Sådan Bliv Pilot: Trin-for-trin guide

Posted on

Sådan Bliv Pilot: Trin-for-trin guide

Piloter flyver fly, herunder fly og helikoptere. Dem, der flyver for et levende, er kendt som kommercielle piloter eller piloter. Piloter transport mennesker og gods i henhold til en fast tidsplan. Kommercielle piloter arbejder for virksomheder, der tilbyder charterfly, giver redningsoperationer, gør luftfotografering eller give flyvninger for andre årsager. Hvis du gerne vil blive pilot her er oplysninger til at få dig i gang. Først finde ud af, om du har de karakteristika, der lykkes i denne besættelse og derefter lære om uddannelses- og certificeringskrav.

Har du hvad det kræver at være en pilot?

At være en professionel pilot, du har brug for visse bløde færdigheder-eller personlige karakteristika. Piloter skal være i stand til at kommunikere godt med andre, og derfor har brug for stærke, aktiv lytning og talefærdigheder. De skal også have fremragende problemløsning og kritisk tænkning til at erkende problemer, identificere mulige løsninger, og derefter vurdere, hvilken en eller dem vil have det bedste resultat. Desuden skal de have gode tid ledelseskvalifikationer. Du skal vurdere, om du har disse træk, før du begynder at forfølge en karriere som pilot.

Krav til uddannelse, undervisning og certificering

Den uddannelse, du behøver, afhænger af, om du har planer om at arbejde som en kommerciel eller et flyselskab pilot. Hvis du ønsker at blive en kommerciel pilot, skal du bruge en high school eller ækvivalens eksamensbevis, men hvis dit endelige mål er at flyve til en regional eller større flyselskab, skal du tjene en bachelorgrad. Må ikke bekymre dig, hvis du ikke er sikker på dette endnu. Du kan altid gå tilbage og få din bachelorgrad senere. Mange piloter begynder deres karriere som kommercielle piloter.

Uanset hvad du beslutter dig for at gøre, vil du, at naturligvis behov lære at flyve. Du kan få flyveinstruktion fra en uafhængig FAA (Federal Aviation Administration) -certificeret instruktør eller ved en FAA-certificeret pilot skole. Brug den søgbare database på FAA hjemmeside for at finde en skole. Du vil i sidste ende nødt til at få en studerende lodscertifikat. Du behøver ikke at have en til at tage flyvende lektioner, men du får brug for det, før du kan flyve solo. Du skal være mindst 16 år for at kvalificere sig til en, og du bliver nødt til at passere en fysisk undersøgelse administreres af en FAA-autoriseret Luftfart Medicinsk Examiner. Find en Luftfart Medicinsk Examiner (AME).

Du kan i sidste ende søge om en privat pilot certifikat. For at gøre dette skal du være mindst 17 år gammel og har afsluttet mellem 35 og 40 timers flyvetid afhængigt avanceret søgning skole du deltager. Du er nødt til at passere både skriftlige og praktiske eksamener. Der er mange forskellige måder for dig at opbygge flyvetid, hvoraf nogle er gratis.

En privat pilot kan ikke betales for hans eller hendes ydelser i henhold til FAA regler. Derfor, hvis du ønsker at tjene til livets ophold som pilot skal du først få en Commercial Pilot License. Efter dette, hvis du ønsker at flyve til et luftfartsselskab, skal du få Airline Transport Pilot (ATP) Certificering.

Hvordan du får penge til Fly

For at tjene en Commercial Pilot License, skal du logge mindst 250 timers flyvetid. Det omfatter den tid, du har brugt tjener din Privat Pilot Certificering. Også, skal du være mindst 18 år gammel og bestå en fysisk undersøgelse samt en skriftlig eksamen og praktisk flyvning eksamen.

For at søge om Airline Transport Pilot Certificering, bliver du nødt til at opspare mindst 1500 timers flyvetid. Mange ansøgere gøre dette ved at arbejde som en kommerciel pilot eller gennem en tørn i militæret. Du vil også nødt til at passere fysiske, skriftlige og praktiske eksamener. For at få et job med et flyselskab, skal du logge tusindvis af timers flyvetid.

Når et luftfartsselskab eller en on-demand lufttrafik virksomhed ansætter dig det vil give on-the-job træning, der generelt vil omfatte 6 til 8 timers jorden skole i tillæg til 25 timers flyvetid. Du vil også blive trænet til at flyve bestemte flytyper.

Kom Dit første job som en kommerciel eller Airline Pilot

Når du har den rette certificering, vil du kigge efter et job. Her er nogle af de kvalifikationer, arbejdsgiverne søger:

  • “Evnen til at arbejde i et team og under ekstreme markforhold.”
  • “Evnen til at stå eller sidde i længere tid ad gangen og evne til at løfte op til 50 lbs.”
  • “Evnen til at tilpasse sig skiftende tidsplaner og højtryks-situationer.”
  • “Skal kunne arbejde fleksibelt skema;. Inklusive nætter, weekender og helligdage”
  • “Skal være villig til at arbejde flere dage væk fra hjemmet, der arbejder et varieret program.”
  • “Skal være i stand til at styre hans eller hendes hvile for at være forberedt på flyvetjeneste på alle tidspunkter i løbet af deres tour.”

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *