Athletic Trainer Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More

Posted on

Athletic Trainer Jobbeskrivelse: Løn, Skills, & More

Ikke at forveksle med fitness-instruktører, der hjælper enkeltpersoner forbedre den fysiske kondition niveauer, atletisk trænere arbejde med atleter i team og individuelle sportsgrene at forebygge skader, yde øjeblikkelig behandling af skader, der opstår under atletiske konkurrencer, og hjælpe atleter rehabilitere fra skader.

Athletic Trainer Pligter og Ansvar

Dette job kræver generelt evnen til at gøre følgende:

 • Uddan spillere på korrekte teknikker i motion, og i deres sport, for at undgå skader
 • Påfør tape, bandager og seler til sportsfolk før praksis og spil for at undgå skade
 • Rådgive atleter på korrekt brug af udstyr
 • Bevist akut lægehjælp og førstehjælp til atleter som nødvendigt
 • Hjælp sårede atleter rehabilitere til fuld styrke
 • Udfør administrative opgaver i forbindelse med budgetter, indkøb af udstyr, skade og behandling rapporter, og mere

Mens deres job kan indebære arbejde med nogen fra en professionel atlet til en high school fodboldhold, den grundlæggende rolle atletiske træner er den samme: at forebygge og behandle skader af atleter.

American Medical Association anerkender atletisk trænere som allierede sundhedspersonale, der arbejder for at forhindre, at vurdere, behandler, og Rehab muskel skader. Undervisere har et indgående kendskab til førstehjælp, da de ofte er først på scenen til at yde øjeblikkelig behandling, når skader opstår i atletiske konkurrencer.

Mens undervisere arbejder med trænere og atleter dagligt, de typisk er under tilsyn af en autoriseret læge. De kan mødes med den læge en gang eller to gange om ugen eller dagligt, afhængigt af indstillingen.

Athletic Trainer Løn

En atletisk træner løn kan variere afhængigt af placering, erfaring, og arbejdsgiver.

 • Median årlige Løn: $ 46.630
 • Top 10% Årlig Løn: $ 69.530
 • Bund 10% Årlig Løn: $ 30.740

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Uddannelse Krav & kvalifikationer

Ifølge National Atletiktræner Association, de fleste trænere har en kandidatgrad eller ph.d.-grad. I nogle tilfælde er disse grader påkrævet, og i andre tilfælde vil de hjælpe den enkelte med avancement.

 • Uddannelse: For næsten alle atletisk træner positioner, i det mindste en bachelorgrad er påkrævet. De fleste gymnasier og universiteter i hele Nordamerika tilbyde akkrediteret programmer, og med populariteten af college atletik, er der masser af muligheder for klasseværelset og klinisk erfaring. Træner typisk studere sundhedsrelaterede kurser som anatomi, fysiologi, ernæring, og bio-mekanik.
 • Licens eller Certificering: De fleste stater kræver undervisere skal godkendes eller registreres. For certificering, trænere har brug for en bachelorgrad fra et akkrediteret atletisk træningsprogram. Desuden skal en succesfuld ansøger om bevis bestå en streng undersøgelse. For at bevare certificering, skal legitimationsoplysninger indehavere fortsætte med at tage medicinske-relaterede kurser og holde sig til standarderne i praksis.
 • Erfaring: Ved at arbejde med teams, trænere lære de vigtige kommunikationsfærdigheder for at arbejde med læger, trænere, atletisk direktører, og sportsfolk.

Athletic Trainer Skills & Kompetencer

 • Kommunikationsevner: Den bedste trænere sætter en ære i at arbejde med atleter, trænere og sundhedsarbejdere på daglig basis. Det kræver gode kommunikationsevner og ofte tjener som mellemmand af oplysninger fra en læge til træneren eller atlet.
 • Fysisk udholdenhed: Undervisere bør være i stand til at gå, løbe, og knæle efter behov for at hurtigt behandle skader og arbejde med atleter.
 • Interpersonelle færdigheder: Undervisere skal nyde at arbejde i et team atmosfære og samarbejde i en eller anden henseende med læger, patienter, atleter, trænere og forældre.

Job Outlook

Den amerikanske Bureau of Labor Statistics projekter, ansættelse af trænere vil vokse 23 procent fra 2016 til 2026, som er meget hurtigere end gennemsnittet 7 procent for alle erhverv.

Undervisere er nødvendige for flere atletiske konkurrencer end nogensinde før, da mere vægt bliver lagt på sikkerhed gennem regulering. Med trænere på plads, sportshold og grupper ofte er i stand til at spare penge på forsikringsomkostninger.

Arbejdsmiljø

Afhængigt af sporten, kan undervisere tilbringe det meste af deres tid på at arbejde indendørs eller udendørs. Typisk er en masse stående kræves som de overholder de lange timers øvelse kræves af teams og atleter i de enkelte sportsgrene. Rejser til sportslige begivenheder ofte er påkrævet.

Udover muligheden for lange timer, kan potentialet for akut lægehjælp giver stress for træneren. Hurtige beslutninger ofte er brug for på sådanne tidspunkter. Desuden kan der være pres for hurtigt at få topatleter tilbage fra skade og på lige vilkår.

Arbejdsskema

Hvis en træner arbejder med et bestemt hold, vil deres timer varierer med ebbe og flod af lavsæsonen, preseason, og regulære sæson. Undervisere, der arbejder på hospitaler og klinikker kan have en mere regelmæssig tidsplan og ofte udføre opsøgende arbejde på forskellige steder.

Det er ikke ualmindeligt, at undervisere på high school niveau til også arbejdet som lærer, der i løbet af sæsonen kan kræve omfattende timer i alt (undertiden 60 til 70 om ugen).

Sammenligning Lignende stillinger

Folk, der er interesseret i at blive trænere kan også overveje følgende karrierer, der er opført med deres median løn:

 • Busser og spejdere: $ 32.270
 • EMTs og paramedicinere: $ 33.380
 • Fysioterapeuter: $ 86.850
 • Rekreative terapeuter: $ 47.680

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *