Offentlige taler Skills List og Eksempler

Posted on

Offentlige taler Skills List og Eksempler

Offentlige taler sjældent om nogensinde et helt jobbeskrivelse, men dynamiske og velforberedte højttalere er højt værdsat af arbejdsgiverne og har tendens til at tjene lederstillinger og vigtige klient kontakt roller. Enhver, hvis job indebærer at kommunikere, undervisning eller overtale vil gøre et bedre job, hvis de har offentlige retoriske evner.

Hvorfor Arbejdsgivere Værdi offentlige taler Skills

Kunsten at tale offentligt kommer i spil, ikke blot i leveringen af ​​taler og virkelig offentlige foredrag, men også i professionelle præsentationer, uddannelse begivenheder og motiverende taler. Konsulenter, uddannelse, ledere, præster, salgsrepræsentanter, lærere og andre, alle har en grund til tider stå op foran andre og tale.

Effektive offentlige talere er i en fremragende position til at få deres budskaber ud på arbejdspladsen. En mat højttaler kan gøre en fast produkt eller forslag synes mindre end lokke mens en poleret højttaler kan tilføje allure til en ellers middelmådig proposition.

De fleste professionelle niveau roller kræver en vis mængde af offentlige taler til at udføre funktioner som at præsentere resultater, pitching forslag, uddannelse yngre medarbejdere, og førende møder.

Sådan bruges Færdigheder Lister

Offentlige taler er en færdighed, men det er også en samling af kompetencer. Lister som denne kan hjælpe dig nævne nogle af disse færdigheder, så du kan identificere, hvilke job kræver de evner, du har. Sørg for at læse jobbeskrivelser omhyggeligt, fordi selv meget lignende positioner kan have forskellige krav, alt efter hvad den ansættende leder er på udkig efter.

Når du søger, kan du bruge disse færdigheder som søgeord i dit CV eller andre ansøgningsmateriale. Ansætte ledere til tider scanne gennem applikationer på udkig efter disse søgeord at foretage en indledende snit, så det kan være vigtigt at gøre det klart fra begyndelsen, at du har de efterspurgte kvalifikationer. Brug derefter dit følgebrev til at fremhæve nogle af dine relevante færdigheder. Vær parat til at give eksempler på bestemte tidspunkter, du inkarnerede disse færdigheder under jobsamtaler, fordi din intervieweren er tilbøjelig til at stille.

Selvfølgelig vil hvert job kræver forskellige kompetencer og erfaringer – ansætte ledere varierer i hvad de leder efter, selv for meget lignende stillinger i samme branche, så sørg for at læse jobbeskrivelsen grundigt inden påføring.

Top Offentlig retoriske evner

Når du ønsker at fremhæve dine offentlige retoriske evner i dit følgebrev, genoptages, eller endda under et interview, skal du sørge for at gå ud over om, at du har “offentlige retoriske evner.” Gå i detaljer om, hvilke aspekter af offentlige taler du er god til, og giver konkrete eksempler på dine færdigheder og ekspertise.

 • Klar Articulation: Selvfølgelig skal offentlige talere kunne tale godt. Formulere klart, tale højt nok, og bruge god grammatik uden en masse verbale krykker, som ”øh”. Det hjælper at være i stand til at tale godt i almindelig samtale, men offentlige taler er en slags præstationer, og som sådan, skal praktiseres og forberedt. Memorization selv er normalt ikke nødvendigt, fordi de fleste mennesker kan tale improviseret til en vis grad, men du skal være fortrolig nok med dit materiale, som du ikke holde pause overdrevent, gentage dig selv, eller snuble over dine ord. Du skal også være i stand til at pace selv, så du er færdig til tiden, hverken tidligt eller sent.
 • Inddragelse Præsentation Stil: Præsentation stil omfatter vokal tone, kropssprog, ansigtsudtryk, og timing. Den rigtige stil kan gøre en snak om, at der kunne have været kedeligt kommet ud interessant og engagerende – endda sjovt.
 • Vurdering af behov for publikum: Nogle publikum ønsker en masse tekniske detaljer; andre gør ikke. Nogle nyder humor; andre vil ikke. Der er vittigheder, der arbejder i nogle skarer, men ikke andre. At udarbejde en vellykket snak og til at vedtage passende præsentation stil, du har brug for at være i stand til at vurdere behovene i din målgruppe.
 • PowerPoint Færdigheder: PowerPoint er en populær software, der bruges til at skabe dias. Ikke alle offentlige talere bruger lysbilleder, men dias er så almindelige, at gøre uden dem kaldes ”tale nøgen.” Du skal ikke kun forstå de tekniske aspekter ved brug af softwaren, men også skal have den kunstneriske evne til at skabe dias, der er æstetisk tiltalende og let at forstå – eller skal du arbejde med en samarbejdspartner, der kan gøre det. Uanset hvad, skal du vide, hvordan man kan integrere dine dias problemfrit ind i de andre aspekter af dine præsentationer.
 • Sammensætning Færdigheder: Uanset om du skriver din tale op i god tid eller arbejde på bestilling, skal du være i stand til at konstruere samtaler, der er rationelle, sammenhængende, let at forstå og dække alle de punkter, du ønsker at ramme. Storytelling og humor hjælp, og du skal vide, hvordan man bruger dem. Offentlige taler er ikke kun en form for performancekunst det kræver også skrivefærdigheder.

Liste over offentlige retoriske evner

 • formulere klart
 • Vurdering af behov og prioriteter et potentielt publikum på konferencedeltagere
 • Konsulenter præsenterer resultaterne for en saneringsplan til en gruppe af ledere på en klient firma
 • Styring præstationsangst
 • Oprettelse attraktive PowerPoint-slides med den rigtige mængde af detaljer
 • Udarbejdelse et evalueringsskema, som deltagerne forventes at fuldføre
 • Gribe sig opmærksomhed fra publikum med en kraftfuld åbning
 • Uddele kopier af dias på forhånd for at minimere notatskrivning krav til publikum
 • Fastholdelse øjenkontakt med publikum og giver en energisk, animeret fysiske tilstedeværelse
 • Lagring nok indhold, så talen ikke kommer ud som en læsning af noter
 • Modulerende vokal tone at fremhæve vigtige punkter og undgå ensformigt præsentation
 • Organisering et logisk flow til en tale
 • Forberedelse eksempler, der er relevante for oplevelsen af ​​det forventede publikum
 • Forudsat overbevisende dokumentation til støtte temaer
 • Rehearsing præsentationen og revidere ru pletter
 • Forsker information om de nyeste tendenser i en branche før præsentere på et professionelt seminar
 • Gentage nøglepunkter i slutningen af ​​en tale at cementere centrale begreber
 • Gennemgang feedback og modificere tilgang til forhandlinger i fremtiden
 • Salg Repræsentanter leverer en plads til software menneskelige ressourcer
 • Sammenfattende de emner, der skal dækkes i starten af ​​en samtale til at give kontekst for deltagerne
 • At fortælle historier til at illustrere punkter
 • Timing talen på forhånd for at sikre, at den opfylder den tildelte tid
 • Brug humor til oplive en snak
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *