Miten tulla Pilot: Step-by-Step Guide

Posted on

Miten tulla Pilot: Step-by-Step Guide

Lentäjät lentävät lentokoneet kuten lentokoneita ja helikoptereita. Ne, jotka lentävät työkseen tunnetaan Ansiolentäjät tai lentäjät. Lentäjät kuljetus ihmisiä ja rahtia ja määrätyssä aikataulussa. Ansiolentäjät työtä yrityksille, jotka tarjoavat tilauslentoja, tarjoavat pelastustoiminta, tee ilmakuvia tai antaa lentoja muista syistä. Jos haluat lentäjäksi tässä tietoja, joilla pääset alkuun. Ensin selvittää, jos sinulla on ominaisuuksiltaan onnistua tässä ammatissa ja sitten oppia koulutus- ja sertifiointivaatimukset.

Onko teillä se mitä olla lentäjä?

Olla ammattilainen lentäjä, tarvitaan tiettyjä pehmeitä taitoja-tai henkilökohtaiset ominaisuudet. Pilotit on kyettävä kommunikoimaan muiden kanssa ja on siksi vahva, aktiivinen kuuntelu ja puhetaidon. Niiden on myös erinomaiset ongelmanratkaisu ja kriittisen ajattelun taitoja tunnistaa ongelmia, tunnistamaan mahdollisia ratkaisuja ja sitten arvioida, mikä tai mitkä on paras mahdollinen tulos. Lisäksi niillä tulee olla hyvä aika johtamistaitoja. Sinun täytyy arvioida, onko teillä näitä piirteitä ennen kuin aloitat jatkaa uraa lentäjä.

Pakollinen koulutus ja sertifiointi

Koulutusten tarvitset riippuu siitä aiot työskennellä kaupallisena tai lentokapteeni. Jos haluat tulla ansiolentäjät, tarvitset lukion tai vastaavuus tutkintotodistus, mutta jos lopullisena tavoitteena on lentää alueellisen tai suuren lentoyhtiön, sinun täytyy ansaita kandidaatin tutkinnon. Älä huolestu, jos et ole varma tästä vielä. Voit aina palata ja saada kandidaatin tutkinto myöhemmin. Monet lentäjät aloittavat uransa kaupallisen lentäjät.

Mitä ikinä päättää tehdä voit tietysti tarvitse opetella lentämään. Saatat saada lentokoulutusta riippumattomalta FAA (Federal Aviation Administration) -sertifioitu ohjaaja tai FAA-sertifioitu pilotti koulun. Käytä haettavissa tietokanta FAA verkkosivuilla paikantaa kouluun. Te lopulta täytyy saada oppilas todistus. Sinun ei tarvitse olla yksi ottaa lentotunneilla, mutta tarvitset sitä ennen kuin voit lentää yksin. Sinun täytyy olla vähintään 16-vuotias saada yhteen, ja sinun on läpäistävä lääkärintarkastus hallinnoima FAA valtuuttamaan ilmailulääkärin. Etsi ilmailulääkärin (AME).

Voit lopulta hakea yksityistä lentäjä todistus. Voit tehdä tämän sinun täytyy olla vähintään 17-vuotias ja on suorittanut 35 ja 40 tuntia lentoaikaa riippuen lennon koulun olet läsnä. Sinun on läpäistävä sekä kirjallisia ja käytännön kokeet. On olemassa monia erilaisia ​​tapoja, joilla voit rakentaa lentoaika, joista osa on ilmaisia.

Yksityinen lentäjä ei voida maksaa hänen palveluja mukaan FAA määräyksiä. Jos siis haluat ansaita elantonsa ohjaajana sinun täytyy ensin saada ansiolentäjän lupakirja. Sen jälkeen, jos haluat lentää lentoyhtiön, sinun täytyy saada helikopteriliikennelentäjän (ATP) sertifiointi.

Miten saada maksettu Fly

Ansaita kaupallinen lupakirja, sinun täytyy kirjautua vähintään 250 lentotuntia. Se sisältää kerran käytetty ansaita Private Pilot sertifiointi. Lisäksi sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja läpäistävä lääkärintarkastus sekä kirjallinen koe ja käytännön lento tentti.

Hakemaan helikopteriliikennelentäjän Certification, sinun on kerättävä vähintään 1500 tuntia lentoaikaa. Monet hakijat tehdä tämän toimimalla ansiolentäjän tai työjakso armeijassa. Sinulla on myös läpäistävä fyysistä, kirjalliset ja käytännön kokeet. Saada työtä lentoyhtiön kanssa, sinun täytyy kirjautua tuhansia lentotuntia.

Kun lentoyhtiö tai on-demand lentoliikennettä yritys palkkaa sinua se antaa paikan työharjoittelussa jotka sisältävät yleensä 6-8 tuntia jauhettua koulun lisäksi 25 lentotuntia. Saat myös koulutetaan lentää tietyntyyppisiä lentokoneita.

Getting Ensimmäinen työpaikkasi kaupallisena tai Airline Pilot

Kun sinulla on oikea sertifiointi, voit etsiä työtä. Tässä muutamia pätevyyden työnantajat pyrkivät:

  • “Kyky työskennellä ryhmässä ja äärimmäisissä olosuhteissa.”
  • “Kyky seistä tai istua pitkiä aikoja ja kyky nostaa jopa 50 kiloa.”
  • “Kykyä sopeutua muuttuviin aikatauluja ja korkean paineen tilanteissa.”
  • “Täytyy pystyä toimimaan joustava aikataulu, mukaan lukien yötä, viikonloppuisin ja loma-aikoina.”
  • “Täytyy olla valmis työskentelemään useita päiviä poissa kotoa, työskentelee monipuolinen aikataulu.”
  • “Täytyy pystyä hoitamaan hänen levätä, jotta se olisi valmis lentotyöajan kaikkina aikoina kiertueen.”

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *