Sådan Bliv Doctor – Uddannelse og licenskrav

Posted on

Sådan Bliv Doctor - Uddannelse og licenskrav

Læger , også kaldet læger, diagnosticere og behandle folks sygdomme og skader. Baseret på forskelle i deres uddannelse og filosofier, har de enten betegnelsen MD (Doctor of Medicine) eller DO (Doctor of Osteopatisk medicin) efter deres navne, for eksempel, Jane Brown, MD eller Jim Smith, DO.

Mens begge MDS og DOS bruge de traditionelle metoder til at behandle deres patienter for eksempel, narkotika og kirurgi-læger i osteopatisk medicin (osteopater) understrege holistisk medicin, forebyggende pleje, og kroppens muskler og led. Læger kan også blive omtalt som allopaths. Du vil lære, hvad du skal gøre for at blive læge, herunder uddannelse og licenskrav , alt efter hvilken type uddannelse du vælger.

Først skal du finde ud af, om du har de egenskaber, der vil hjælpe dig lykkes i denne karriere . Fordi din træning primært vil bestå af videnskab kurser, du har brug for en stærk  evne  til dette emne. Ud over dette, specifikke  bløde kompetencer  , som er de personlige egenskaber, der tillader dig at gøre dit job godt, er påkrævet. Du naturligvis skal være medfølende og følsom over for andre menneskers følelser. Stærke  kritisk tænkning  og problemløsning færdigheder , samt fremragende  lytte  og  talefærdigheder , vil give dig mulighed for at kommunikere med patienter og kolleger. Du bør også være godt organiseret og detalje-orienteret.

Krav til uddannelse

Hvis du ønsker at blive en læge, gør dig klar til at forpligte sig til at tilbringe mindst 11 år på din post-gymnasium uddannelse. Efter at gå på college i fire år for at få en bachelorgrad, bliver du nødt til at deltage i medicinsk skole i yderligere fire år. Du vil tjene enten en DO eller MD-grad. Det vil blive fulgt op af tre til otte års graduate medicinsk uddannelse (GME) i form af et praktikophold eller residency program.

Du skal deltage i et medicinsk skole, der er akkrediteret af kontaktudvalget om Medicinsk Uddannelse (LCME) eller  amerikanske Osteopatisk Association Kommissionen om Osteopatisk College Akkreditering  (COCA). Begge organisationers hjemmesider liste akkrediterede programmer.

Hvad kan du forvente at studere i with skole? Din kursusaktiviteter vil sandsynligvis indeholde følgende, men kan variere afhængigt af, om du deltage i en allopatiske eller osteopatisk program:

 • Biomedicinske Building Blocks
 • Integreret patofysiologi
 • Human Gross og Developmental Anatomi
 • Fysiologi
 • Medicinsk Genetik
 • Farmakologi
 • Histologi og Embryologi
 • human Ernæring
 • Immunologi
 • infektionssygdomme
 • Ophthalmology
 • Principals of Medicine
 • Principals of Surgery

Ud over dine kurser, vil du også modtage omfattende klinisk uddannelse gennem kliniske rotationer. Forvent at arbejde i en række kliniske specialer, herunder Pediatrics, obstetrik og gynækologi, familie medicin, kirurgi, akut medicin og intern medicin, at få hands-on træning med patienter.

Kom Ind Medical School

Optagelse i medicinsk skole er meget konkurrencedygtig. Ifølge den amerikanske sammenslutning af kollegier af Osteopatisk medicin  (AACOM), en ansøger med den bedste chance for at komme ind i en skole af osteopatisk medicin “er godt afrundet, har en bred baggrund … og har vist akademisk ekspertise.” Desuden er han eller hun “ønsker at blive involveret i hans eller hendes samfund og bruge tid på at få vide hans eller hendes patienter, er medfølende, og har solide kommunikationsevner og en helbredende touch” (American Association of Colleges of Osteopatisk medicin.  Kvaliteter af en vellykket Osteopatisk Medical Student ) .

Artiklen også, at mange ansøgere til osteopatiske medicinske programmer er ikke-traditionelle studerende, der er ældre (25% af optaget studerende er alder 26 eller ældre). De kommer fra en bred vifte af karriere baggrunde.

Allopatiske (MD) programmer er også yderst konkurrencedygtig og selektiv. Ligesom DO-programmer, de ser for studerende, der har klaret sig godt fagligt. De foretrækker ansøgere med gode kommunikationsevner og som har vist lederevner.

Ansøgere typisk skal have opfyldt forudsætning kollegium kursusaktiviteter i videnskaberne, herunder biologi og almen og organisk kemi, matematik, engelsk, og statistik. Selvom specifikke krav varierer fra skole, den amerikanske Medical Association (AMA), at et karaktergennemsnit på 3,5 og 4 på en 4-punkts skala er nødvendig for optagelse (American Medical Association. Forberedelse til Medical School). Desuden skal man klare sig godt på Medical College Admissions Test (MCAT).

Hvad du skal gøre efter du har fuldført dit Medical Education

Efter at have afsluttet din medicinsk uddannelse, bliver du nødt til at blive licenseret til praksis medicin i den tilstand, hvor du ønsker at arbejde. Alle 50 stater i USA samt District of Columbia, har statslige medicinsk bevillingsnævn, der er ansvarlige for licensering læger.

Mens hver bord har sine egne krav, kræver dem alle der har afsluttet et akkrediteret medicinsk skole og graduate medicinsk uddannelse. Læger skal bestå alle tre dele af USA Medical Licensing Undersøgelse (USMLE), og DOS skal bestå alle tre niveauer i den omfattende Osteopatisk Medical Licensing Undersøgelse (comlex-USA). Kontakt statens medicinske bord i din tilstand for at lære om dens krav. Den Federation of State Medical Boards  offentliggør også de statslige specifikke krav til Initial Medical Licensure.

Ud over at få en stat licens, mange læger vælger at blive speciallæge i medicinsk speciale. Hver af de deltagende bestyrelserne i den amerikanske bestyrelse medicinske specialer  giver  certificering  som skal fornys hvert flere år. Indledende certificering kræver afslutningen af medicinsk skole og graduate medicinsk uddannelse, og passerer en skriftlig eller mundtlig eksamen i dette område af specialisering.

Sådan får du din første job som læge

Forberedelse til at blive læge tager en stor indsats, for ikke at nævne penge: fire år på college, fire års medicinsk skole, og tre til otte års postgraduat medicinsk uddannelse. Efter alt det, er der en eksamen for at passere.

At få en licens kan være en lang proces-licenser bord skal kontrollere, at du har opfyldt alle dine kvalifikationer-og en meget dyr en med gebyrer spænder fra nogle få til flere hundrede dollars. Ved den tid, du er klar til at kigge efter et job, vil du være godt rustet til at arbejde. Her er nogle af de kvaliteter, arbejdsgiverne ønsker i job kandidater. Arbejdsgivere opført dem i jobannoncer i forskellige kilder:

 • “Klæber til de højeste standarder for medicinsk praksis, etik og professionalisme på alle tidspunkter.”
 • “Nøjagtig og rettidig dokumentation af medicinske journaler.”
 • “Viser respekt og følsomhed til kulturelle forskelle.”
 • “Evne til at motivere og arbejde effektivt med andre.”
 • “Problem løser med kreativitet og opfindsomhed.”
 • “Skal være en holdspiller og har en passion for, hvad du gør.”

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *