Kaj lahko storite Z izobrazbo? Alternativna Kariera k izobraževanju Major

Posted on

Kaj lahko storite Z izobrazbo?  Alternativna Kariera k izobraževanju Major

diplomiral v izobraževanju boste pripravili za delo kot osnovni ali srednji učitelj. Kaj morate storiti, če pa, potem ko izpolni svojo stopnjo se odločite, da ne želite, da se otroci po vsem. Ali ste morda več let v razredu in želijo spremeniti poklicno pot.

Morda izbira ni bila niti tvoje. Opustitev poklica lahko vaš edina realna možnost, če ne morejo dobiti službo v šoli ali pa so bili odpuščeni zaradi krčenja šolskih proračunih. Vaš učitelja plača je lahko prenizka ali pa boste morda morali uporabiti preveč, za nakup blaga v razredu za svoje študente.

Na srečo, vaše izobraževanje kot izobraževanje večjih vas pripravili za druge kariere. Tukaj je pogled na nekaj možnosti. Nekatere od teh poklicih lahko zahteva dodatno usposabljanje ali celo višje stopnje.

knjižničar

Knjižničarji delo v javnosti, akademskih, prava, medicinskih in poslovnih knjižnic. Mnogi so delovna mesta v osnovni in srednji šoli medijskih centrov. Knjižničarji izbrati in organizirati materialov, vključno tiskanih in elektronskih virov in navodila, študentov in pokroviteljev pri njihovi uporabi.

Potrebovali boste magisterij iz bibliotekarstva (MLS), če želite postati knjižničarka. diplomiral, kot so vaši meri, v izobraževanju, ki je potrebna za sprejem na podiplomski študij. Ko so vpisani v program knjižnice znanosti, boste morda želeli, da se specializirajo v šolskih medijih, saj bi bila primerna za ozadje v izobraževanju. Nekatere države zahtevajo šolskih medijskih strokovnjakov, pogosto imenovane šolske knjižničarje, da bo tudi certificirani učitelji.

Če bi raje, da ne dela v šoli, ali z otroki, kar se tega tiče, bi morali izbrati eno posebnost. Razmislite, pravo, medicina ali poslovno knjižničarstva, ampak definitivno izogibaj javnih knjižnicah.

Pisatelj in urednik

Pisatelji ustvarjajo material za tiskanje in spletnih medijih, medtem ko uredniki izbrali kakšno vsebino objaviti in zagotoviti povratne informacije o njem. Če želite biti pisatelj, moraš imeti možnost, da sami izrazijo tudi verbalno. Uredniki mora znati voditi pisateljev z razlago naloge in daje konstruktivno kritiko.

Svoje spretnosti so usposobljeni vzgojitelja bo pomagal uspeti v obeh poklicih. Saj veš, kako posredovati kompleksnih informacij in so spretni pri zagotavljanju povratnih informacij. Ste tudi ustvarjalni, kako drugače se vam zdi milijon in en način za učinkovito razložiti isti koncept za različne študente. Če učiš, se učil, ali imajo usposabljanja na določenem področju, na primer, znanosti in zgodovine, da lahko specializirani v tej temi, kot pisatelj in urednik.

Morda ste naredili kar nekaj pisanja, medtem ko v šoli ali podiplomski šoli, ampak resno mislili, da ob nekaterih poklicnih razredov pisanje vseeno. Ti vam bodo pomagali izpopolniti svoje znanje.

Manager

Vodstvo nadzor drugih delavcev v različnih poklicih. Ni vsakdo je izrezan za to kariero, ampak tisti, ki so, morajo biti dobro prenesel delo z drugimi, ocenjevanje uspešnosti, daje konstruktivne povratne informacije, ki določa posameznikovo osebno občutek stran pri sprejemanju odločitev, in rekel ne, ko je to potrebno. Sliši se kot opis delovnega mesta učitelja!

Razen, če hočeš, da gredo nazaj v šolo za študij upravljanja, poglej za delovna mesta, ki ne zahtevajo določeno stopnjo v tej temi. Medtem ko se menedžerji pogosto potrebujejo diplomo, ne sme biti v določenem duru.

Učbenik in Pedagoško Materials Sales Rep

Vsakdo, ki je kdaj poskušal prepričati otroka, da storiti ničesar, on ali ona ne želi storiti, lahko potrdi, da je ni lahka naloga. Vendar pa učitelji, ki vsak dan. Ti morajo biti zelo prepričljiv, morda celo toliko kot prodajalec.

Združite to spretnost s svojim strokovnim znanjem kot vzgojitelj za prodajo učbenikov in gradivom z navodili. Izobraževanje velikih in učitelji lahko celo izkoristila svoj predmet znanje prodati nekaj izdelkov. Poleg tega, izkušeni učitelji vedo, kako funkcijo šolskih sistemov in to lahko uporabijo v svojo korist. Ena izmed najbolj dragocenih spretnosti, prodajni zastopniki potrebujete je sposobnost, da vzpostavi odnos s svojimi strankami. Malo verjetno je, to bo problem, glede na skupno ozadje, ki bi jih delite s svojim.

Ni formalne izobraževalne zahteve za to kariero, čeprav so nekateri delodajalci raje kandidate za zaposlitev, ki imajo diplomo. Srečaš to določbo.

smernice svetovalec

Uživate delajo z otroci, ampak so imeli dovolj, da so v razredu? Kariera v šolskem smernic je lahko dobra izbira. Svetovalci pomagajo študentom pri vseh šolskih vprašanjih, ki so jih vključno z izbiro razredov, ki se ukvarja z akademskimi težav in socialnih problemov, in veljajo za kolidž.

diplomiral na področju izobraževanja, še posebej, če ste sledili z Omejiti delajo v šoli, bo odlično ozadje za ta poklic. Prav tako boste morali, da zaslužijo magisterij šolskega svetovanja.

Pedagoško koordinator

Poučni koordinatorji razvoj učnih načrtov za šolske sisteme in pomoč učiteljem razviti nove strategije in tehnike. Ta kariera je dobro za nekoga, ki želi še naprej vplivala na izobraževanje otrok, ampak raje nimajo neposrednega stika z njimi.

Vsi delodajalci zahtevajo magisterij v učni načrt in navodila, ali sorodnem področju študija. Prav tako boste morali imeti bodisi za poučevanje dovoljenje ali dovoljenje skrbnika izobraževanje, odvisno od zahtev v vaši državi.

Usposabljanje in razvoj Specialist ali direktor

Usposabljanje in razvoj strokovnjakov oblikovanje in izvajanje poučevanja programov za zaposlene v podjetjih. Usposabljanje in razvoj menedžerjev, ki jih nadzirajo, načrt, usklajuje in usmerja te programe. Njihov cilj je izboljšanje spretnosti in znanja delavcev in, posledično, učinkovitost.

Kot učitelj ali kot nekdo, ki je usposobljen, da postane eno, vaša sposobnost, da poučuje in določiti strategije poučevanja, ki so primerne za različne situacije in teme so zelo koristne v tem poklicu. Odlične komunikacijske in upravljanje časa spretnosti osla v času svojega časa v razredu lahko tudi vam pomaga uspeti.

Večina delovnih mest zahtevalo diplomo, vendar so nekateri delodajalci bodo najeti le kandidate, ki imajo magisterij. Morda boste želeli po okrepitvi svoje ozadje tako, da nekatere poslovne razrede, kot tudi tečaje v poučni design.

Pedagoško Designer

Poučni oblikovalci razvili programe, ki temeljijo na tehnologiji in druge izobraževalne izdelke. Pomagajo fakulteta vključuje učno tehnologijo v svojih razredih. Poučni oblikovalci pogosto razvijejo razdalje učne tečaje, kot so tisti, ki so na Udemy.

Medtem ko vam vaš trening ponuja možnost, da zadolži druge, morate imeti tudi izkušnje pri delu s tehnologijo v razredu. Boste morali naučiti, kako uporabiti svoje sposobnosti kot vzgojitelj v razvoju, ki temelji na tehnoloških izobraževalnih programov. Poglej za programe, potrdila ali magisterijem in doktorskih programov poučevanja oblikovanja.

Zdravje vzgojitelj

Zdravstveni vzgojitelji naučiti ljudi, kako naj živijo zdravega načina življenja. Delajo v osnovnih, srednjih in visokih šolah, vendar, če ne nameravate delati v tem okolju, so tudi delovna mesta v zdravstvenih ustanovah.

Vaša sposobnost za zagotavljanje navodil in dokazano medosebne, verbalno komunikacijo in poslušanje spretnosti narediti dober temelj za imajo uspešno kariero kot zdravstveni vzgojitelj. Zdaj vse, kar morate storiti je, da se učijo o javnem zdravju, ki jih lahko uresničili, ki ga zaslužijo magisterij v skupnosti, javnih ali šolske zdravstvene vzgoje.

Pismenost odraslih ali GED Učitelj

Čeprav je učenje otrok ni del vaših načrtih za prihodnost, to ne pomeni nujno, da ne želite, da še naprej vzgojitelj. Odrasli, katerih načrti vključujejo zaslužek GED (Splošno izobraževalne razvoj) potrebujejo tudi usposobljene učitelje, da jih naročijo v osnovnih branje, pisanje in matematične sposobnosti. Ljudje, ki so novi v Združenih državah Amerike je treba posameznike, da se lahko naučijo temeljnih angleške jezikovne spretnosti.

zahteve za izdajo dovoljenj za ZOI (angleščino kot drugi jezik), pismenost odraslih, ali GED učitelji razlikujejo glede na državo. Nekateri zahtevajo, na minimum, diplomiral na področju izobraževanja, medtem ko je v drugih magisterij obvezen.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *