Sådan Stay organiseret Når du arbejder hjemme

Posted on

Sådan Stay organiseret Når du arbejder hjemme

Organisering af dit hjem liv og arbejdsliv er hård nok til alle. De, der arbejder hjemme, selv om, støder særlige udfordringer i at holde både deres familie og arbejde forpligtelser i deres retmæssige pladser som de to riger blande under ét tag.

Alles stil og evne til at organisere forskellige, så en one-size-fits-all tilgang absolut ikke virker. Men disse ressourcer dækker de typer af ting, du skal overveje, når du går om at organisere dit arbejde-at-home liv.

Organisering din tid

Tid er en værdifuld handelsvare. Optimering af din tid, ved at eliminere pendler, topper listen over grunde til at arbejde hjemme for mange arbejde-at-home forældre, men sparet tid ét sted kan spildtid i en anden, hvis du ikke tage kontrol over din tid.

Indstilling Forventninger

Effektiv tidsstyring til arbejde-at-home forældre starter med at skabe nogle spilleregler for både din familie og for dig selv. En af disse regler bør være at sætte din arbejdstid på forhånd. Dette vil holde dig fra at arbejde for meget eller arbejder for lidt, alt efter hvad er din tendens. Det bringer bedre familie balance, fordi alle ved, hvad de kan forvente.

minimering Distraktioner

Uanset hvor god du holder fast i dine spilleregler, vil der være forstyrrelser, når du arbejder hjemme. De vil bare være forskellige fra dem, der spiser væk på dagen for dine kolleger tilbage på kontoret. Learning, hvad de er for dig, og hvordan man skal håndtere distraktioner er en vigtig færdighed.

At vælge en kalendersystem

Brug et kalendersystem, der kan deles med alle medlemmer af familien. Google Kalender  arbejde særlig godt, fordi de er gratis, så børn kan hver have deres egen, men forældre kan få adgang til dem. Ligeledes børn se, hvad der sker for alle andre.

For en kalender, som alle har adgang til, er der også altid en papir kalender hængende i køkkenet. Problemet er denne type af kalender er, at du ikke har det med dig, når du er hos lægen eller på en skole funktion og har brug for at tilføje til det. Et eller andet sted mellem det elektroniske og gammeldags papir kalender er en ugentlig udskrift af alle kommende begivenheder hang i en fremtrædende plads. Oprettelse denne hver søndag aften vil også hjælpe dig med at opdage konflikter i familien tidsplan i den kommende uge.

Organisering af dine Spaces

Når dine faglige og personlige liv optræder på samme sted, skal du sørge for at organisere, at fysiske rum på en måde, der er befordrende for produktivitet for begge dele af dit liv.

arbejdsområder

En dedikeret arbejdsområde er afgørende for alle, der arbejder hjemme. Ideelt set bør dit hjemmekontor være et værelse (med en dør), der ikke bruges til andre formål. De fleste af os, selv om, bare ikke har den slags ekstra plads i vores hjem, så vi er nødt til at gå på kompromis. Det kan være i et hjørne af et rum, et soveværelse eller spisestuen. Det vigtigste er, at denne særlige rum er dedikeret til at ét formål. Opsætning af din bærbare computer på køkkenbordet ikke betragtes som et hjemmekontor!

Design dit hjem kontorlokaler med dine svagheder, rutiner og dit job og din families behov i tankerne. Er du let distraheret af børn kappes om din opmærksomhed, mens du arbejder? Vælg en plads langt fra deres legeområder. Forsøger du at gøre dobbelt told ved at se børn, mens du arbejder? Sæt dig selv nærheden dem. Vil du behøver stille til telekonference og telefonopkald? Vælg en out-of-the-way værelse med en dør, ligesom et soveværelse.

Uanset område, du vælger til dit kontor, du har brug for, på et minimum, et skrivebord, stol, computer og nogle reoler eller anden lagerplads. Tag dig tid til at gøre det en indbydende rum, udsmykning det med billeder eller souvenirs på den måde, at du måske et aflukke på kontoret. Du bør nyde at være i dette rum.

Lad ikke andre bruge den plads, når du ikke er, og ikke bruge det selv til aktiviteter uden for dit faglige arbejde. Må ikke betale dine regninger der eller udfylde formularer for dine børns skole. Holde disse faglige og personlige forpligtelser fra smeltende sammen starter med at opretholde separate rum.

Familie Spaces

Holde dette arbejdsområde dedikeret og separat er meget nemmere, hvis du har de andre rum i dit hjem godt organiseret. Opret en hub familie oplysninger. Vælg et rum, hvor du akkumulerer familie-relaterede oplysninger, f.eks mail, der kommer ind, papirer fra skole, etc. Hvis du bruger en papir kalender eller en ugentlig liste over begivenheder, er det her det skal være. Hvis dine børn er i skole, gøre dit liv lidt lettere ved at have en kurv for dem at deponere alle papirer, de bringer hjem fra skole. Du har en separat kurv til regninger og andre papirer.

Pick det område, hvor du vil organisere og behandle disse oplysninger. Det kunne være i det samme område, hvor det er akkumuleret, eller det kunne være i nærheden af ​​din dedikerede arbejdsområde. Bare ikke blande det med dine arbejdsrelaterede papirer. I dette tilfælde, det er okay at trække sig ud din bærbare computer og bruge køkkenbordet, men skabe et rum, hvor alle de nødvendige elementer hører, når du ikke arbejder på dem.

Du kan blive fristet til at bruge din arbejdscomputer til at fuldføre disse opgaver. Ligesom mange af os ikke har ekstra værelser, der udelukkende kan anvendes som hjemmearbejdspladser, kan vi ikke alle nødvendigvis har råd til ekstra computerudstyr. Hvis det overhovedet er muligt, skal du bruge en tablet eller en anden computer til personlig brug. Hvis du er ansat Telecommuter kan du allerede har aftalt, at selskabet udstyr er ikke til personlig brug som en del af din distancearbejde aftale. Hvis du er en freelancer eller hjem virksomhedsejeren, kan det synes mere effektivt at have bare en computer, men overveje at købe en billig netbook eller genbruge en ældre computer. Når du blander det personlige og professionelle brug af din computer, før lange andre i din familie vil bruge det så godt.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *