Hvor meget koster det at blive en model?

Posted on

Hvor meget koster det at blive en model?

Et af de områder, der skaber den største forvirring for nye modeller er det område af gebyrer, udgifter og start omkostninger. Der er en masse hype og misinformation omkring modellering udgifter, og hvad en model bør og ikke bør betale for, da de er startet ud. Denne misinformation er særligt fremherskende i modellering fora og andre ressourcer online. Nye modeller kan få forvirret til det punkt, at give op og aldrig at forfølge deres drøm. Lad ikke dette ske for dig.

Når du først begynder din rejse for at blive model, vil du virkelig kun brug for to simple ting: snapshots og eksponering. Erhvervelse disse ting behøver ikke at være dyrt, og med lidt know-how, kan det endda være billigt.

Grundlæggende snapshots

Det første skridt i din modellering rejse bør være at tage nogle grundlæggende snapshots. Disse billeder kan være meget enkel, og de kan tages af en ven eller et familiemedlem. Du ønsker at bære enkel tøj og meget lidt makeup i disse snapshots.

Få Eksponering Modellering Agenter og spejdere

Når du har dine snapshots, du har brug for at få disse snapshots set af så mange agenter og spejdere som muligt. Det eksponering vil hjælpe dig med at få skrevet kontrakt med et modelbureau-den første store mål for enhver aspirerende model. Der er flere strategier til at tackle dette trin, og de har hver fordele og ulemper.

Du kan udskrive dine fotos og fysisk mail dem til alle agenturer, men dette ville være den langsomste og mest kostbare måde at nærme sig dette skridt. Du kan også maile dine snapshots til alle agenturerne. Mens e-mail er et gratis alternativ til at betale for porto, er det ikke altid så effektiv-en e-mail er mere tilbøjelige til at blive ignoreret eller savnet end en fysisk pakke, der bliver leveret til et kontor ved et uheld. Endelig kan du sende dine billeder til model scouting hjemmesider, hvis du lærer af eventuelle agenter eller spejdere, der aktivt søger efter modeller.

Når du har snapshots og en strategi for at få eksponering, det er temmelig meget det! Med nok indsats og lidt held, vil disse to ting få din fod i døren til modellering verden.

Når et agentur Ville Var At Log Du

Mens tjene et agentur opmærksomhed er årsag til en ny model for at fejre, det kun markerer begyndelsen af ​​din modeling karriere. Når et bureau har udtrykt interesse i at repræsentere dig, vil du sandsynligvis blive givet et helt nyt sæt af opgaver-mange af, som vil koste penge. Du kan vide, at du har brug for at hyre en fotograf, makeup artist, eller stylist. Du kan blive bedt om at lave udskrifter af dine fotos, oprette sammensatte kort, sende dine fotos på agenturets websted, og så videre. Nogle bureauer kan endda fortælle dig, at du skal tage modellering klasser på skoler, der underviser den slags færdigheder.

Det er tid for dig at tage en dyb indånding og finde ud af den bedste vej for dig.

Mange nye modeller har hørt “hvis du er nødt til at betale noget, det er en fidus” eller “hvis et bureau kan lide dig, vil de betale for alt.” Men det er ikke altid tilfældet, og spørgsmålet om udgifterne er aldrig så klippe og tørre som folk gerne vil tro. Du bør ikke give op på dig selv eller et agentur, når emnet udgifter kommer op, men du behøver at tænke grundigt over, hvad du bliver bedt om at gøre, og hvad der er bedst for din karriere.

Et par ting at huske på, er:

  • Hvad er det ry, som agenturet? Er agentur kendt for at udvikle nye modeller og få dem bookinger? Har de forbindelser til større agenturer i større modellering markeder? Hvad er deres plan for, hvordan markedet dig?
  • Hvis du har brug for nye billeder, anmode agenturet om en liste over forskellige fotografer, de vil anbefale. Hvis de insisterer på, at du bruger deres in-house fotograf, pas på. Det kunne være en advarsel tegn på, at de tjener flere sælgende photoshoots, end de behøver at få dig bookinger. Et agentur skal ikke tjene penge fra dine photoshoots.
  • Er agentur del af en modellering skole? Modellering klasser kan være en fordel for nogle modeller, men de bør ikke være et krav for dig at få kontrakt med et bureau.
  • Er du i et stort marked som New York, Los Angeles, Milano, eller Paris? Eller er du i en mindre, lokale marked? De fleste modeller starter ikke på toppen i store New York eller Paris agenturer. Tværtimod, de lære forretningen, udvikle deres udseende, og opbygge deres bøger i de mindre kreditvurderingsbureauer. Mens en stor agentur i New York kan tilbyde at rykke dine udgifter, agenturer i mindre markeder er mindre tilbøjelige til at have ressourcer til at finansiere nye modeller. Still, hvis du har mulighed for at arbejde med et bureau i en mindre marked, do not pass det op. Lille marked bureauer kan være et værdifuldt aktiv for din karriere.

Agenturer maj Advance Udgifter, men aldrig Finance

Når du er logget på et bureau, er du overvejet en uafhængig leverandør. Du er ikke ansat i agenturet. Dine tjenester som en model er indgået af agenturet. Væsentlige, du er eneejer af din egen virksomhed. Derfor vil alle udgifter være dit ansvar. Når det er sagt, er der tilfælde, hvor et agentur kan være villige til at rykke nogle af disse udgifter til at få dig i gang. Når du begynder at bestille job, vil agenturet fratrække, hvad der skyldte dem fra din konto.

Selv efter du begynder at arbejde og book masser af job, vil du have løbende udgifter som nye photoshoots, udskrifter til din bog, kurerer, agentur website gebyrer, agentur kommissioner, rejseudgifter, langdistance-telefonudgifter mv Disse udgifter er ikke unik for nye modeller-selv etablerede supermodeller har lignende udgifter fra tid til anden. Men disse vil (forhåbentlig) være små udgifter i forhold til den indkomst, du vil tjene. Husk også, at eventuelle erhvervsmæssige udgifter vil være fradragsberettigede.

Hver model og hver Agency er anderledes

Når det kommer til at modellere startup gebyrer og udgifter, er det vigtigt at huske på, at hver model og hver bureau er anderledes. Hvis du spurgte 100 succesfulde modeller, hvordan de kom i gang, ville du sandsynligvis få 100 forskellige historier. Nogle kan have haft visse fordele, som du ikke personligt kan kopiere, men de fleste af dem sandsynligvis ikke. De fleste modeller har arbejdet meget hårdt for at få, hvor de er, og ved at matche deres arbejdsmoral, kan du komme dertil, så godt.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *