Den bedste Skriftstørrelse og type for CV’er

Posted on

Den bedste Skriftstørrelse og type for CV'er

Når du skriver dit CV, din skrifttype valg betyder noget. Det er vigtigt at vælge en grundlæggende skrifttype – vælge en, der både leje ledere og ansøgerlande management systemer nemt kan læse. Dit CV er ikke plads til at bruge svært at læse skråskrift, håndskrift-stil, eller kalligrafi skrifttyper.

Hvorfor har Genoptag Font valg Matter?

Der er et par grunde til, at det er vigtigt at holde skrifttypen på dit cv enkel. Først og fremmest, mange af dem er læst af ansøgeren tracking systemer og ikke af folk. Disse systemer fungerer bedst læsning tekst i stedet for fancy formatering.

Bemærk : Det er ikke kun de maskiner, der nyder godt af letlæselig tekst – menneskelige øjne også finde det lettere.

Må ikke gøre det for lille

Gør det nemt for ansættelse af ledere og potentielle interviewere til at læse igennem hele dit cv. Vælg en skriftstørrelse, der er mellem 10 og 12. Dette vil sikre, at ingen har at skele til at læse igennem alle de oplysninger om dette vigtige dokument. Ansættelse ledere og personalekonsulenter tilbringer typisk sekunder blik på hver CV før du flytter den til ”ja” eller ”nej” bunken. Gør dit CV svært at læse, og du kan afvikle glip af en mulighed, der ville have været perfekt til dig.

Den bedste Resume Font der skal bruges

Grundlæggende bookprint skrifttyper som Arial, Verdana, Calibri, og Times New Roman fungerer godt. Men hvis du søger til en stilling i grafisk design eller reklame (hvor CV layout og design kan være en del af din bedømmelse), kan arbejdsgiverne være åben for alternative skrifttyper.

Du kan lave afsnitsoverskrifter lidt større eller fed. Og glem ikke hvide rum, også. Hold siderande en standard bredde.

Lav dit navn skiller sig ud. Dit navn (som bør placeres i toppen af ​​dit cv) kan være lidt større.

Være konsekvent

Må ikke overforbrug kapitalisering, fed, kursiv, understreger, eller andre med vægt funktioner. Igen, grundlæggende fungerer bedst. Må være konsekvent i din formatering.

For eksempel, hvis du fed overskrift én sektion, fed dem alle. Sørg for, at alle dine punktform er indrykket den samme mængde, og at justering og afstand i hele er konsekvent.

Sådan vælges en skrifttype

Vælg en skrifttype fra listen øverst i dit dokument, før du begynder at skrive dit cv.

ELLER:

  • Skriv dit cv.
  • Fremhæv CV.
  • Enten vælge skrifttype fra pop-up-vindue eller vælg skrifttype på listen i toppen af ​​dokumentet.
  • Vælg den skriftstørrelse, du ønsker at bruge på samme måde.

Bekræftelse Din skrifttype valg

Ansætte ledere kan læse dit cv på skærmen, men det er også meget sandsynligt, at de vil udskrive en kopi af dit CV. Så når du har valgt en skrifttype og skriftstørrelse, er det altid klogt at udskrive en kopi af dit CV.

Tip : Tag et kig på dit trykte genoptage at se, om det er nemt at scanne igennem. Hvis du er nødt til at skele til at læse, eller find fonten synes trange, vælge en anden, eller vælg en større størrelse.

Nederste linje: Du ønsker alle, der ser dit CV for at være i stand til nemt at læse den.

Hvis du kan læse dokumentet selv, og du ikke bruger en nyhed skrifttype (fx komiske sans, en håndskrift skrifttype, etc.), har du sikkert gjort et godt valg.

Flere Genoptag Style Tips

  • Være konsekvent. Dit CV, følgebrev, og andre ansøgningsmateriale skal se ud de er en del af den samme pakke. Vælg den samme skrifttype overalt, og gøre konsekvent valg om skriftstørrelse, margin bredde, og formatering.
  • Bliv ikke fancy. Med nogle få undtagelser (såsom grafisk design eller reklame job, som nævnt ovenfor) er det bedst at holde dit cv enkel. Kreative genoptager kan udskyde den ansættende leder … eller sidde fast i ansøgerens tracking system og aldrig gøre det til en menneskelig HR person. Husk: målet er at imponere læseren med dine evner og erfaring, ikke dine cv stil valg.
  • Sigter mod en side? Må ikke justere dit skriftstørrelsen til at opfylde dine mål. At skrive et CV er ikke som at skrive et essay i skolen. Du kan ikke knirke ind under wiren ved at gøre din skrifttype større eller mindre. Plus, genoptage længde er mindre vigtig end cv indhold. Du kan altid udvikle en én side version for at uddele på netværksarrangementer og jobmesser, og holde den længere version til andre job at søge formål.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *