Hvad skal medtages i brødteksten til et følgebrev

Posted on

Hvad skal medtages i brødteksten til et følgebrev

Skrivning følgebreve er ingen foretrukne del af jobsøgningsprocessen, og kroppen af ​​brevet er den sværeste del. Det er her, du forsøger at fange den ansættende leder opmærksomhed og fremhæve din unikke kvalifikationer til jobbet – uden at gentage de samme nøjagtige oplysninger, du har inkluderet på dit cv.

Hvad er det organ af et følgebrev?

Liget af dit følgebrev er den del af det brev, der fortæller den ansættende leder, hvad stilling, du søger efter, og hvorfor arbejdsgiveren skal vælge dig til en samtale. Du sælger din kandidatur til læseren, så det er vigtigt at være specifik omkring dine kvalifikationer, som de vedrører stillingen.

Denne del af følgebrevet omfatter de afsnit, hvor du forklarer, hvorfor du er interesseret i og kvalificeret til jobbet, som du anvender. Disse overbevisende stykker er beregnet til at overbevise person, der læser det brev, at du er et godt match til stillingen.

En vellykket følgebrev vil vinde dig et interview, så det er vigtigt at være overbevisende og vise den ansættende leder, at du er en stærk kandidat til jobbet. Den ansættende leder vil tilbringe sekunder gennemgå dit brev eller e-mail-meddelelse, hvilket betyder at du ikke har meget tid til at forbinde med arbejdsgiveren og gøre en positiv indvirkning.

Hvad skal medtages i hvert afsnit

sTK

Første afsnit af Deres brev skal indeholde oplysninger om, hvorfor du skriver. Nævn den stilling, du søger efter, og hvor du så notering. Indeholde navnet på en kontaktperson, hvis du har en.

Mellemøsten Stk

Det næste afsnit af dit følgebrev skal beskrive, hvad du har at tilbyde arbejdsgiveren. Foretag stærke forbindelser mellem dine kvalifikationer og positions- krav. Nævn specifikt hvordan dine evner og erfaring matcher det job, du søger. Brug flere kortere stykker eller en punktopstilling over dine kvalifikationer i stedet for én stor blok af tekst. Dette vil gøre det nemt for læseren til hurtigt at scanne og absorbere denne vigtige oplysninger.

sidste afsnit

Indgå dit følgebrev med at takke arbejdsgiver for behandlingen dig til stillingen. Indeholde oplysninger om, hvordan du vil følge op, hvis du har kontaktoplysningerne for leje manager til at gøre det.

Hvad andet at medtage i brevet

Resten af ​​brevet er vigtig, også. Du bliver nødt til at inkludere dine kontaktoplysninger, der er noteret i toppen af ​​brevet i en skriftlig brev eller under din signatur i en e-mail følgebrev.

Dit brev skal også omfatte en professionel hilsen, en professionel lukning, og din signatur. Du vil underskrive dit navn på et trykt følgebrev. Hvis du uploader eller e-maile dit følgebrev, vil din underskrift være din indtastede navn.

Medtag søgeord

Dette er især vigtigt, hvis du indsender dit følgebrev og cv til en online liste. For at komme forbi ansøgeren tracking system og til en rigtig menneske, vil dit følgebrev nødt til at indeholde de rigtige søgeord. For at finde disse, scanne jobannonce for søgeord relateret til de færdigheder og kvalifikationer, der kræves.

Skriv en brugerdefineret følgebrev hver gang

Det er fint at begynde med et følgebrev skabelon, men du ønsker at tilpasse dit følgebrev til hver rolle. Medtag detaljer som hvordan du har fundet ud af om jobbet, hvorfor du er særligt interesseret i rollen, og hvorfor dine erfaringer, færdigheder og kompetencer gør dig til den perfekte kandidat.

Når Du Emailing et følgebrev

Hvis du e-maile dit følgebrev, liste dine kontaktoplysninger efter din indtastede navn i stedet for i toppen af ​​brevet.

Short and Sweet er Fin

Må ikke føler behov for at blive ved og ved. Tre velskrevne afsnit, der fremhæver din oplevelse og gøre din sag er bedre end en langvarig brev, som ingen vil læse.

Målet for Natural Language

Mens genoptager er nødvendigvis en smule mere til det punkt, du forsøger at bejle den ansættende leder, og det betyder, at lade din naturlige charme og entusiasme skinne igennem. Tænk over, hvad der ville gøre dig sidde op og tage varsel, hvis du læste denne følgebrev. Hvad ville inspirere dig til at ringe til dig til en samtale?

Korrektur og korrekturlæst Again

Det kan aldrig siges nok: Har en betroet ven korrekturlæst dit følgebrev, før du sender det sammen. Selv professionelle redaktører glip fejl i deres egen skrift. Få et andet sæt øjne på dit følgebrev, før du trykker ”send” eller ”upload”.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *