Hvad kan du gøre med en uddannelse grad? Alternative Karriere for en uddannelse Major

Posted on

Hvad kan du gøre med en uddannelse grad?  Alternative Karriere for en uddannelse Major

En bachelorgrad i uddannelse vil forberede dig til et job som en elementær eller gymnasielærer. Hvad skal du gøre, men hvis, efter at have afsluttet din uddannelse, du beslutter at du ikke ønsker at lære børn alligevel. Eller måske du har brugt år i klasseværelset og ønsker at skifte karriere.

Måske valg var ikke engang din. Opgive erhvervet kan være din eneste levedygtige mulighed, hvis du ikke kan få et job i en skole eller blev afskediget på grund af faldende skolernes budgetter. Din lærers løn kan være for lav, eller du måske nødt til at bruge for meget af det at købe forsyninger klasseværelset for dine elever.

Heldigvis din træning som en uddannelse vigtig forberedt dig til andre karrierer. Her er et kig på flere muligheder. Nogle af disse erhverv kan kræve yderligere uddannelse eller endda en videregående uddannelse.

Bibliotekar

Bibliotekarer arbejder i det offentlige, akademiske, jura, medicin, og business-biblioteker. Mange har jobs i elementære og sekundære skole mediecentre. Bibliotekarer vælge og organisere materialer, herunder trykte og elektroniske ressourcer og instruere studerende og lånere i deres anvendelse.

Du skal bruge en kandidatgrad i akademi (MLS), hvis du ønsker at blive en bibliotekar. En bachelorgrad, så som din grad i uddannelse, der kræves for optagelse på forskerskolen. Når indskrevet i et bibliotek videnskab program, kan du ønsker at specialisere sig i skole medier, da det ville være en god pasform til din baggrund i uddannelse. Nogle stater kræver school medieeksperter, der almindeligvis kaldes skolebibliotekarer, at også være certificerede lærere.

Hvis du foretrækker at ikke arbejde i en skole, eller med børn for den sags skyld, bør du vælge en anden specialitet. Overvej lov, medicinsk, eller business bibliotekar, men absolut holde sig væk fra offentlige biblioteker.

Writer eller Editor

Writers skabe materiale til print og online medier, mens redaktører vælge, hvilket indhold til at offentliggøre og give feedback om det. For at være en forfatter, skal du være i stand til at udtrykke dig godt verbalt. Redaktører skal vide, hvordan at vejlede forfattere ved at forklare opgaver og give konstruktiv kritik.

Dine evner som en uddannet pædagog vil hjælpe dig lykkes i begge disse erhverv. Du ved, hvordan at formidle komplekse oplysninger og er dygtige til at levere feedback. Du er også kreativ-hvordan ellers kan du finde en million og én måder til effektivt at forklare det samme koncept til forskellige elever. Hvis du underviser, har lært, eller har uddannelse i et bestemt emne, for eksempel, videnskab eller historie, kan du specialisere sig i dette emne som en forfatter eller redaktør.

Du har måske gjort ganske lidt af at skrive, mens i kollegium eller graduate skole, men seriøst at overveje at tage nogle professionelle skriftligt klasser alligevel. De vil hjælpe dig perfekt dine færdigheder.

Manager

Ledere overvåge andre arbejdere i mange forskellige erhverv. Ikke alle er skåret ud for denne karriere, men dem, der er skal være god til at uddelegere arbejdet til andre, vurdering af ydeevne, der giver konstruktiv feedback, indstilling ens personlige følelse til side når de træffer beslutninger, og sige nej, når det er nødvendigt. Lyder som jobbeskrivelsen af ​​en lærer!

Medmindre du ønsker at gå tilbage til skolen for at studere ledelse, søge job, der ikke kræver en grad i dette emne. Mens ledere ofte brug for en bachelorgrad, kan det ikke at være i en bestemt stor.

Lærebog og undervisningsmateriale Sales Rep

Enhver, der nogensinde har prøvet at overtale et barn til at gøre noget, han eller hun ikke ønsker at gøre, kan kontrollere, at det ikke er en nem opgave. Alligevel lærere gøre det hver dag. De skal være meget overbevisende, måske endda så meget som en sælger.

Kombiner denne færdighed med din ekspertise som en pædagog til at sælge lærebøger og undervisningsmaterialer. Uddannelse majors og lærere kan endda bruge deres faglighed til at sælge nogle produkter. Derudover erfarne lærere ved, hvordan skolesystemer funktion og kan bruge dette til deres fordel. En af de mest værdifulde færdigheder sælgere har brug for er evnen til at etablere rapport med deres kunder. Det er usandsynligt, at dette vil være et problem, i betragtning af den fælles baggrund, du vil dele med dine.

Der er ingen formelle uddannelsesmæssige krav til denne karriere, selv om nogle arbejdsgivere foretrækker job kandidater, der har en bachelorgrad. Du møder den bestemmelse.

Vejleder

Kan du lide at arbejde med børn, men har fået nok af at være i et klasseværelse? En karriere i skole vejledning kunne være en god mulighed. Vejledere hjælpe studerende med eventuelle skole-relaterede spørgsmål, de har, herunder valg af klasser, der beskæftiger sig med faglige vanskeligheder og sociale problemer, og anvende på college.

En bachelorgrad i uddannelse, især hvis du har fulgt den med en tørn arbejder i en skole, vil give en glimrende baggrund for dette erhverv. Du bliver også nødt til at tjene en kandidatgrad i skole rådgivning.

Instructional koordinator

Instruktions koordinatorer udvikler læseplaner for skolesystemer og hjælpe lærerne udvikle nye strategier og teknikker. Denne karriere er godt for nogen, der ønsker at fortsætte med at påvirke børns uddannelse, men foretrækker ikke at have direkte kontakt med dem.

Alle arbejdsgivere kræver en kandidatgrad i pensum og instruktion, eller et beslægtet fagområde. Du bliver også nødt til at have enten en undervisning licens eller en uddannelse administrator licens, afhængigt af kravene i din tilstand.

Uddannelse og Udvikling Specialist eller manager

Uddannelse og udvikling specialister designe og implementere instruktions programmer for virksomhedernes medarbejdere. Træning og udvikling ledere, der fører tilsyn med dem, plan, koordinere og lede disse programmer. Deres mål er at forbedre arbejdstagernes færdigheder og viden og til gengæld ydeevne.

Som lærer eller som en, der er uddannet til at blive det, din evne til at give undervisning og bestemme pædagogiske strategier, der passer til forskellige situationer og emner er meget gavnligt i dette erhverv. Fremragende kommunikation og tid ledelseskvalifikationer finpudset i løbet af din tid i et klasseværelse kan også hjælpe dig lykkes.

De fleste job kræver en bachelorgrad, men nogle arbejdsgivere vil kun ansætte kandidater, der har en kandidatgrad. Du ønsker måske at oksekød op din baggrund ved at tage nogle business klasser samt kurser i instruktions design.

Instructional Designer

Instruktions-designere udvikle teknologi-baserede kurser og andre uddannelses- produkter. De hjælper fakultet indarbejde instruktions-teknologi ind i deres klasser. Instruktions-designere udvikler ofte fjernundervisning kurser som dem der findes på Udemy.

Mens din træning giver dig mulighed for at instruere andre, skal du også have erfaring med at arbejde med teknologi i klasseværelset. Du bliver nødt til at lære at anvende dine færdigheder som en pædagog til udvikling af teknologi-baserede undervisningsprogrammer. Kig efter certifikat programmer eller kandidatgrad og ph.d.-programmer i instruktions design.

Sundhed pædagog

Sundhed pædagoger lære folk, hvordan man kan leve en sund livsstil. De arbejder i elementære, mellemnavn, og gymnasier, men hvis du ikke længere har planer om at arbejde i dette miljø, er der også arbejdspladser i sundhedsfaciliteter.

Din evne til at levere undervisning og gennemprøvede interpersonelle, verbal kommunikation, og lyttefærdigheder gøre et godt fundament for at have en succesfuld karriere som en sundheds pædagog. Nu er alt du skal gøre er at lære om folkesundhed, som du kan opnå ved at tjene en kandidatgrad i fællesskab, offentlig eller skole sundhedsuddannelse.

Adult Literacy eller GED Lærer

Selvom undervise børn ikke er en del af dine fremtidige planer, betyder det ikke nødvendigvis, at du ikke ønsker at fortsætte med at være en pædagog. Voksne, hvis planer omfatter at tjene en GED (General Educational Development) har også brug for kvalificerede lærere til at instruere dem i grundlæggende læsning, skrivning og matematiske færdigheder. Mennesker, der er nye i USA har brug for enkeltpersoner til at lære dem grundlæggende engelskkundskaber.

Licensing krav til ESL (engelsk som andetsprog), alfabetisering af voksne eller GED lærere varierer fra stat. Nogle kræver, som minimum, en bachelorgrad i uddannelse, mens det i andre en kandidatgrad er obligatorisk.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *