sine mål; bonuspoint, hvis du kan gøre det med et dollartegn fastgjort. Disse fremhævet resultater vil ”poppe” på siden, hvis du adskille dem, ved hjælp af kugler, fra beskrivelserne af dine arbejdsopgaver. Det er også en smart strategi til fed dollar tal, procenter vækst eller andre centrale resultater.

Genoptage Erfaring eksempelafsnittet

Her er to eksempler på, hvordan man skriver genoptage erfaring sektioner.

Prøve One : Dette er for en entry-level job kandidat. Her, i stedet for at bruge overskriften ”erhvervserfaring”, man kan bruge de bredere billedtekst ”Experience Højdepunkter” – som tillader at medtage en beskrivelse af nylig college uddannelse:

Oplev højdepunkter

University of Washington, Seattle, WA
Student  ~ Environmental Science (9 / 20XX til 6 / 20XX)
Fuldført omfattende studium i miljøvidenskab, om fast fundament for karriere i miljøgenopretning. Nøgle kursusaktiviteter inkluderet: Miljøbiologi, Geologi og jordbund, luftforurening Meteorologi, Affaldsbehandling Teknologi og økologi. Praktikophold :

  • Acme Environmental Consulting  (Spring 20XX): slebet ekspertise i jord prøveudtagning, dokumentation, og kunderelationer under praktik med etablerede miljø konsulentfirma.
  • Hamilton Mine Rehabilitation Project  (Fall 20XX, Vinter 20XX): Under ledelse af fakultet rådgiver Dr. Sarah Rose, deltog i millioner $ 1,4 genvinding projekt at genvinde kviksølv-forurenet felt minedrift.

Sequoia og Kings Canyon National Park Service, Californien
Park Guide / Trail Labourer  (Summers 20XX og 20XX)
billede Nature berigelse workshops og førte park ture for parkens besøgende; sikret rettidig vedligeholdelse af stier og park faciliteter.

  • Genansat baseret på kendt teamwork, arbejdsmoral, og kundeservice topkvalitet.
  • Spillet nøglerolle i at genskabe 18-mile vildmark spor ødelagt under naturbrande.

Prøve Two : Dette er en prøve erhvervserfaring sektion skrevet til en tech professionel. Bemærk, at det er forstærket ved hjælp af en kort beskrivelse af kandidatens tekniske færdigheder. Du kan også se, hvordan kandidatens aktuelle position er skrevet ved hjælp nutid, mens hendes tidligere stilling beskæftiger datid.

Professionel erfaring

ABC Tech Innovation, Syracuse, NY
Software Programmør  (9 / 20XX til stede)
Core Technologies : Clarion, C ++, Visual Basic, Windows Server-operativsystemer
Serveres som team lead for software applikationsudvikling i Clarion. Installere og konfigurere testmiljøer, fejlfinding design spørgsmål, og mentor klienter i at installere systemer opgraderinger. Giv løbende evaluering af software funktionalitet. Vigtige præstationer :

  • Koordineres og ledes udviklingsteams on-time færdiggørelsen af ny software lancering inden udfordrende  3-måneders
  • Designet og præsenteres godt modtaget klient workshops i ny software brug.

XYZ Tech Solutions, Syracuse, NY
C ++ Programmer  (7 / 20XX til 8 / 20XX)
Core-teknologier : Python, C ++, Java, PHP
bragt om bord for at forbedre platform ydeevne og lydhørhed og skala systemer til klient brug inden adræt programmeringsmiljø. Vigtige præstationer :

  • Udviklet ny test proces, der  reducerede tid til software udrulning med 35%.
  • Udvalgt af udviklingsdirektør for at træne nye medarbejdere i virksomhedsspecifikke arbejdsgange.

Det er kun to eksempler på effektive strategier for at strukturere ”Experience” sektionen af ​​dit cv: der er mange måder, du kan præsentere oplysninger om hvert job. En genoptage skabelon kan hjælpe med at guide dig mod at vælge et design, der virker for dig.

Uanset stil og format, du vælger, så sørg for at være konsekvent. Hvis du bruger punktopstillinger til at beskrive din seneste position, skal du bruge bullet punkter til at beskrive hver stilling, du har afholdt. Hvis du har de år, du arbejdede venstrestillet til ét job, skal du sørge for, at du følger den samme justering for hver eneste position angivet i afsnittet.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *