Sådan finder du arbejde fra hjemmet, der ansættes nu

Posted on

Sådan finder du arbejde fra hjemmet, der ansættes nu

Efterhånden som 2020’s pandemi forlænges, hvor skoler og virksomheder lukker deres døre i hele landet, opdager mange ansatte (og deres arbejdsgivere), hvordan man bruger teknologi til at udføre deres job hjemmefra.

Dette er naturligvis ikke muligt for alle – hvis du er afskediget fra et service- eller “praktisk arbejde” i restauranten, gæstfriheden, fremstillingen eller andre brancher, kan du bekymre dig om, hvordan du kommer til at ende møde. Dette gælder især for folk der har skolebørn derhjemme.

Mens større virksomheder som Amazon, Walmart og Target nu ansætter tusinder af nye arbejdstagere og hæver løn, kan folk, der skal passe deres børn, ikke drage fordel af disse muligheder.

Vigtigt : Den gode nyhed er dog, at der nu er mange arbejdspladser fra hjemmet – og du har sandsynligvis evnerne til at blive ansat til en.

Faktisk rapporterer en FlexJobs- undersøgelse om fjernarbejde, at “I løbet af de sidste fem år voksede den 44% og i løbet af de foregående 10 år voksede den 91%.”

Sådan finder du muligheder for at arbejde hjemmefra, der kan supplere din indkomst, når pandemien spiller sig ud.

Hvem ansætter?

En af de mest spændende tendenser inden for rekruttering har været, at virksomheder på tværs af flere brancher har omstruktureret deres aktiviteter til at omfatte en ekstern arbejdsstyrke. Dette gælder især inden for sundhedsområdet, it, kundeservice, regnskab, salg og uddannelse.

Efterhånden som onlineteknologier er blevet mere robuste, er det nu også muligt for dem med stærke administrative evner at arbejde hjemmefra i disse eksterne computer / administrationsroller.

Der er virkelig “noget for enhver smag” på jobmarkedet-jobmarkedet. Nogle af de bedste job til at arbejde eksternt inkluderer callcenter- og computerjob, dataindtastning, kodning og transkription job, kundeservicearbejde, marketing roller og vejledning / undervisning job.

Tip : Se på disse insider-tip til at finde de bedste fjernjobs og råd om, hvordan du finder dit første job-fra-hjem-job for at lære mere om dine muligheder for arbejde-fra-hjemmet.

Gør dig klar til jobsøgning

Opdater din LinkedIn-profil og dit CV . LinkedIn er et fantastisk værktøj til at søge arbejde fra hjemmet. Det giver dig også mulighed for at samarbejde bredt med arbejdsgivere, der specifikt søger at ansætte en virtuel arbejdsstyrke. Opdater dit CV der, med fokus på at finpusse det for at nævne færdigheder, der er meget værdsat hos eksterne medarbejdere.

Bemærk : De mest værdifulde færdigheder, der søges hos kandidater til fjernarbejde, inkluderer gode talenttastaturer, viden om computersoftware, fleksibilitet og organisering. Jobannoncen er din bedste kilde til at beslutte, hvilke nøgleordssætninger du skal bruge på dit CV.

Børst op med dine tekniske færdigheder . Det ene generelle krav for fjernarbejdere er, at de har et godt kendskab til computerfærdigheder, såsom at bruge Microsoft Office, e-mailadministration, dataregistrering, digital kalenderstyring, videokonferencer og instant messaging.

Gratis eller billig online computerklasser tilbydes af udbydere, herunder LinkedIn Learning, Udemy og Microsoft 365 Fundamentals.

Søg på eksterne jobtavler

Der er online jobbestyrelser, der udelukkende er fokuseret på at liste over muligheder for arbejde-fra-hjemmet. Nogle, som FlexJobs, kræver et abonnement, men andre er gratis at bruge.

fleksjob

FlexJobs giver ikke kun omhyggeligt kuraterede lister over eksterne og fleksible job, men det giver også information om virksomheder, der ansætter, færdighedstest og andre jobsøgning ressourcer. (Omkostninger: $ 14,95 / måned med lejlighedsvis tilbud på 50% -abonnement.)

WeWorkRemotely

WeWorkRemotely tilbyder opdaterede lister til job-fra-hjem-job i felter inklusive Dev. Ops. og Sysadmin, produkt- og UX-design, programmering, administration og forretning og ledelse. (Omkostninger: gratis.)

Fjern

Remote tjener sit overskud ved at opkræve arbejdsgivere til at liste over job på sit websted. Det tilbyder en ligetil jobmaskinsøgemaskine; skal du blot indtaste en jobtitel, du er interesseret i for at se, hvad der er derude. (Omkostninger: gratis.)

Rat Race Rebellion

Rat Race Rebellion tilbyder lister over “hjemmearbejde” og “sidespil.” Klik bare på det job, du er interesseret i, og du vil blive omdirigeret til ansættelsesfirmaets online jobannonce. (Omkostninger: gratis.)

oDesk

Ligesom Fiverr er Upwork et populært køretøj for freelancere som forfattere, fotografer, redaktører, grafikere og webdesignere til at finde optrædener. Det tilbyder også work-from-home muligheder for freelancere inden for teknik og arkitektur, datavidenskab og analyse, juridisk, oversættelse, administrativ support, kundeservice / teknisk support, salg og marketing og regnskabsføring.

Søg i generelle jobtavler

Glassdoor har en liste over virksomheder, der nu ansætter til fuldt ud fjernede job. Arbejde-fra-hjem-job annonceres også på topjobssteder som Monster, faktisk og CareerBuilder – søg ved hjælp af udtryk som “fjern” og “virtuel” for at finde åbne positioner.

Tip : Har faktisk tilføjet et søgefilter, så jobsøgende let kan finde roller, der er identificeret som fjerntliggende. Klik på “Fjernbetjening” øverst på søgeresultatsiden for at få adgang til lister.

Bedste søgeudtryk til brug

For at se, hvad der er derude, skal du indtaste søgeordsfraser som “arbejde derhjemme”, “arbejde-der-hjemme”, “arbejde hjemmefra,” “fjerntliggende,” “telekommunikation” og “online” i søgevinduet. Du kan indsnævre din søgning ved også at indtaste den jobtitel, du vil være interesseret i (eksempel: “fjernadministratorassistent”).

Tip : Du bliver muligvis nødt til at arbejde hårdere, når du bruger disse websteder til at undersøge, om et annonceret job faktisk er en hjemmefra rolle. Læs hver jobbeskrivelse omhyggeligt.

Brug LinkedIn-job

En anden vidunderlig ressource er LinkedIns gratis jobsøgemaskine . Indtast din jobtitel i feltet “Søg job” og ordet “Fjernbetjening” i feltet “Placering”. Følg instruktionerne i stillingsopslaget for let at anvende.

Søg også på LinkedIn ved hjælp af hashtags som #hiring nu, #remote, #remotejobs og #remotework. Du kan følge hashtags for at gennemgå de seneste indlæg.

Besøg firmaets websteder

Efter at have lært, at det at have en virtuel arbejdsstyrke kan spare dem for en masse penge, har nogle virksomheder implementeret aktive ansættelsesprogrammer til job-hjemme-job. FlexJobs tilbyder en værdifuld liste over de 100 bedste virksomheder med fjernjob; disse inkluderer Appen, Lionbridge, VIPKID, Williams-Sonoma, UnitedHealth Group, Aetna og Amazon. FlexJobs har også en liste over 20 helt fjerntliggende virksomheder, der ansætter nu.

Hvis der er et firma, du er specielt interesseret i at arbejde for, f.eks. Amazon, skal du også se på “ansættelse” eller “job” -afsnittet på sin virksomhedswebsite.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *