Sport Scout Jobbeskrivelse: Løn, Talenter & More

Posted on

Sport Scout Jobbeskrivelse: Løn, Talenter & More

Sport spejdere kigge efter og rekruttere nye medlemmer af et sportshold på college, amatør eller professionel niveau. De vurderer atleternes fysiske færdigheder, holdninger og andre faktorer, der kunne bestemme deres succes på et hold. Spejdere er integreret til at forbedre et holds niveau af talent, der kan betale langsigtede udbytte med hensyn til ydeevne og vinder.

De fleste spejdere arbejde med en bestemt sportshold, men der også er scouting positioner tilknyttet eksterne tjenester, som sælger deres oplysninger til holdene. I nogle tilfælde, spejdere er også trænere af sportshold.

Sport Scout Pligter og Ansvar

Dette job kræver generelt evnen til at gøre følgende arbejde:

 • Find potentielle atleter ved at følge sportsnyheder og udvikle relationer med busser fra gymnasiet og Amatør Athletic Union (AAU) hold
 • Deltag sports spil og se videoer af atleter under overvejelse for at evaluere deres præstationer
 • Analysere effektivitetsstatistikkerne af potentielle atleter
 • Undersøg potentielle atleter til dem om potentielle modsatrettede hold
 • Giv rapporter og henstillinger til træner, manager eller ejer af holdet, for hvilket de er scouting
 • Koordinere og tilbyde incitamenter til potentielle spillere

På det faglige niveau, de fleste spejdere evaluere unge spillere til at forsøge at afgøre, om de en dag vil være i stand til at bidrage på det faglige niveau. Spejderne også hjælpe med at bestemme, på hvilket niveau holdet bør investere i en given spiller. Dette omfatter beslutningen om, hvorvidt eller ikke at udarbejde en spiller og hvor mange penge til tilbud om en Tiltrædelsesbonus.

College personalekonsulenter spejder også gymnasiet talent, men er som regel busser med kollegiet holdet.

Sport Scout Løn

A sports spejder løn kan variere afhængigt af placering, erfaring, selskab, eller skole, som de arbejder, samt om stillingen er på fuld tid eller deltid. Fordi mange sportsgrene spejdere arbejde mindre end fuld tid, de løn gennemsnit er generelt lav.

 • Median årlige Løn: $ 32.270
 • Top 10% Årlig Løn: $ 75.400
 • Bund 10% Årlig Løn: $ 18.670

Kilde: US Bureau of Labor Statistics (BLS), 2017

Uddannelse og certificering

De fleste spejdere er tidligere sportsfolks, og andre er nuværende eller tidligere trænere med mange års erfaring efter sporten.

 • Uddannelse: College er ikke nødvendigvis et krav for spejdere, der har spillet en sport på et højt niveau og udviklet et skarpt øje for talent. Men sport spejdere har typisk en bachelorgrad i business, markedsføring, salg, eller sportslige ledelse.
 • Baggrund og erfaring : Fordi spejdere skal besidde evnen til at vurdere talent i unge spillere, skal de have omfattende baggrund i at spille sport, typisk på college eller faglige niveau, coaching på et højt niveau, eller mange års efter sporten.

Sport Scout Skills & Kompetencer

Mens spejdere for sportshold kan komme fra mange forskellige baggrunde, er de generelt bør have følgende kvaliteter til at blive en succes:

 • Beslutningstagning færdigheder : Spejdere skal være analytisk og selektiv, når du vælger mulige spillere til et hold, og skal træffe beslutninger baseret på, hvad der er bedst for holdet, de arbejder med.
 • Kommunikation: Spejdere skal effektivt tilstedeværende eventuelle muligheder for potentielle spillere og nuværende muligheder til de trænere og hold, de arbejder med.
 • Passion: En vellykket træner bør være passioneret nok til at lære alle de ins og outs af en sport og ophold strøm på spillere og relevante tendenser.

Job Outlook

Mens der ventes på markedet til sport spejdere at vokse hurtigere end den gennemsnitlige karriere, med en hastighed på 13 procent gennem 2026, kan der være en høj grad af konkurrence om top scouting positioner, i henhold til BLS.

Arbejdsmiljø

En spejder kan gøre noget arbejde på et kontor, men størstedelen af ​​arbejdet foregår i de steder, hvor sporten, de er scouting for der bliver spillet. Stillingen kræver også typisk rejse for at se spillere i aktion.

Arbejdsskema

Arbejdstiden kan variere for spejdere og kan omfatte weekender og aftener. Mange spejdere er selvstændige og bliver betalt for individuelle scouting opgaver med varierende timer. Andre spejdere deltidsarbejde i et bestemt område eller region for et hold. Som de bygge en track record for succes, fuldtidsstillinger dækker større områder eller koordinerende andre spejdere er en mulighed. Nogle spejdere forhånd at scouting director job med teams eller andre forskellige administrative stillinger, ligesom en generel manager.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *