Fordele og ulemper ved Distancearbejde

Posted on

Fordele og ulemper ved Distancearbejde
Distancearbejde, eller arbejder hjemmefra eller en anden anden end den almindelige kontor sted, er ved at blive mere udbredt i disse dage. En undersøgelse foretaget af Consumer Electronics Association fundet 37 procent af beskæftigede voksne i USA arbejde fra hjemmet i mindst én dag om måneden, og et stort antal af dem planlægger at tilbringe en god luns af forandringer på teknologiske produkter til at gøre det lettere at telecommute . Her er nogle andre fakta og tal, der viser, hvordan tingene står:

 • I 1980, kun 2,3 procent af arbejdstagerne telecommuted.
 • I dag, skøn sætter antallet af amerikanere ringer hjem deres permanente kontor på mere end tre millioner.
 • De næste par år vil se distancearbejde tal vokse med 63% i henhold til Telework Research Network.
 • Den gennemsnitlige Telecommuter dag er en 40-årig professionel mand med en universitetsgrad og ikke et værk fra hjemmet mor.
 • Aktuel forskning afslører flere virksomheder tilbyder distancearbejde end nogen anden ny fordel.

Hvorfor Distancearbejde

Forløbet af teknologi har hjulpet rumme distancearbejde mulighed. Trådløse enheder, web-applikationer, og samarbejdsværktøjer, såsom online møde software, gør det lettere at interagere med ledere og kolleger, når du ikke er på kontoret.

Folk vil hellere arbejde fra hjemmet end i et kontor, fordi:

 • De kan fokusere bedre på deres opgaver med færre afbrydelser.
 • De undgår en lang pendler, som er mere miljøvenlig og sparer værdifuld personlige tid.
 • De sparer på brændstof eller transitudgifter.

Virksomheder tillader distancearbejde af følgende grunde:

 • At fremme work / life balance.
 • For at spare på fast ejendom, kontorartikler og andre faste omkostninger.
 • For at fremme produktiviteten og reducere udgifter forbundet med tabt tid på grund af forstyrrelser.
 • At fremme en “grøn” arbejdspladskultur.

Ulemper ved Distancearbejde

Fjernbetjening arbejde er ikke uden ulemper, og arbejdsgiverne har deres bekymringer. Årsager til bekymring omfatter:

 • Mindre ansigt tid med ledere og kammerater kan være en stor kommunikation vejspærring. Desuden fordelene ved brainstorming og innovation gennem on-site samarbejde mindskes.
 • Arbejdsgivere kan ikke styre, hvordan arbejderne bruger deres tid. Dette fører til bekymringer om tabt produktivitet. Og når medarbejderne er på timeløn kontrakter, er der ingen garanti for, at betalt tid bliver brugt på arbejdsrelaterede aktiviteter. Yahoo forbudt arrangementet i 2013 på grund af misbrug af fjernbetjeningen arbejde systemet.
 • Når denne ydelse er tilgængelig for kun udvalgte medarbejdere, kan jalousi og vrede forårsage en negativ arbejdsmiljø og kan påvirke moralen.

Når Distancearbejde er ikke ideel

Der er tilfælde, hvor det ikke giver mening at have it-medarbejdere arbejder fra hjemmet. Virksomheder skal overveje den enkeltes rolle og behovene i de afdelinger, som han eller hun interagerer med den mest. Visse problemer er umulige at fejlfinde på afstand. Sikkerhedsspørgsmål og overholdelse af myndighedskrav begrænse adgangen til udviklingsværktøjer, software og andre applikationer. I disse tilfælde kan arbejdstagere ikke udføre deres opgaver off-site.

Når Distancearbejde Works

Hvis du har en it-job, hvor du arbejder selvstændigt meste af tiden, kunne arbejde hjemmefra være mulig. En softwareudvikler, for eksempel, er en god kandidat til distancearbejde. Hvis du er i en telefon teknisk support rolle med noget krav om at gå til brugerens skrivebord, kan distancearbejde arbejde for dig også.

Hvordan laver Distancearbejde arbejde for dig

Her er hvordan du kan optimere arrangementet:

 • Sørg for at gå til kontoret en gang imellem. Hvis du arbejder hjemmefra på fuld tid, er det en god ide at interagere med kolleger i person til at holde kommunikationslinjerne åbne og vedligeholde relationer. Deltag regelmæssige ansigt-til-ansigt møder.
 • Diskuter forventninger med din arbejdsgiver. Vide, hvornår du forventes at være på stedet, og sørg for du er fortrolig med virksomhedens distancearbejde politik.
 • Etablere kommunikationsprotokoller. Sørg for, at folk ved, hvordan man kan nå dig i arbejdstiden, uanset hvor du er.
 • Brug en tidsplan for sporing fremskridt. Dette vil hjælpe både dig og din arbejdsgiver gage hvor produktiv du er, når du arbejder hjemmefra.

Konklusion

Både arbejdsgivere og ansatte bør overveje virkningerne af distancearbejde på virksomhedens performance. Hvad er ideel til en virksomhed eller person, er ikke det samme for en anden. Arbejdere ikke altid fungerer godt i isolation, og udadvendte foretrækker ofte at være i et kontormiljø. For at undgå negative påvirkninger fra distancearbejde, skal virksomhederne fastsætte klare retningslinjer og politikker for produktivitet, sikkerhed og arbejdsskade.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *