Top Jobs for Business Degree Majors

Posted on

 Top 10 Job til virksomheder Majors


Forretningsservice store selskaber udvikler mange værdifulde færdigheder og områder af viden, der sætter dem i stand til at yde et væsentligt bidrag til virksomhedernes og ikke-for-profit verdener. De kan tænke i antal. Forretningsservice store selskaber kan kvantificere et sæt af data, vurdere de økonomiske konsekvenser af beslutninger, og bruge tallene til at sikkerhedskopiere deres forslag.

College studerende, der store i erhvervslivet lære at skrive i et klart og koncist mens crafting case analyser og andre forretningspapirer til deres klasser. Professorer kræver dem ofte til at gennemføre projekter i grupper, så de lærer de udfordringer og værdi af teamwork mens raffinering deres præsentation og lederevner.

Færdigheder til virksomheder Majors Har

Dissekere forretningsmæssige problemer og anbefale løsninger hjælpe erhvervslivet store selskaber til at forbedre deres kritiske tænkning og analytiske evner. De lærer at bruge it-værktøjer til at indsamle, organisere og repræsentere data til præsentationer og papirer.

Viden erhvervet i centrale fag som marketing, ledelse, menneskelige ressourcer, og regnskab forberede business majors at lede andre på arbejdspladsen.

Med klasser som erhvervsret og forretningsetik, får de studerende et juridisk og etisk perspektiv af verden omkring dem. Hertil kommer, business studerende får et globalt perspektiv og en forståelse for værdien af ​​mangfoldighed ved at studere forretningsmetoder i andre kulturer.

Top 10 Job til virksomheder Majors

Dine personlige værdier, færdigheder og interesser vil påvirke dit endelige valg af en karriere, men nedenfor er nogle alternativer til at overveje, når du går gennem beslutningsprocessen.

1. revisor

Revisorer hjælper organisationer til at finansiere deres operationer, overholde statslig regulering, spare penge, og maksimere deres profit. De indpasses i den finansielle viden og færdigheder lært i college for at træffe fornuftige beslutninger om en organisations ressourcer. Revisorer repræsentere og kommunikere forretningsoplysninger, der bruges af kolleger til at fungere mere effektivt, og af investorer til at træffe fornuftige beslutninger om deres investeringer.

Revisorer udføre audits og give rådgivning og skat planlægning tjenester. De bevæger sig ofte videre til lederstillinger inden for finans opdeling af deres organisation eller klient organisationer. Alle typer af virksomheder, statslige nonprofit, og uddannelsesorganisationer lade sig bistå af revisorer.

Løn: Ifølge Bureau of Labor Statistics  (BLS), medianen årlige indkomst for regnskabsførere i maj 2018 var $ 70.500. Den laveste 10% tjente mindre end $ 43.650, og den højeste 10% tjente mere end $ 122.840.

Job Outlook: Ansættelse af bogholdere og revisorer forventes at vokse med 10% mellem 2016 og 2026-hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv.

2. managementkonsulent

Management konsulenter eller management analytikere udførelse af en proces for kunder, ikke ulig tilfældet analysemetode bruges i mange af klasserne for erhvervslivet store selskaber. De gælder analytiske og problemløsning færdigheder til deres projekter og udnytte de teamwork og præsentationsteknik dyrket gennem deres studier. Konsulenter er eksperter i at indsamle information, organisere det, og komponere rapporter med deres resultater.

Analytikere er superbrugere af teknologi som de behandler, og repræsentere data for deres kunder. De hverve de regneark, database, og præsentationsværktøjer så ofte anvendt på deres klasse projekter som business majors.

Løn: Ifølge BLS , medianen årlige indkomst for management analytikere maj 2018 var $ 83.610. Den laveste 10% tjente mindre end $ 48.360 og den højeste 10% tjente mere end $ 152.760.

Job Outlook: Ansættelse af ledelse analytikere forventes at vokse med 14% mellem 2016 og 2026-hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv.

3. Social Media Manager

Sociale medier ledere udnytte teknisk dygtige og viden om marketing kommunikation erhvervet af erhvervslivet store selskaber til at koordinere deres arbejdsgivers tilstedeværelse på websteder som Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter, Instagram, og Tumblr. De øger forretningsaktiviteter, etablere brand identitet, og få ordet ud om deres organisation. Sociale medier ledere udtænke strategiske planer, hjælpe med at udvikle indhold, og måle effekten af ​​online kampagner.

Sociale medier ledere mobilisere støtte fra personale til at indsamle oplysninger om historier, der kan placeres på de sociale medier. Ligesom erhvervslivet store selskaber, skal de være holdspillere og have finesse med folk at lokke samarbejde, når de ikke har en formel autoritet over kolleger.

Løn: Ifølge PayScale , sociale medier ledere tjener en gennemsnitlig løn på $ 49.340.

Job Outlook: Der er en stor efterspørgsel efter sociale medier ledere, som det fremgår af de 35,038 arbejdspladser bogført på Faktisk dengang denne artikel blev offentliggjort.

4. Financial Analyst

Forretningsservice majors lærer at vurdere styrker og svagheder af virksomheder og analysere tendenser i forskellige brancher. Finansielle analytikere udnytte disse færdigheder til at vurdere virksomheder, brancher og tilhørende investeringer for kunder eller deres moderselskab. De fortolke regnskaber, beregne nøgletal og andre målinger, og skrive rapporter med anbefalinger til investeringer og fordelingen af ​​virksomhedens ressourcer.

Finansielle analytikere drage fordel af kursusaktiviteter i regnskab, finans, økonomi og matematik, der er traditionelt en del af en virksomhed større.

Løn: Ifølge BLS , medianen årlige indkomst for finansanalytikere maj 2018 var $ 85.660. Den laveste 10% tjente mindre end $ 52.540, og den højeste 10% tjente mere end $ 167.420.

Job Outlook: Ansættelse af finansanalytikere forventes at vokse med 11% mellem 2016 og 2026-hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv.

5. aktuar

Forretningsservice store selskaber med en stærk kvantitativ orientering til deres baggrund kan blive centrale aktører i forsikringsbranchen ved at arbejde som en aktuar. Aktuarer beregne sandsynligheden for risikable hændelser, såsom død, personskade, ulykker, brande og sygdomme, når forsikringsselskaberne ville være forpligtet til at betale ud fordringer. De udnytter viden om regnskab, finans og økonomi og udføre komplekse analyser af scenarier baseret på demografiske profiler.

Aktuarer, ligesom erhvervslivet store selskaber, udnytte regneark, databaser og statistisk software til at gennemføre deres analyser. Desuden skal de have stærk skrivning, præsentation og overbevisende færdigheder til at sikre støtte fra kolleger for deres forslag.

Løn: Ifølge BLS , medianen årlige indkomst for aktuarer maj 2018 var $ 102.880. Den laveste 10% tjente mindre end $ 61.140, og den højeste 10% tjente mere end $ 186.110.

Job Outlook: Ansættelse af aktuarer forventes at stige med 22% mellem 2016 og 2026-meget hurtigere end den gennemsnitlige vækst for alle erhverv.

6. College Admissions repræsentant

Løn: Forretning majors, der er interesseret i at arbejde i et kollegium miljø bør overveje en position med indlæggelser kontor som en mulighed. Indlæggelser personale trække på den stærke kommunikation, præsentation og overbevisende færdigheder af virksomheden store at nå ud til potentielle studerende.

De udvikler marketingplaner til strategisk fremme kollegiet og tilskynde applikationer. Indlæggelser personale, ligesom erhvervslivet store selskaber, skal samarbejde med andre teammedlemmer om projekter og levere programmer.

En kollegium indlæggelser rolle er hovedsagelig en salgs position til et kollegium, så erhvervslivet store selskaber med et stærkt fundament i salg og marketing og en udgående personlighed sandsynligvis vil få succes i denne niche.

Ifølge Glassdoor , indlæggelser repræsentanter tjene en median indkomst på $ 46.148.

Job Outlook: Der er rigelig åbninger til kollegium indlæggelser repræsentanter, med 2701 ledige stillinger på Faktisk på tidspunktet for denne artikel blev offentliggjort.

7. Forretning Lærer

Løn: Uddannelse af gymnasieelever om erhvervslivet er en mulighed for business majors, der også gennemfører krav til læreruddannelsen.

Forretningsservice store selskaber har brug for den bredt funderede viden inden for marketing, ledelse, økonomi og regnskab til at udføre denne rolle effektivt. Stærk verbal kommunikation og interpersonelle færdigheder er nødvendige for at engagere eleverne.

Planlægning og præsentere stimulerende lektioner er nøglen til succes som lærer. Forretningsservice store selskaber kan trække på den brede vifte af instruktions-strategier, som de er stødt på, mens du gennemfører deres uddannelse.

Ifølge BLS , medianen årlige indkomst for high-school lærere maj 2018 var $ 60.320. Den laveste 10% tjente mindre end $ 39.740, og den højeste 10% tjente mere end $ 97.500.

Job Outlook: Beskæftigelse af high-school lærere forventes at vokse med 8% mellem 2016 og 2026-om det samme som den gennemsnitlige vækstrate for alle erhverv.

8. Forretning Reporter

Udskriv, broadcast, og elektroniske medier alle giver omfattende dækning af begivenheder og udviklinger i erhvervslivet og den finansielle sektor. Forretningsservice majors lærer at analysere virksomheder og industrier og komponere skriftlige resuméer af deres resultater, ligesom journalister. De udvikler kommunikation og præsentationsteknik er nødvendige til klart artikuleret indhold om erhvervslivet.

Så hvis du er fascineret af erhvervslivet, men vil hellere kommunikere om det end adfærd virksomhed, kan business rapportering være for dig.

Løn: Ifølge BLS , medianen årlige indkomst for journalister maj 2018 var $ 41.260. Den laveste 10% tjente mindre end $ 23.490 og den højeste 10% tjente mere end $ 100.930.

Job Outlook: Ansættelse af journalister som helhed ventes at falde med 9% mellem 2016 og 2026, hvilket er meget lavere end den gennemsnitlige vækst for alle erhverv. Spredning af broadcast og online mediedækning i forhold til den økonomiske og forretningsmæssige udvikling, bør imidlertid give bedre muligheder for dem, som har specialiseret sig i erhvervslivet rapportering.

9. Corporate Attorney

Advokater, der praktiserer virksomhedernes eller erhvervsjura drage fordel af den brede viden om forretningsenheder og praksis erhvervet af erhvervslivet store selskaber. Forretningen store udvikler et solidt fundament for områder af selskabsret ligesom konkurs, værdipapirer, kontrakter, fusioner, samlinger, generationsskifte, og inkorporering. De forskning, skrivning og præsentationsteknik udviklet af erhvervslivet store selskaber hjælpe virksomhedernes advokater til at udføre deres arbejde.

Forretningsservice store selskaber med solide akademiske meritter og LSAT scoringer kan opnå accept på elite lov skoler.

Løn: Ifølge BLS , medianen årlige løn for advokater var $ 120.910 i maj 2018. Den laveste 10% tjente mindre end $ 58.220, og den højeste 10% tjente mere end $ 208 tusind.

Job Outlook: Ansættelse af advokater forventes at vokse med 8% mellem 2016 og 2026-om det samme som den gennemsnitlige vækstrate for alle erhverv.

10. Healthcare Administrator

Administratorer i sundhedssektoren skal have kendskab til regnskab, budgettering, menneskelige ressourcer, marketing, ledelse, erhvervsret, etik og informationsteknologi-alle emner, der er behandlet i erhvervslivet pensum. Hertil kommer, at teamwork, kommunikation, analytiske og præsentationsteknik i erhvervslivet større er også afgørende for succes af en sundhedsfaglig administrator.

Mange forretningsfolk store selskaber med interesse på området vil gå på at opgradere arbejde i  sundhedsforvaltningen .

Løn: Ifølge BLS , medianen årlige løn til medicinsk og sundhed service managers var $ 99.730 i maj 2018. Den laveste 10% tjente mindre end $ 58.680, og den højeste 10% tjente mere end $ 182.600.

Job Outlook: Beskæftigelse i medicin og sundhed service managers forventes at vokse med 20% mellem 2016 og 2026-meget hurtigere end den gennemsnitlige vækst for alle erhverv.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *