Hvordan til at træde tilbage fra et job af personlige årsager

Posted on

Når du skal til at træde tilbage fra et job af personlige årsager, kan det være svært at vide, hvordan til at fortælle din arbejdsgiver, og hvor meget information at dele.

Overraskende, behøver du ikke nødvendigvis behøver at give oplysninger til din arbejdsgiver. For eksempel kan du blot, at du forlader af personlige årsager eller familiemæssige årsager.

I andre tilfælde kan du ønsker at give en grund. For eksempel, hvis du forlader på grund af en familie sygdom eller du kommer til at være et ophold-at-home forælder, kan du dele dette. Hvis du gerne vil give din arbejdsgiver med en grund til din fratræden, der er nogle gode grunde, du kan dele til at forlade med en positiv bemærkning.

For at hjælpe dig med at navigere processen, her er nogle råd om, hvordan man træde tilbage, hvordan at fortælle din chef, og hvordan man kan holde sig gode venner med selskabet, når du forlader.

Hvor meget information at dele

Det kan være svært at vide, hvor meget til at dele med din arbejdsgiver om, hvorfor du forlader.

Tip : Hvis du er på alle urolig over at dele dine grunde, blot sige, at du forlader af personlige årsager.
Dette vil demonstrere for din chef, at du ikke forlader fordi du er utilfreds med selskabet.

Hvis du tror, ​​du måske genansøge om et job i virksomheden, når dine personlige problemer løses, kan du give lidt flere detaljer. For eksempel, hvis du fratræder, fordi du kommer til at være et ophold-at-home forælder i et par år, kan du forklare dette til din chef.

Hvis du rent faktisk fratræder, fordi du er utilfreds med dit job, skal du ikke gå i detaljer om dette. Du ønsker at opretholde et godt forhold til virksomheden (og din vejleder), så du kan bruge dem som reference. I dette tilfælde kan du bruge den vage sprog, du forlader af personlige årsager.

Deling af en Årsag til Leaving – eller ej

Ved udmeldelse af personlige årsager, du altid ønsker at tale med din chef første-personligt, hvis det er muligt. Du kan beslutte, om du ønsker at give ham eller hende med personlige oplysninger til, hvorfor du forlader under samtalen.

Efter at have talt med din chef, følge op med en opsigelsesbrev til din chef samt repræsentant en menneskelige ressourcer. Du kan vælge, hvor meget at dele med de menneskelige ressourcer om, hvorfor du forlader, men forklare, at du forlader af personlige årsager, og indeholde oplysninger om, hvornår du vil forlade. Hvis det er muligt, tilbyde at hjælpe under overgangen. Bare husk i begge breve ikke at få alt for ordrige; du vil beholde brevet kort.

Hvis du er usikker på, hvordan man skriver dit brev, det er okay at bruge en stikprøve opsigelsesbrev som et udgangspunkt for din egen brev eller e-mail.

Opsigelsesbrev af personlige årsager

Her er et eksempel på et fratræden e-mail af personlige grunde. Også gennemgå flere eksempler breve og, med og uden grunde til at forlade dit job.

Emnelinje: Udmeldelse – Linda Evangelista

Kære Mark,

Jeg vil gerne rådgive dig, at jeg vil træde tilbage af personlige grunde, effektive September 27, 2019.

Jeg er meget glad for støtte og vejledning, du har givet mig i min tid med ABC selskab. Min tid på at arbejde med virksomheden har været en værdifuld del af min karriere, og jeg er taknemmelig for de muligheder, til mig under min embedsperiode her.

Hvis der er noget som helst jeg kan gøre for at hjælpe med overgangen, så lad mig det vide. Jeg vil også være tilgængelig via telefon og e-mail, hvis jeg kan være til hjælp.

Med venlig hilsen

Linda
E-mail
Telefon

Andre måder til at træde tilbage fra et job

Mens den bedste måde at træde tilbage er at fortælle din arbejdsgiver i person og derefter følge op med en officiel opsigelsesbrev, til tider personlige spørgsmål kommer op hurtigt og du er tvunget til at træde tilbage i hast.

Når der er formildende omstændigheder, skal du måske til at træde tilbage på telefonen eller sende en e-mail. Men disse er ikke professionelle måder at håndtere en opsigelse. Brug kun disse metoder i nødsituationer.

Ideelt set bør du give din arbejdsgiver mindst to ugers varsel, når du træde tilbage. Dette er den accepterede professionelle og høflige adfærd på arbejdspladsen. Men i nogle tilfælde, er du nødt til at give mindre varsel, men kun gøre det, hvis det er en nødsituation. Du ønsker altid at give folk så meget tid som muligt til at tilpasse sig din forlader.

Stay Positive Mens Du Moving On

Det er nøglen, at du være positiv, når vi diskuterer virksomheden, og dit job. Der er intet at vinde ved at være negativ, og alt at tabe.

Ned ad vejen, kan din arbejdsgiver nødt til at tjene som reference for dig, eller du måske ønsker en anbefaling fra ham eller hende. Også, behøver du ikke ønsker, hvad du siger om din arbejdsgiver til at bringe fremtidige jobmuligheder, hvis ordet får ud af, at du er negativ.

Selv hvis du hader dit job, hader det selskab, eller lønnen er forfærdeligt, bør du ikke nævne noget af det i dit brev eller din samtale med din chef.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *