Hvordan man skriver en Resume Skills Sektion

Posted on

Hvordan man skriver en Resume Skills Sektion

Hvad er den bedste måde at skrive et afsnit færdigheder til dit cv, og fremhæve dine kvalifikationer til jobbet? Den del af dit cv færdigheder omfatter dine evner, der er relateret til de job, du søger. I dette afsnit skal du liste færdigheder, som er relevante for den stilling eller karriere felt, du er interesseret i, såsom computerfærdigheder, software færdigheder og / eller sproglige færdigheder.

Tilpas dit CV Skills Sektion

Tilpas den del af dit cv til at matche færdigheder, så meget som du kan, de krav, der er anført i jobannonce. Jo tættere en match dine færdigheder er til jobkravene, jo bedre er dine chancer er for at blive udvalgt til en samtale.

For eksempel, hvis du søger en administrativ stilling, omfatter i din færdigheder afsnittet Microsoft Office-færdigheder, QuickBooks færdigheder (hvis du har dem), og andre software-programmer, du kan bruge. Hvis du er en computer programmør, en liste over de programmeringssprog, software, platforme og andre Informationsteknologi færdigheder, du har.

Tip: At have en sektion færdigheder gør det nemt for en leje manager at lokalisere, hvis du har særlige færdigheder der kræves til en stilling. Det er også en nem måde at få genoptage søgeord på dit cv.

Mange arbejdsgivere udnytter automatiserede ansøgerens sporingssystemer (ATS) at scanne kandidat genoptages; disse systemer er programmeret til at søge efter bestemte nøgleord.

Jo flere søgeord dit CV kan ”matche”, jo mere sandsynligt er det, at dit cv vil blive udvalgt til gennemgang af menneskers øjne.

Skills

  • Beherskelse af Microsoft Office-programmer (Word, Excel, PowerPoint)
  • Erfaringer med QuickBooks og med at opretholde kontor budget
  • Evne til at arbejde med flere operativsystemer, herunder Windows, Mac OSX og Linux

Flere Genoptag Færdigheder Sektioner

Hvis der er flere typer af færdigheder, der er vigtige for det job, du ansøger om, kan du medtage mere end én liste færdigheder i dit CV.

For eksempel, hvis du ansøger om et job i uddannelse, kan du medtage en ”Computer Skills” liste og en ”Language Skills” liste.

Lister til Gennemgå

Ikke sikker på, hvad færdigheder til at indeholde? Her er en liste over cv og dække brev søgeord, du kan bruge til at beskrive dine færdigheder, samt lister af genoptages færdigheder for en række forskellige erhverv og jobtyper.

Færdigheder: Hård vs Blød

Færdigheder omfatter både hårde færdigheder og bløde færdigheder. Hårde færdigheder er teachable evner eller færdigheder, som kan kvantificeres. Bløde færdigheder er subjektive samarbejdsevner (såsom ”kommunikation”, ”lederskab”, ”teambuilding” eller ”motiverende” færdigheder), der er langt sværere at kvantificere.

Begge typer af færdigheder kan være inkluderet på et CV og i følgebreve. Her er flere oplysninger på forskellen mellem hårde færdigheder og bløde færdigheder, og en liste over bløde færdigheder.

Job Specifik vs. omsættelige

Job-specifikke færdigheder er de evner, der tillader en kandidat til beskæftigelse at udmærke sig i et bestemt job. Nogle færdigheder er opnået ved at gå i skole eller uddannelsesprogrammer. Andre kan erhverves gennem erfaring læring på jobbet.

Jobspecifikke kvalifikationer variere baseret på positionen. For eksempel, en IT-helpdesk medarbejder har brug for computerfærdigheder, lærere har brug for lektion planlægning færdigheder, og tømrere har brug for færdigheder arbejder med elværktøj.

Jobspecifikke kvalifikationer kan sammenholdes med overførbare færdigheder som kommunikation, organisation, præsentation, teamwork, planlægning og tidsstyring, som er nødvendige i en bred vifte af jobs.

Overførbare færdigheder er dem, du bruger i næsten alle job. Begge typer af færdigheder kan indgå i et CV.

Ikke alle Skill bør indgå i dit cv 

Mens notering dine færdigheder er en god ting, ikke hver færdighed du besidder behov for at være – eller burde være – inkluderet.

Vigtigt: Må ikke liste færdigheder, som du faktisk ikke har. Lad off forældede færdigheder (som program, du har lært at bruge i begyndelsen af computerteknologi, for eksempel).

Plus, der er ingen grund til at medtage færdigheder, der ikke vedrører jobbet ved hånden. Medmindre du anvender til at underholde ved børnefødselsdage, bør din evne til at gøre ballondyr ikke medtages.

Genoptag Skills Sektion Eksempel

JasonApplicant
6739 Blossom Street
Kingsport, TN 37617
(000) 123-4567
email@email.com

Sociale medier SPECIALIST

Ekspert i højne organisatorisk anerkendelse og nå på tværs af sociale medier kanaler.

Meget kreativ og optimistisk Social Media Specialist med 6 års erfaring at bygge sociale medier tilstedeværelse for fast ejendom fagfolk og små virksomhedsejere. Velbevandret i sociale medier markedsføring og analytics, indhold skriftligt, videoredigering, og digital fotografering.

Vigtige færdigheder omfatter:

Social Media : Facebook, Twitter, Instagram, snapchat, Pinterest, Google+, YouTube

Indhold Redigering : Microsoft Office Suite (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook), WordPress

Grafisk design : Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Premiere Pro)

PROFESSIONEL ERFARING

Homefront ejendomsmægler, Kingsport, TN
SOCIALE MEDIER SPECIALIST (08/2014 – Present)
bragt om bord for at støtte team af 18 ejendomsmæglere i at skabe en dynamisk social medier tilstedeværelse på tværs Facebook, Google+, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube og snapchat kanaler. Bemærkelsesværdige resultater:

  • Øget Facebook tilhængere med 74% gennem flittige og lydhør sociale medier analytics.
  • Assisteret fast ejendom teammedlemmer til at engagere sig i en kollaborativ ejendomsmægler annonce udstationering strategi på Craigslist.
  • Lavet og bygget virksomhedens første YouTube-kanal, udstationering slideshow walk-through af hjem programoversigter.

Freelance opgaver, Kingsport, TN
SOCIALE MEDIER SPECIALIST (06/2012 – Present)

Genereret et netværk af igangværende små erhvervskunder med behov for små sociale medier og hjemmeside management services. Etablerede sociale medier konti, der er designet hjemmesider og forfattet indlæg og blogs. Bemærkelsesværdige resultater:

  • Bygget varige relationer med virksomheder, herunder Jane Matthews, ejendomsmægler, Line-Dry Vaskeri, Hjem Have Foods, og Spring Hill Farms.
  • Uddannede kunder i WordPress og andre digitale værktøjer, der gør det muligt for dem at styre deres egen web-egenskaber.

UDDANNELSE og legitimationsoplysninger

University of Tennessee , Knoxville, TN
Bachelor of Arts i Media Management 2012
Deans List; Journalisthøjskole og elektroniske medier Scholarship; Junior Year Abroad i Frankrig

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *