Vzorec priporočilo za učitelja

Posted on

Vzorec priporočilo za učitelja


V čast mi je, ko je poučevanje kolega prosi za referenco, vendar ne veste, kako napisati? Ali pa ste tisti, ki zaprosijo za delo, in morate zahtevati referenčno pismo za učno delo. V vsakem primeru, ne vedo, kako napisati referenčno pismo, in ima vzorec, bo prišel prav. Berite naprej za nasvet o pisanju priporočilo za učitelja, in pregleda vzorca kot dobro.

Kako uporabljati Referenčna vzorčno pismo

Če pišete pismo za učitelja, uporabite ta vzorec za usmerjanje svoje pisanje. Pismo Vzorec se boste lažje odločili, kakšno vsebino bi morali vključiti v vašem pismu, kot tudi, kako jo oblikovati.

Čeprav pismo vzorci so odlično izhodišče za svoj pismu, morate vedno prilagoditi pismo, da se prilega določeno osebo pišete na pismo, in informacije, on ali ona prosi, da se vključi.

Če zahtevate referenčno pismo za položaj poučevanja od kolega ali prejšnjega šefa, lahko pošljete to referenčno pismo vzorec na pisatelja, da bi vodil svoje pismo.

Opomba : Bodite prepričani, da se jim zagotovi tudi z jasnimi navodili o tem, kaj podatki, ki ste jih morali vključiti in jim življenjepis ali seznam vaših spretnosti in izkušnje, ki jim pomagajo napisati pismo.

Vi ne želite, da preprosto kopiranje in lepljenje referenčni vzorec črke.

Dejstvo je, da so številne stvari razmišljati o tem, kdaj prosi nekoga pismu referenca za učno delo. Smernice Pregled za zahtevanje referenčno pismo, preden ga prosite vaše reference, da vas podprejo.

Nasveti za pisanje referenčno pismo za učitelja

Sledite poslovno obliko črke. Uporabite uradno obliko poslovno pismo pri pisanju priporočilno pismo. Če čas je ključnega pomena, razmislite pošiljanje priporočilo e-pošte namesto črke.

Osredotočite se na opis delovnega mesta. Prosite osebo, za katero pišete črko za kopijo napotitve dela ali opis delovnega mesta. Na ta način se lahko osredotočite na zahteve položaj, medtem ko pišete. Poskusite vključiti jezik iz opisa delovnih mest v vašem pismu. Tudi če pišete bolj splošno priporočilo, lahko še vedno zaprosi oseba, o vrstah učnih mest, ki jih zanimajo (tj kaj učnih položajih, kakšne šole).

Vključujejo posebne primere. V pismu, zagotavljajo primere načine, na katere oseba izkazali različne pozitivne lastnosti v preteklosti. Če je mogoče, uporabite številke ovrednotiti svoje uspehe. Na primer: “Pod vodstvom gospoda Smitha, naših študentov državne rezultati testov iz biologije izboljšala za 20 odstotkov.”

Ostal pozitiven. Ko pišete priporočilno pismo, se prepričajte, da se navede, da mislite, da je to oseba, ki je močan kandidat. Lahko bi rekli nekako takole: “Jaz priporočam gospa Johnson brez zadržkov,” ali “Rad bi ponovno najeti gospa Smith, če bi lahko.” Hočeš, da bi ta kandidat izstopa med vsemi drugimi potencialnimi kandidati.

Delite svoje kontaktne podatke. Zagotoviti način za delodajalca v stik z vami, če imate dodatna vprašanja. Vključi svoj e-poštni naslov, telefonsko številko, ali pa oboje. Če je vaš sklic je v obliki poslovno pismo, bo vaše kontaktne podatke na vrhu pisma. Če ste ji poslali referenčno pismo, e-pošte, vključujejo vaše kontaktne podatke pod svojo vnesli podpis.

Upoštevajte navodila za oddajo. Prosite osebo, za katero pišete sklic, kako poslati pismo. Morda boste morali, da ga po e-pošti ali jo prenesete na spletu. Poskrbite, da boste sledili kakršne koli zahteve, zlasti o tem, kje da ga pošljete in ko, kot tudi obliko (na primer PDF, fizično pismu, itd). Poskrbite, da imate pravilen naslov ali e-poštni naslov.

Vzorec Referenčna Pismo za učitelja

To je primer referenčno pismo za učitelja.

John Woo
123 Main Street
razpoložljive posesti v Vzorčnem, CA 12345
555-555-5555
john.woo@email.com

1. marec 20XX

Bruce Lee
direktor
ABC Consulting Group
123 Poslovni Rd.
Poslovni City, NY 54321

Lee:

Priporočam Michelle Johnson kot kandidata za položaj petega razreda učitelj svinca na svoji šoli. Kot ravnatelj St. Paul šoli, sem imel čast delati z Michelle v zadnjih petih letih. Ona je usmerjen, organiziran učitelj, ki razvija navdihujoče odnose s svojimi učenci.

Michelle je bila vedno vozi, da razvijejo svoje sposobnosti kot učitelj. Prišla je k nam učitelj študent, nestrpno prevzemu dodatne obveznosti kot svetovalec šolskega časopisa in je bil član naše kurikularne komisije. Ona je še naprej dokazati to pogon preko njenega mandata na naši šoli, čeprav je postala vodja kurikularne komisije lani. Michelle zajema vsako priložnost za strokovni razvoj, zaradi česar ji idealen voditelj.

Michelle ima čudovit odnos z ljudmi vseh starosti, še posebej otrok. Njena sposobnost povezati s svojimi študenti in njen talent na poučevanje preprostih konceptov, kot tudi bolj napredne teme, sta oba zares vrhunsko. Ima tudi odlične pisne in ustne komunikacijske spretnosti z obeh staršev in učiteljev.

Michelle dosega vse te naloge z veliko pobudo in s pozitivnim odnosom. Priporočam Michelle z vami brez zadržkov. Če imate dodatna vprašanja v zvezi z njeno ozadje ali kvalifikacij, prosimo, ne oklevajte v stik z mano.

S spoštovanjem,

John Woo (podpis črka na papirju)

John Woo
Glavni
Pavla šola

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *